En erken hamilelik belirtileri

handancim cok normaldir ben hala bile yemekten sonra patliyacak gibi oluyorum..ilk aylarda pantolonumun dugmesini acardim yemekten sonra.. hizli yemek yeme asiri cok yeme.. ara ara ogunlerle beslen.. cunki hizli yerken hava yutuyoruz..bende cok gazda olurdu

yeganecim sen nasılsın nerelerdesin.
handan eylül kızlar regl öncesi sizin bacaklarınızda yada kollarınızda falan ağrı olmuşmuydu

EYLÜLL gelmedi daha gecikme olmazsa 7-8 olucak ama geçen ay 1 hafta gecikmişti. Yine gecikirse 12 sinde falan olurum YANİ İNŞALLAH OLMAM.

Tubacım az az yiyorum 3 ana ögün 3 ara ögün yani ara ögün meyve elma felan hafif yiyom yinede şişiom ya acaip gazım var karnımı görsen dersin 4 aylık hamile yani pantollarımın dügmesini açıom bende ya abowwww bu ne şişkinlik

sigarayı naptın canım sen ? Ben günde bi kaç fırt çekiom ya

kızlar sıze bı şey sorcam bilenınız varsa cevap verebilir mı ben kan tahlılı yaptırdım sadece gebelık değil başka şeyler de yapmış doktor. sonucu alınca hamile olduğumu gördu hamilesin dedi. hcg değeri 10.02 . bazı insanların yazdıklarını okuyorum doktor belki hamilesindir bi daha gel dedi diyo onların değeri benden yuksekken hemde.ama benim doktor kesın konustu. o yuzden korkuyorum. gerçı doktoru beğendim iyi bi doktor verdiği ilaçlar da iyi geldi. ama ya yoksa dıye suphe gelıyo aklıma doktor yanlıs soyler mı sızce yoksa dığer değerlere de baktı ordan da mı anladı acaba

ayın 7 si günüm ceylancım ama bacaklarım eklem yerleri epey ağrıyo birde belim sağ kasığım ciddi ağrıyor dün işe gelemedim. şimdide şiddetle yatma ihtiyacı hissediyorum

Eylülcüm degerin 10.02 miydi sonra gene yaptırdınmı yükseklmişmi die adet günün geldimi

benimde çok kasık agrım oldu kese oluştugu için dedi doktor geçti ama şimdi

eylulcum hamilelik 5 ten sonra kesindir gibi eger 10 cikmissa hamilesindir canim ya... Handancim eger cok gazliysan benim gibi pasan geliyor canim.. haha bende oyleydim az bi yemek yerdim inek gibi bogururdum :) ahaha bide bende bulanti hic olmadi sigaradan tiksinmemistim.. iki uc firtla idare ediyordum simdi tumden biraktim

Ceylan benim tarihimi 12 yapar mısın? Böyle stres oldum geçen ayda gecikmişti hiç olmazsa 12yi bekliyeyim strese girmiyeyim yine sonra çok moralim bozuluyor çünkü

ben napiim eylülüm yaa..bildiğin gibi biirr biirr biirrrr gün sayıyorum :))
az kaldı baksana zaman cabuk gecıyo zaten hem ınadına olumlu sonuc alcaz pes etmıyoruz melekler elimizden kurtulamaz. :))))))9

yeganecim sen nasılsın nerelerdesin.
handan eylül kızlar regl öncesi sizin bacaklarınızda yada kollarınızda falan ağrı olmuşmuydu
canım oncesinde fazla belirti olmadı çok hafıf ağrı oldu ama o geçen ay da olmuştu benım mide yanması oldu. ama adet gunu kramplar fenaydı

bilirr onlarr bilirr eylülümm başka tetkikleride işaretlediyse kesin sonuç alabilmek için yapmıştır bunu..yaa hatuuunnnn at şu stresi üstünden tadını çıkarr şu kutsal duygunun..:dance:hamişsin anacımm sen hamişşşş:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…