az kaldı baksana zaman cabuk gecıyo zaten hem ınadına olumlu sonuc alcaz pes etmıyoruz melekler elimizden kurtulamaz. :))))))9ben napiim eylülüm yaa..bildiğin gibi biirr biirr biirrrr gün sayıyorum :))
canım oncesinde fazla belirti olmadı çok hafıf ağrı oldu ama o geçen ay da olmuştu benım mide yanması oldu. ama adet gunu kramplar fenaydıyeganecim sen nasılsın nerelerdesin.
handan eylül kızlar regl öncesi sizin bacaklarınızda yada kollarınızda falan ağrı olmuşmuydu
kızlar sıze bı şey sorcam bilenınız varsa cevap verebilir mı ben kan tahlılı yaptırdım sadece gebelık değil başka şeyler de yapmış doktor. sonucu alınca hamile olduğumu gördu hamilesin dedi. hcg değeri 10.02 . bazı insanların yazdıklarını okuyorum doktor belki hamilesindir bi daha gel dedi diyo onların değeri benden yuksekken hemde.ama benim doktor kesın konustu. o yuzden korkuyorum. gerçı doktoru beğendim iyi bi doktor verdiği ilaçlar da iyi geldi. ama ya yoksa dıye suphe gelıyo aklıma doktor yanlıs soyler mı sızce yoksa dığer değerlere de baktı ordan da mı anladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?