En erken hamilelik belirtileri

auracım saol canım valla sızden duymak doktordan duymaktan daha ıyı gelıyokaydirigubbakcemile3

derya sıkma canını gene de kotu bı haber almamışsın buna da sukur ilerliyomus ya daha oluşmadığına gore halen sansın devam edıyı bence

eylülcim rahat ol gülüm agrıların olabilir kasık agrıları kese oluştugu içindir doktoruna gidince gene sorarsın benimde çok fenaydı iş yerinde oturamodum şimdi geçti kesemiz oluştu sanırım yarın görcez inş:) içini ferah tut canım benim

deryacım üzülme stres çok yapıosun belki stres yumurtalarıının büyümesini engellio biraz rahat bıraksan kendini ah be gülüm

canım benim bu kadar zamanda bu kadar ağar gelişen yumurtalar günde 2 mm büyüyemezki zaten bitek bugün var arada yarın bakınca büyümemişlerse tedaviyi kesicek adeti getirticek bidahaki aya daha ağar tedavi dedi nasıl oluyoki klomenden daha ağarı tedavinin

deryacım eğer bu ay olmazsa birdahaki ay drunun tedavisiyle birlikte incir kürünü uygularsı ozaman kocaman yumoşların olur canım benim

ee derya bu mu üzüntün
hemen havuç ye, bal ç. otu ye ...badem ye
büyüt o zaman
ve de stres yapma
göreceksin büyümüş
haa bi de en az 8 bardak su iç
oldu da bittii maaşallaaah...nazar değmeeez inşallaaah

deryacımm umut kesilmez canım belki yarın büyürler biraz daha sen çalışmalara ara verme canımm, bu ilk ayın bifdahaki ay daha bilinçli tedavi uygulayacaktır doktorun canım...

bence bekle başka doktora gitme çünkü çoğu doktor 6 ay 1 sene dene öyle gel diyorlar seninki 3 ay demiş 3 ay kısa bir zaman birlikte geçiririzz stres yapma canımm...

tebrik ederimmmm, allah kucağına almanı nasib etsin bize de dua ettttt

hadi hayırlsısı bu ay yumoşlar komacan olacak ceylanımında göbişi dolacak inş:)))) bide şu zilli ndknın kırmısıları gelseydi ne inatlarmış ya

ne kadar zormuş kızlar. onu ye bunu ye.. kilolar geliyor ama yumoşlar öyle duruyor...
önceden yumurtada bile haberim yoktu son KK sayesınde uzmanlaştık.

aaaa kızlar ben de sıgara içiyodum öğrendığım gun bıraktım o gunden berı de ağzıma almadım aklıma bıle getırmıyorum. bişey olursa vicdan azabı duyarım diyorum bı de sankı dırek ıcersem ona bı şey yapıyomus gibi gelir bana Allah da yardım etti hiç içmedim. ama insanın aklına her dakka geliyo tabi bugun 6. gun ben bıle bıraktıysam herkes bırakır. eşim bile soruyo hiç içmedin dimi diye şaşırıyo bana.:))))))))))))))))))))))) ayrıca sigarayı bırakınca baş ağrılarım bile kalmadı

deryacım eğer bu ay olmazsa birdahaki ay drunun tedavisiyle birlikte incir kürünü uygularsı ozaman kocaman yumoşların olur canım benim

çok sağolun kızlar desteğiniz beni çok rahatlatıyo inanın sizlerde olmasanız napardım bilmiyorum kedicim bu ay olmazsa o incir kürünü yazarsın dimi bana nasıl olduğunu kuru incirlemi oluyo

yani bu ay beklemiyorum ben artık (((( bidahaki aya ne gibi bi tedavi uygularki bilen varmı (((

tatlım klomen vs gıbı ılacları kullanıpta sonuc alamadıysan gunde 1 yerıne 2 ıctırebılır dr yada dozu fazla olanları var onlardan kullanbılırsın bazende ıgne verıolar haptan daha cabuk etkı edıo dıye bende bu ay klomen kullandım gunde 2 tane ıctım 4 tane yumurtam olustu catlatma ıgnesı oldum tam 1 hafta oldu fakat bu ılacların yan etkısı cok oluo benım mıdem cok bulanıyor ve kasıklarımda agrı var artık ılactan mı bebısten mı bılemıom ıns bebıs vardır allah yardmcımız olsun kızlar bebıslerımıze kavusalım ıns:Saruboceq:

saol canım ama perşembeyi bekleyemiycem yarın çarşamba gidicem. ama halen inanamıyorum. o yuzden bu korku sanırım Allahım bizlere tamamını erdirsin olmayan herkese de nasıp etsin inşallah

ndk cım çalışma istiyosan yap ama faydası yok şu an dedi doktorum o yüzden yapmıyorum inşallah yarına büyür yumurtalarım ama hiç sanmıyorum

ingilizceci arkadaşım klomeni zaten günde iki tane vermişti bana ama oda fayda etmedi

yegane nasılsın canım ne zamandan beri görmedım seni
iyiyim eylülcüm işler sıkı birass daa sende hamileymişsinn çokk sevindim canımmm
yeganecim sen nasılsın nerelerdesin.
handan eylül kızlar regl öncesi sizin bacaklarınızda yada kollarınızda falan ağrı olmuşmuydu
kedicim görüşemios yaaa unuttun mu beni kısssklava:
kızlar ben geldim dün doktordaydım moralim çok bozuk (((((

evet bitti perşembe dr.rend.var 18.15te:1hug:

hayılı haberler inşallah ceylancımmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…