ceylan kırmısıların bitti senni demi gülüm
deryacım dur panik yok yumoşlar günde 2mm bile büyüyebiliolarmış. dua edelim bilrikte. büyümezsede hayırlısı deyip önümüzdeki aya bakıcaz canım benim ne olur böle üzme hemen kendini bol bol incir ye bu gün
canım yaaa dün doktor yumoşlara bakıcaktı büyümüşlermi diye 9mm 11mm 12mm olan büssürü yumurtam varmış sadece iki tanesi 13 mm e ulaşmış ama o da yeterli değilmiş doktora çatlatma iğnesi yapsanız dedim 16 mm olsa hemen yapıcam ama çok ağar gelişiyo yumurtaların dedi son defa yarın bidaha çağardı eğer yarında gelişmemiş olursa bu aylık tedaviyi kesicez bidahaki aya daha ağar bi tedavi uygulıycam dedi(((
nabersınız kıslarrrrr.....dun doktora gıttım....hormon sonuclarıma baktı.....hersey normal temız dedı.......herseyın normal bence 3 ay daha bekle dedı.....3 ayın sonunda eger olmazsa rahım fılmı cekılecekmıs......offff yaaa 3 ay nasıl beklıyecegım....sızce baska doktora daha gıtsem mı
kızlar benimde adetim 1 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım ve 16,66 çıkmıştı ve şüpheli gebelik demişlerdi 4 gün sonra 132,2 katlanmış yani şu anda hamişim perşembe dokt giticem inş.görürüm bebişimi
sonradan farkettim bitanem :)) zeyno55
neoldu hayırdır deryacık....
evet bitti perşembe dr.rend.var 18.15te:1hug:
canım benimm ya:teselli:şuan ne desem boşş biliyorum ama üzülme deryacım yaa..evet elde değil bunuda biliyorum ama bak bi çözümü var iştee.ne sorunlarr ne hayatlar var bitanem.üzülme bir ay sonra gelsin meleğin ama en azından yumoşların var bunu biliyosun ...en büyük tesellin ve inancın bu olsun canım benim:1hug:
eylülcim rahat ol gülüm agrıların olabilir kasık agrıları kese oluştugu içindir doktoruna gidince gene sorarsın benimde çok fenaydı iş yerinde oturamodum şimdi geçti kesemiz oluştu sanırım yarın görcez inş:) içini ferah tut canım benim
deryacım üzülme stres çok yapıosun belki stres yumurtalarıının büyümesini engellio biraz rahat bıraksan kendini ah be gülüm
deryacım eğer bu ay olmazsa birdahaki ay drunun tedavisiyle birlikte incir kürünü uygularsı ozaman kocaman yumoşların olur canım benim
yani bu ay beklemiyorum ben artık(((( bidahaki aya ne gibi bi tedavi uygularki bilen varmı (((
eylülcim rahat ol gülüm agrıların olabilir kasık agrıları kese oluştugu içindir doktoruna gidince gene sorarsın benimde çok fenaydı iş yerinde oturamodum şimdi geçti kesemiz oluştu sanırım yarın görcez inş:) içini ferah tut canım benim
deryacım üzülme stres çok yapıosun belki stres yumurtalarıının büyümesini engellio biraz rahat bıraksan kendini ah be gülüm
tatlım klomen vs gıbı ılacları kullanıpta sonuc alamadıysan gunde 1 yerıne 2 ıctırebılır dr yada dozu fazla olanları var onlardan kullanbılırsın bazende ıgne verıolar haptan daha cabuk etkı edıo dıye bende bu ay klomen kullandım gunde 2 tane ıctım 4 tane yumurtam olustu catlatma ıgnesı oldum tam 1 hafta oldu fakat bu ılacların yan etkısı cok oluo benım mıdem cok bulanıyor ve kasıklarımda agrı var artık ılactan mı bebısten mı bılemıom ıns bebıs vardır allah yardmcımız olsun kızlar bebıslerımıze kavusalım ıns:Saruboceq:
iyiyim eylülcüm işler sıkı birass daa sende hamileymişsinn çokk sevindim canımmmyegane nasılsın canım ne zamandan beri görmedım seni
kedicim görüşemios yaaa unuttun mu beni kısssyeganecim sen nasılsın nerelerdesin.
handan eylül kızlar regl öncesi sizin bacaklarınızda yada kollarınızda falan ağrı olmuşmuydu
kızlar ben geldim dün doktordaydım moralim çok bozuk(((((
evet bitti perşembe dr.rend.var 18.15te:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?