En erken hamilelik belirtileri

kız ndk nerden çıkardın yumurtlamadan hamile kalındığını o öyle diil yanlış biliyonuz mesela diyelim 14.gün yumurtladınız ama tutmadı bazen bi kaç yumurta olur rahimde biri 14.gün atılır ama tutmaz diğerleri küçük olur daha sonra bunlar büyüyebilir adetine yakın da atılabilir eğer değerlendirdiysen tutabilir tuttuysa hemen derlerki ben yumurtlama döneminde hamiş kalmadım evet yumurtlama döneminde kalmamıştır daha sonradan büyüyen yumurtanın çatlamasından hamiş kalmıştır

canım ya kusura bakma sordum diye yanlış anlama pardon ben yanlış anlamışım tabi bencede ndk nın dediği gibi yap :tomato:

ama sonuçta oluşan büyüyen bir yumurtayla hamiş kalmıştır yumurtlama olmazsa bebiş olmaz ve düzensiz adet görülür. ama birde şu var düzenli adet görüp yumurtlama olmayabilir zaten bi kadın her ay yumurtlayacak diye bi kural yok

mavişçim bende adet düzensizse yumurtlamanın zamanı belli olmaz diye biliyorum yani adete kadar yumurtlama zamanı her ay değişebilir doğrumu

evet derya doğru canım adet düzensizse zaman belli olmaz zaten her ay yumurtlama olacak diye de bi kural yok

ya bende o zaman hiç yumurtlama olmuyor çünkü benim ilk adet görmeye başladığımdan beri düzensiz hatta oğluma bir buçuk ayda bir adet görürken hamile kaldım ben

arkadaslar cok cok moralim bozuk adetimin 22. gunundeyim ve bu ay klomen kullandım atesim dusuk hic cıkmadı ya yumurtlamadım sanırım benden sonra evlenen kucuk eltim daha dunku b.......k bile hamile 4. aynn icinde ve ben hala bekliyorum ustelik kaynanamlarla oturuyorlar ve benim ayagım gitmiyor oraya nefret ediyorum herseydennnnnnsenağlama

ceylancım, en kısa zamanda gitmeye karar verdim simdi, gercekten haklı ndk, yoksa icim icimi kemirecekti, belki de gercekten bi problem var ve ben bilmiyor olabilirim, zaman cok onemli boyle seylerde..

canım sen adet olduğuna göre yumurtlama vardır ama zamanı belli olmaz

işte ben bunun için yazdım geçen gün bu adetime 4 gün vardı akıntım geldi çok hatta beyaz renkti sol yumurtalığım ağrıdı çok ben çalışmayı bırakıp hamilemiyim değilmiyim derdine düştüm salak kafam o zaman yumurtladım ben demekki onun için diyorum artık kırmızı kartı görene kadar çalışmayı bırakmam :)))süprizzzzz

çok ayıp canım öle deme:1shok: allahın gücüne gider allah öle nasip görmiş ona vermiş :CüvCüv:afedersin ama sen böle konuşursan sana hiç vermezklava:

arkadaşım konuyla alakası yok ama kayınvalidenle oturmadığına yat kalk dua et bence çok zor bi durum benim alt katımdalar yinede yetiyo dilerim allah seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim

evet canım aynen öle kesin yumurtlamışsındır o yüzden sonuna kadar çalışmalara devamhihoyyyt

arkadaşım konuyla alakası yok ama kayınvalidenle oturmadığına yat kalk dua et bence çok zor bi durum benim alt katımdalar yinede yetiyo dilerim allah seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim

canım kaynanayla oturmak onların tercihi ben kaynanayla oturulması sart kosulsa zaten evlenmem ama cok kotuyum cok hassaslastım artık Allah ın gucune gidiyor biliyorum MAVİŞcim ama ne yapıyım kafayı sıyırıcam artık gerine gerine dolasmasından 16 ay oldu cocuk isteyeli ve cooooook yoruldum artık ve ustune ustuk birde normal adet olsam gam yemiyecem ama hep bu sure zarfında olmadım olmadım olmadım cok ama cok kotuyum

canım senin iice moralin bozulmuş kendine gel biraz allah vereceği zamanı bilir sadece dua et:Saruboceq: ee sen klomen kullanıyosan doktor kontrol etmiyomu büyüyen yumurta varmı çatlayan varmı diye anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…