derya002, evliyim canım, 5 ay oldu evleneli, doktorlar 1 yıldan once tedavi icin bakmıyorlamıs ya, onu konustuk ndk ile, doktor evlilik cuzdanıma bakıp ''sen daha 5 ay once evlenmıssın, git 1 yıl sonra gel dıyecek degıl heralde'' anlamında yazdım onu, ndk bana tavsiyede bulundu da, git doktora 1 yıl evliyim de dedi.
kız ndk nerden çıkardın yumurtlamadan hamile kalındığını o öyle diil yanlış biliyonuz mesela diyelim 14.gün yumurtladınız ama tutmadı bazen bi kaç yumurta olur rahimde biri 14.gün atılır ama tutmaz diğerleri küçük olur daha sonra bunlar büyüyebilir adetine yakın da atılabilir eğer değerlendirdiysen tutabilir tuttuysa hemen derlerki ben yumurtlama döneminde hamiş kalmadım evet yumurtlama döneminde kalmamıştır daha sonradan büyüyen yumurtanın çatlamasından hamiş kalmıştır
ama sonuçta oluşan büyüyen bir yumurtayla hamiş kalmıştır yumurtlama olmazsa bebiş olmaz ve düzensiz adet görülür. ama birde şu var düzenli adet görüp yumurtlama olmayabilir zaten bi kadın her ay yumurtlayacak diye bi kural yok
canım sen adet olduğuna göre yumurtlama vardır ama zamanı belli olmaz
arkadaslar cok cok moralim bozuk adetimin 22. gunundeyim ve bu ay klomen kullandım atesim dusuk hic cıkmadı ya yumurtlamadım sanırım benden sonra evlenen kucuk eltim daha dunku b.......k bile hamile 4. aynn icinde ve ben hala bekliyorum ustelik kaynanamlarla oturuyorlar ve benim ayagım gitmiyor oraya nefret ediyorum herseydennnnnnsenağlama
arkadaslar cok cok moralim bozuk adetimin 22. gunundeyim ve bu ay klomen kullandım atesim dusuk hic cıkmadı ya yumurtlamadım sanırım benden sonra evlenen kucuk eltim daha dunku b.......k bile hamile 4. aynn icinde ve ben hala bekliyorum ustelik kaynanamlarla oturuyorlar ve benim ayagım gitmiyor oraya nefret ediyorum herseydennnnnnsenağlama
işte ben bunun için yazdım geçen gün bu adetime 4 gün vardı akıntım geldi çok hatta beyaz renkti sol yumurtalığım ağrıdı çok ben çalışmayı bırakıp hamilemiyim değilmiyim derdine düştüm salak kafam o zaman yumurtladım ben demekki onun için diyorum artık kırmızı kartı görene kadar çalışmayı bırakmam :)))süprizzzzz
arkadaşım konuyla alakası yok ama kayınvalidenle oturmadığına yat kalk dua et bence çok zor bi durum benim alt katımdalar yinede yetiyo dilerim allah seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim
işte ben bunun için yazdım geçen gün bu adetime 4 gün vardı akıntım geldi çok hatta beyaz renkti sol yumurtalığım ağrıdı çok ben çalışmayı bırakıp hamilemiyim değilmiyim derdine düştüm salak kafam o zaman yumurtladım ben demekki onun için diyorum artık kırmızı kartı görene kadar çalışmayı bırakmam :)))süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?