kizz ne duzensizii aninda saatinde gelirr vallahii .. bidee bu ay boyle denicemm kendimii hepp harapp ediyodumm bu zamana kadarrr kendimii bunaltmicamm .. halbukii dr. gitmistimm bu ayy su gunlerde beraber ol dedi oldumm tikk yokk baksana .. o yuzden ruhumuu karartmicamm bu ayy boyleeeee denicemmm henuzz gelemdii ama dedimya saat gibii yarin gelcekk cunkuu gunnuu bir gun once haberr veriyoo bana benimmki deekaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey:kizlarrrrr ben geldimmmm nasilsinizz size birr haberimm varrr yarinn kirmizi kartimm gelcek galiba bugun kahve renglisi geliyodda oyuzdenn:teytey::teytey:artikk reglimin geldigine sevincemmm yubbuii gell anam gell her ay beklerimmm .... cokk sevincliyimm kirmizi kartim gelcekk ne guzell birr haberr degilmii kizlarr hadi tebrik edin beni bakimm:lepi::lepi::lepi:
kizlarr benimm cikmam lazimm bugun cokk islerimm var sadecee sizi merakk ettigimm icinn kisa sureligine girdimm kendinize iyi bakinn reglii olursanizz insallahh olmazsinizz eger olduki olduu kendimizii uzmiyelimm vardirr bundada bir hayirr hepinizii cokk optumm:1hug:nilufercim hoşgeldin :))
ooo hatlar karıştı iyice :) ben zaten evliyim ama eşim askerde gecikmem yok ama şüphelendiğim tarihin üzerinden 10 Hafta geçti birçok kez idrar testi yaptım negatif çıktı hatta düzensiz de olsa regl de oldum ama nedense hamile olduğumu düşünüyordum, karnımda şişiklik var ve genelde sabahları az miktarda mide bulantım oluyor, kan veremediğim için kan testi yaptıramıyorum en son bu sabah idrarıyla test yaptım yine negatif çıktı, kesin olarak emin olabailirmiyim diye size danışmak istedim
ya kızlar bana yardım edin kafayı sıyırmak üzereyim!!..gebelik dilinden anlamıyorum hiç araştırmadım..o yüzden açık yazacağım..27 kasım da hamile kalmış olsam yani (birliktelik günü) bugün ayın 17 si aradan 3 hafta geçti midem bulanıyor..hamilelik belirtileri bu zamandamı başlıyor?? eğer hamile kalmışsam regli olmayacakmıyım?? regli günümdeyim ama henüz olmadım ne zaman test yaptırılır???? burada 10 hafta süresü geçti nedir bu 10 hafta ?? 10 hafta geç bir süre değilmi regli olmayınca zaten hamile olduğumuzu anlayamıyormuyuz 10 haftadan önce??? lürfen yardım edinn
canimmyaa ne yapimm soylermisinn hepp bu zamana kadarr uzuldumm kizdimm esime ters davrandimm boyle olunca kendime zarar verdimmm inanann bu ayy okadarr emindimkii cunkuu dr. kontrolunde yaptimm ama yok yokk yokkk ne yapayimm bilmiyorumm zaten gurbetteyimm ailemm yokkii gidipp dertlesimm. ne yapiimm burda benimm icinn sizlerr varsinizz:1hug:kendii konumla sizleride fazla uzmek istemiyorumm hayirlisi dicemm bu ayy bakalimm hicte soyle hesaplayipta bisey yapmicamm canimm isterse esimle olcam istemese tuh tuhh bu gece gecti demicemmm sizlerii seviyorumm iyiki yanimdasinizza.s.ravzanurrr ne diyon sennnn:1shok::1shok: kafayı yediğimizin resmidir :1shok:
kizlarr benimm cikmam lazimm bugun cokk islerimm var sadecee sizi merakk ettigimm icinn kisa sureligine girdimm kendinize iyi bakinn reglii olursanizz insallahh olmazsinizz eger olduki olduu kendimizii uzmiyelimm vardirr bundada bir hayirr hepinizii cokk optumm:1hug:
10 hafta içinde iki kez regl oldum ben ama tarih biraz daha önce oldu
ceyda 10 hafta=2.5 ay.. ve bu sürede iki adet olman normal. anormal olan ne ben onu anlamadım kusura bakma:1shok:
kızlar iki adet döneminin arası 21 günden az 32 günden coksa dr lar belki bişe olabilir diyolar. yani sıkıntı felan.. eer bir sorun oldugunu hissediyorsan dr a git be güzelim ceyda.. kendini cok yıprattın. varmı diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?