En erken hamilelik belirtileri

ay pardon canım,, bende sen sevinice düzensiz zannettim.. umud gelecek aya.. yılmak yok devammmmmm:içelim:

ravzanurrr ne diyon sennnn:1shok::1shok: kafayı yediğimizin resmidir :1shok:

nilufercim hoşgeldin :))
kizlarr benimm cikmam lazimm bugun cokk islerimm var sadecee sizi merakk ettigimm icinn kisa sureligine girdimm kendinize iyi bakinn reglii olursanizz insallahh olmazsinizz eger olduki olduu kendimizii uzmiyelimm vardirr bundada bir hayirr hepinizii cokk optumm:1hug:

Ceydacım kusura bakma bekar yazmışsın bende öyle zannettim
Ne güzel bebişin olur biranönce doktora git allah korusun başka durum filan olur..

Sana net cevap kan testi yaptır kim ne desek yanlış bilgi veriririz mide bulantısı ilk günden bile olabilir regl olmazsın tabii hamileysen biraz araştır bence:1hug:

ravzanurrr ne diyon sennnn:1shok::1shok: kafayı yediğimizin resmidir :1shok:
canimmyaa ne yapimm soylermisinn hepp bu zamana kadarr uzuldumm kizdimm esime ters davrandimm boyle olunca kendime zarar verdimmm inanann bu ayy okadarr emindimkii cunkuu dr. kontrolunde yaptimm ama yok yokk yokkk ne yapayimm bilmiyorumm zaten gurbetteyimm ailemm yokkii gidipp dertlesimm. ne yapiimm burda benimm icinn sizlerr varsinizz:1hug:kendii konumla sizleride fazla uzmek istemiyorumm hayirlisi dicemm bu ayy bakalimm hicte soyle hesaplayipta bisey yapmicamm canimm isterse esimle olcam istemese tuh tuhh bu gece gecti demicemmm sizlerii seviyorumm iyiki yanimdasinizza.s.

Canım öpüyyoruz seni...sende iyi bak......

ceydacımmm şişkinlik olabilir normaldir bendede oluyoo, hamile değilsin gülüm rahatla. seni telaşlı buldum sanki hamileliği istemiyomuşsun gibi eşin askerde diye mi stres yapıyosunn??

kızlar iki adet döneminin arası 21 günden az 32 günden coksa dr lar belki bişe olabilir diyolar. yani sıkıntı felan.. eer bir sorun oldugunu hissediyorsan dr a git be güzelim ceyda.. kendini cok yıprattın. varmı diye diye

ya kızlar bendede hiç belirti yok sadece ufak bi ağrı var karnımın alt kısmında bende bu ay pes edicem galiba hamişlik filan yok heralde

güzelgözlüm benim hiç daha 32 günde gelmedi be gülüm en az 35 ,39,40,43 değişiyo bende istiyorum doktora görünmek eğer benim gibi geliyosa yumurtlamada problem var demek dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…