ya kızlar bendede hiç belirti yok sadece ufak bi ağrı var karnımın alt kısmında bende bu ay pes edicem galiba hamişlik filan yok heralde
ya kızlar bendede hiç belirti yok sadece ufak bi ağrı var karnımın alt kısmında bende bu ay pes edicem galiba hamişlik filan yok heralde
güzelgözlüm benim hiç daha 32 günde gelmedi be gülüm en az 35 ,39,40,43 değişiyo bende istiyorum doktora görünmek eğer benim gibi geliyosa yumurtlamada problem var demek dimi
güzelgözlüm benim hiç daha 32 günde gelmedi be gülüm en az 35 ,39,40,43 değişiyo bende istiyorum doktora görünmek eğer benim gibi geliyosa yumurtlamada problem var demek dimi
kızlar merhaba, sanırım hamilelik diye kafayı yiyenlerden biri de benim :)) evleneli 5 ay oldu, aile buyukleri bebek diye tutturdular, 30 yasındayım, esim ve bende istiyoruz bebek sahibi olmayi, ilk gunden beri de korunmuyoruz ama olmuyo iste... gecen ay adetim gecikti, cok sevinmistim ama sonra adet oldum( her ay yeni umit oluyo insanda, sizce ne zaman doktora gitmeliyim, hersey yolunda mı yoksa bi sorun mu var diye dusunmeye basladım.
büyük ihtimalle canım:çok üzgünüm: bende senin gibiydimm40-50 hatta 60 gün olmadığım oluyoduu, yumurtlamada problem varmış. şuanda yumurta takibindeyimm sende git bian önce canımm için rahat etsin. rahat rahat çalışma yaparsın:jeyyar:
ceydaselinnnnnnnnnn yaz bişiler kıss nere kaçtınnkaydirigubbakcemile
bak canım doktora git 1 senelik evliyim de ve 1 senedir deniyoruz olmuyo de yıldırım hızıyla tedaviye başla. ben öyle yaptım şahsenkaydirigubbakcemile3
canım yaa öyle olunca hiçmi yumurtlama olmuyomuş gitmek istiyorum doktora ama cesaret toplayamıyorum
ceydaselinnnnnnnnnn yaz bişiler kıss nere kaçtınnkaydirigubbakcemile
jasmincin minik fasulye nasıll üzüyomu annesini
cevremdeki arkadaslardan duydum 1 yıldan once bakmıyorlamıs, evet haklısın oyle yapayım dimi? doktor evlilik cuzdanıma bakacak degil heralde :)) bu arada tesekkur ederim cevap verdigin icin ndk.
cevremdeki arkadaslardan duydum 1 yıldan once bakmıyorlamıs, evet haklısın oyle yapayım dimi? doktor evlilik cuzdanıma bakacak degil heralde :)) bu arada tesekkur ederim cevap verdigin icin ndk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?