En erken hamilelik belirtileri

ya kızlar bendede hiç belirti yok sadece ufak bi ağrı var karnımın alt kısmında bende bu ay pes edicem galiba hamişlik filan yok heralde

mavişimm sık dişiniii az kaldıı reglinin geçmesineeesositososito
zaten bu ilk düzenli yumurtladığın ayın dimii, rahat olll olmadı bidahaki aya yine eşlik etcem sana hihoyyyt

kızlar merhaba, sanırım hamilelik diye kafayı yiyenlerden biri de benim :)) evleneli 5 ay oldu, aile buyukleri bebek diye tutturdular, 30 yasındayım, esim ve bende istiyoruz bebek sahibi olmayi, ilk gunden beri de korunmuyoruz ama olmuyo iste... gecen ay adetim gecikti, cok sevinmistim ama sonra adet oldum ( her ay yeni umit oluyo insanda, sizce ne zaman doktora gitmeliyim, hersey yolunda mı yoksa bi sorun mu var diye dusunmeye basladım.

güzelgözlüm benim hiç daha 32 günde gelmedi be gülüm en az 35 ,39,40,43 değişiyo bende istiyorum doktora görünmek eğer benim gibi geliyosa yumurtlamada problem var demek dimi

büyük ihtimalle canım:çok üzgünüm: bende senin gibiydimm40-50 hatta 60 gün olmadığım oluyoduu, yumurtlamada problem varmış. şuanda yumurta takibindeyimm sende git bian önce canımm için rahat etsin. rahat rahat çalışma yaparsın:jeyyar:

ceydaselinnnnnnnnnn yaz bişiler kıss nere kaçtınnkaydirigubbakcemile

bak canım doktora git 1 senelik evliyim de ve 1 senedir deniyoruz olmuyo de yıldırım hızıyla tedaviye başla. ben öyle yaptım şahsen kaydirigubbakcemile3

canım yaa öyle olunca hiçmi yumurtlama olmuyomuş gitmek istiyorum doktora ama cesaret toplayamıyorum

cevremdeki arkadaslardan duydum 1 yıldan once bakmıyorlamıs, evet haklısın oyle yapayım dimi? doktor evlilik cuzdanıma bakacak degil heralde :)) bu arada tesekkur ederim cevap verdigin icin ndk.

bak canım doktora git 1 senelik evliyim de ve 1 senedir deniyoruz olmuyo de yıldırım hızıyla tedaviye başla. ben öyle yaptım şahsen kaydirigubbakcemile3

ama kızlar ben sıkıntı yaptım şimdi ben kendimi bildim bileli böyle adetlerim hep bir buçuk ayda bir oluyorum hatta evlenmeden öncede sonrarda böyleydi oğluma evlendiğimin ikinci ayı kaldım sonraki senelerde mantar problemi için gitmiştim doktora yumurtalıkların çok güzel dedi bana yaa şimdi sıkıntı yaptım :çok üzgünüm:

canım yaa öyle olunca hiçmi yumurtlama olmuyomuş gitmek istiyorum doktora ama cesaret toplayamıyorum

bazen oluyomuşş bazen olmuyomuşş.
aslında şöyleee yavaş gelişiyomuşş zaman alıyomuş büyümesii ve bu durumda da hamile kalma şansımız dahada düşüyomuşş. gerçi yumurtlamadan da hamile kalanlar varmış nası oluyosa onuda anlamış değilim CADIARZU

ceydaselinnnnnnnnnn yaz bişiler kıss nere kaçtınnkaydirigubbakcemile

burdayım yaa benim için birşey yazan varmı diye bakıyorum :))
ben psikolojik hamile kalabilen ilk insan olarak tarihe geçicem dedi dersiniz
oofffffffffffffffff oooooooooooofffffffffffffffffffff

ohhh herkes buraya toplanmış :::))))
kızlar benimde gögüslerim ağrıyor dokununca dün adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu bugün geçti
hayırlısı inş.

cevremdeki arkadaslardan duydum 1 yıldan once bakmıyorlamıs, evet haklısın oyle yapayım dimi? doktor evlilik cuzdanıma bakacak degil heralde :)) bu arada tesekkur ederim cevap verdigin icin ndk.

canım valla bakk nacizane tavsiyeme uyyyerimseniben yoksa çok beklersin çok uzatıyo doktorlar tedaviyi boşu boşuna ayların geçer hiç gerek yokk git 1 yıldır korunmuyoruz de banada duaa et :1hug:

ndk canımsın yaa... tamam tavsiyene uyacam ve en kısa zamanda gidecem, sana dua etmeye basladım bile, cunku benim aklıma hic gelmedi acıkcası gidip de doktora oyle demek

derya002, evliyim canım, 5 ay oldu evleneli, doktorlar 1 yıldan once tedavi icin bakmıyorlamıs ya, onu konustuk ndk ile, doktor evlilik cuzdanıma bakıp ''sen daha 5 ay once evlenmıssın, git 1 yıl sonra gel dıyecek degıl heralde'' anlamında yazdım onu, ndk bana tavsiyede bulundu da, git doktora 1 yıl evliyim de dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…