En erken hamilelik belirtileri

canım senin iice moralin bozulmuş kendine gel biraz allah vereceği zamanı bilir sadece dua et:Saruboceq: ee sen klomen kullanıyosan doktor kontrol etmiyomu büyüyen yumurta varmı çatlayan varmı diye anlamadım

yok canım etmiyor zaten ilk defa bu ay kullandım birdahaki ay adetinde gel dedi 3. gunu yine vericem dedi zaten nerde aksilik var beni bulur bakalım bu ay gidince soyleyim kontrol etmiyecek misiniz diye

canım senin eltinde biraz sana nispet yapıyo gibi geldi bana ama günahının ne olduğundan haberi yoktur eminim bence senin ayrı olmanı kıskanıyo :)))) takma kafana sen hele bi hamiş ol gör bak bizde onu çatlatıcaz hemde orta yerinden ama moral bozmak yok tmm mı

önemli değil mavişçim ama ilk gördüğümde şokk yaşadım sonra kolmeni okuyunca dedim yanlış oldu :)))

canım ayrı oldugumdan belki olmayabilir ama k.pederim ve onun ailesinin beni cok sevmesinden kıskanıyor esim iki erkek ve buyugu kaynım agustosta evlendi ve eylulde hanım hamile ustelik kaynım istemeyerek evlendi son zamanda birine nispet yapmak icin sorunlar cıktı onlarda aileler arasında anlayacagın kimse sevmiyor hanımı cahil daha kucuk dusununki ben arayıpta hastaneyi kan testinin sonucunu ogrendim of of bir haykırsam karsıki daglar yıkılı neyse boyle iste

nilüferr durumunu tahmin edebiliyorumm çok üzüldümmmm(( sen onlara söylemişmiydin çocuk istediğinii eğer çocuk istediğini bilmiyolarsa istemiyoruz şuan de hedeflerim var de bişiler uydurrr, ama biliyolarsa hamileliğe uğraştığını ((((((

yok canım etmiyor zaten ilk defa bu ay kullandım birdahaki ay adetinde gel dedi 3. gunu yine vericem dedi zaten nerde aksilik var beni bulur bakalım bu ay gidince soyleyim kontrol etmiyecek misiniz diye

bence doktoruna sor canım konrtol etmeden olmazki belki ilaç yeterli değil büyümüyo yumurtalar yada oluşmuyo nerden anlayacaksın boşa ilaç iç dur olmazki öle mesela ben sabah 1 akşam 1 içiyodum dr.12 13. 14.günler kontrol ediyodu benimde az büyüyodu sonra dediki bu doz sana yetersiz yumurtaların küçük kalıyo dedi sonra bu ay dozajı arttırdı ve yumurtalar süper oldu. kontrol şart kontrol etmeden anlayamazsın yumurta olup olmadığını yada büyüyüp büyümediğini bence sen bi dr.danış

canım biliyorlar k.perderim bana babamdan daha da duskun ve cok destekelr bana k. perder onun testini ogrendigim gun beni aradı sordu var dedim adam ofladı pofladı uzuldu olduguna soyledim cunku hep baskı yapıyorlardı torun torun diye ilk torunu benimki olacaktı cunku cok seviyor beni bende soyledim işte olmuyor daha diye ama malesefki ilki benikisi olmayacak daha dogrusu benimkisi hic olmayacak MAVİŞ bende sabah aksam bir kullandım 50 mg lık sanırım banada yetersiz geldi bu gidisimde soyleyecem canım sagolun

bu gidişle hiç olmayacak demek ne yaaa:1shok: inanamıyorum böyle konuşmanaa nasıl böyle rahat konuşabiliyosunnnnnnn:mymeka: valla dövecem heee. bissürü çareler var tıptaaa. aşılama falan deneyinn ama busefer söylemeyin kimseyee. olumsuz konuşma lütfen yaaa hepimizin olacakkkkkkkk ben biliyorummmmmmmmmmmm.

ndk yaa sence yarın tekrar bir doktora gitsem nasıl olur, bu sürede karından bakılan ultrasondan belli olurmu sence

İYİ MAVİŞİM YOK ŞİMDİLİK BİŞEY kısmet bakalım geliceklermi gelmiceklermi geçen ay 24 günde regl olmutum bugün 25 günüm du bakalım hayırlısı herşeyin

nilüfercim, moralini bozma, herseyden en önemlisi saglık, saglıgın yerinde oldugu surece zamanı geldiginde bebisin de olacaktır emin ol, biliyorum soylemesi kolay ama stres yapmamaya calis, senin umursamadıgını gorunce eltinde yaptıgı davranıstan vazgececektır zamanla.

canım anlayabiliyorsundur psikolojimi dun sende benden asagı degildin vallahi cok yoruldum hanfendi burda kendi gibi birini buldu gecen gittim burdan biri hamile diye bir konu cktı o da bana yasımı sordu soyledim demesin mi " ayyyyy korkmana gerek yok daha gensin olur aslında sogan suyu falan diyorlar denesen" özürlü eltim soylemiş ona ki bunları diyor bana misafir diye bisey demedim ama kaynanama cattım k.pederde bagırmıs cagırmıs niye soyluyon diye anlayacagın cooookkkkkk mutsuzum bıktım bundan

ceydaselinnnnn niye yasmıyonn ben sana bişi yazmıştımm. sen olmasınımı istiyosun olmamasınımıı. telaşlı gördüm seniii eşin askerde diyemi çekiniyosunn yazsana kıss içime dert oldun :)

mavişimmm inşallah olmayacaksın gülümmmm önce sen yolu açacaksınnn. mckk

zeynep sen ne yaptın yoğunmusun hala canımm, çalışmalar nası gidiyo :)

canım üzücü tabiki. ama elinde olan bişe değil insanın işte.. hayırlısı artık.. ilki yada sonu önemli değil. yeterki senin bebişin olsun..

nilüfer ben bu ay sabah 1,5 akiam 1,5 kullandın çok kıvamda oldu yumurtalar 22mm oldular eski dönemlerde sabah 1 akşam 1 kullanırken 14mm 16mm arası kalıyolardı biliyosun bebiş için yumurtaların en az 18mm olması lazım

ndk yaa sence yarın tekrar bir doktora gitsem nasıl olur, bu sürede karından bakılan ultrasondan belli olurmu sence

arkadasım yarın git dr a baktır ne var ne yoksa.. cıkar zaten.. bu kadar şüphelenipte hala gitmemen hata.. annen filandamı yok yanında senin. suan ki kaldıgın yerde anne .. kayın valıden n bilim görümcen flan yok mu.. onlara da danış ve gittttt
bide hangi belirti seni bu kadar süphelenddirdi ben anlayamadım.. karnın şişmesi ise olabilir. havalar soğuk.. hepimizin şiş gibi zaten. kokuya filan dayanamadığın oluyormu hiç.. yani ne bilim mesela et kokusundan miden buanmazken şimdi bulanabilir. oldumu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…