canım senin iice moralin bozulmuş kendine gel biraz allah vereceği zamanı bilir sadece dua et:Saruboceq: ee sen klomen kullanıyosan doktor kontrol etmiyomu büyüyen yumurta varmı çatlayan varmı diye anlamadım
canım kaynanayla oturmak onların tercihi ben kaynanayla oturulması sart kosulsa zaten evlenmem ama cok kotuyum cok hassaslastım artık Allah ın gucune gidiyor biliyorum MAVİŞcim ama ne yapıyım kafayı sıyırıcam artık gerine gerine dolasmasından 16 ay oldu cocuk isteyeli ve cooooook yoruldum artık ve ustune ustuk birde normal adet olsam gam yemiyecem ama hep bu sure zarfında olmadım olmadım olmadım cok ama cok kotuyum
canım senin eltinde biraz sana nispet yapıyo gibi geldi bana ama günahının ne olduğundan haberi yoktur eminim bence senin ayrı olmanı kıskanıyo :)))) takma kafana sen hele bi hamiş ol gör bak bizde onu çatlatıcaz hemde orta yerinden ama moral bozmak yok tmm mı
önemli değil mavişçim ama ilk gördüğümde şokk yaşadım sonra kolmeni okuyunca dedim yanlış oldu :)))
yok canım etmiyor zaten ilk defa bu ay kullandım birdahaki ay adetinde gel dedi 3. gunu yine vericem dedi zaten nerde aksilik var beni bulur bakalım bu ay gidince soyleyim kontrol etmiyecek misiniz diye
nilüferr durumunu tahmin edebiliyorumm çok üzüldümmmm(( sen onlara söylemişmiydin çocuk istediğinii eğer çocuk istediğini bilmiyolarsa istemiyoruz şuan de hedeflerim var de bişiler uydurrr, ama biliyolarsa hamileliğe uğraştığını ((((((
canım biliyorlar k.perderim bana babamdan daha da duskun ve cok destekelr bana k. perder onun testini ogrendigim gun beni aradı sordu var dedim adam ofladı pofladı uzuldu olduguna soyledim cunku hep baskı yapıyorlardı torun torun diye ilk torunu benimki olacaktı cunku cok seviyor beni bende soyledim işte olmuyor daha diye ama malesefki ilki benikisi olmayacak daha dogrusu benimkisi hic olmayacak MAVİŞ bende sabah aksam bir kullandım 50 mg lık sanırım banada yetersiz geldi bu gidisimde soyleyecem canım sagolun
bu gidişle hiç olmayacak demek ne yaaa:1shok: inanamıyorum böyle konuşmanaa nasıl böyle rahat konuşabiliyosunnnnnnn:mymeka: valla dövecem heee. bissürü çareler var tıptaaa. aşılama falan deneyinn ama busefer söylemeyin kimseyee. olumsuz konuşma lütfen yaaa hepimizin olacakkkkkkkk ben biliyorummmmmmmmmmmm.
bu gidişle hiç olmayacak demek ne yaaa:1shok: inanamıyorum böyle konuşmanaa nasıl böyle rahat konuşabiliyosunnnnnnn:mymeka: valla dövecem heee. bissürü çareler var tıptaaa. aşılama falan deneyinn ama busefer söylemeyin kimseyee. olumsuz konuşma lütfen yaaa hepimizin olacakkkkkkkk ben biliyorummmmmmmmmmmm.
canım biliyorlar k.perderim bana babamdan daha da duskun ve cok destekelr bana k. perder onun testini ogrendigim gun beni aradı sordu var dedim adam ofladı pofladı uzuldu olduguna soyledim cunku hep baskı yapıyorlardı torun torun diye ilk torunu benimki olacaktı cunku cok seviyor beni bende soyledim işte olmuyor daha diye ama malesefki ilki benikisi olmayacak daha dogrusu benimkisi hic olmayacak MAVİŞ bende sabah aksam bir kullandım 50 mg lık sanırım banada yetersiz geldi bu gidisimde soyleyecem canım sagolun
ndk yaa sence yarın tekrar bir doktora gitsem nasıl olur, bu sürede karından bakılan ultrasondan belli olurmu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?