En erken hamilelik belirtileri

24 değildir be gülümmm bu hafta sonu değilmi seninnn????

mavişde benim gibi erken oluyor.. bende geçen ay 23 oldum ama ortalama 20 si diyorum.. çünkü bende 24.. gnden başlarım beklemeye.. bazen 24. günde bazen 26. en son 29 a cıktı.. daha 3o lü gnleri göremedim.. mavişte 23 ünde oldu . ikimiz aynı gün olmuştuk onunla.. o da 24. günden itibaren bekliyor:jeyyar:

güzelgözlüm güldüm hee Allahta seni güldürsün müşterimde yüzüme bakıyor bu kıs neye güldü diye :))

Zeynep ben hep diğer topicte varım

güzelgözlüm güldüm hee Allahta seni güldürsün müşterimde yüzüme bakıyor bu kıs neye güldü diye :))

Zeynep ben hep diğer topicte varım

hepberaber gülelim canlarımkaydirigubbakcemile3:roflol: ay bi yerde okumuştum.. gece yattıktan sonra canım su cekiyor susuyorum. acaba hamilemiyim diye sormustu biri. aklaımda kalmış:roflol::roflol: hey allahım baska ne belirtiler cıkacak bakalım daha

daha neler vardır kimbilir bilmediğimizz. aman bilmeyelimm yoksa kafayı iyice sıyırcazz en rahat olduğum an regl olduğum anmış kıslar anladım ben şimdii. hiçbişi düşünmüyorummm ne belirti ne yumurtlama ne kasık ağrısı ne göğüs şişmesi ne mide bulantısıı. kuş gibiyimmm hepsi var belirtilerin ama takmıyorummm. ya hiç regl olmasaydık ta gebelik te olmasaydıı düşünsenizee regl diye bişi olmasaydıı heran hamilemiyim diye dolanırdık ortalıkta allah muhafazaa regl olmakta bi nimet aslında ama farkında değilizz kaydirigubbakcemile3

Canlarım ben geçen ay 22sinde adet oldum 33 yada 34 günde bir adet olduğuma göre 23 yada 24ünde olmam lazım inş.olmam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…