En erken hamilelik belirtileri

kızlar slmm ben birşey sorcam size benim son adet tarihim 14 kasımdı,hala adet görmedim yaa acaba hamile olabilirmiyim bunun için kaç gün beklemek lazım?

sağol canım ilaç içmemem gerek haklısın içmedim ama çok halsizim yaaa dr de gidemiyom işler çok yoğun

merhaba arkadaşlar yeni topic e baktım güzelgözlümden başka kimse yoktu.hala burayı bırakamadınız galiba

kızlar slmm ben birşey sorcam size benim son adet tarihim 14 kasımdı,hala adet görmedim yaa acaba hamile olabilirmiyim bunun için kaç gün beklemek lazım?

5 gün geçmesi gerek düzenli adet görüyorsan bence kan testi yaptırsan iyi edertsin :CüvCüv:

canım bi test yaptırsan çıkar kan testii. inşallah hamilesindir canımm daha önce böyle geciktiği olmuşmuyduu nekadarlık evlisin

mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum formunuza 1.5 senelik evliyim. be ay adettim 5 gün geckti regli günlerim en az 2-3 gün oynuyodu ama şimdi beş gün geçti. sanki böle akıntım varmış gibi sürekli uykum geliyor çok erken uyuyorum. sabah mide bulantısıyla kalkıyorum baş ağrısı sizce hamile olabilirmiyim arkadaşlar ne zaman belli olur sizce test yaptırayım mı sizce yardım edermisiniz bana tşk ederim herkeze

ooohhhhoooo kadercim evet büyük ihtimal hamile olabilirsin. test yap canım hemen çıkar. sanırım senınki eczaneden alacağın idrar testiyle bile çıkar:CüvCüv:

canımmm çok güsel hamilelik belirtileri yaşıyosunn kan testi yaptırırsan kesin çıkar canımm. hadi yaptır bizede haber verrrr inşallah allah gönlüne göre verirr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…