ceyda dayanamadı baskılarımıza tüydü :))
jasmincinnn geçmiş olsun bitanemmm, sakın ilaç içiyim demeee. duramayacak kadar kötüysen doktorunun tavsiye edeceği bi ilacı içç. ah canımm geçen ay bende senin gibiydimm nası fena hastaydımm hamilemiyim diye 1 ilaç içememiştimm kaynanam vermişti suyla birlikte çaktırmadan camdan aşşa atmıştımm(
jasmincim hastamıııııııııı,, geçmiş olsun canım yaaa.. :1hug:
kızlar slmm ben birşey sorcam size benim son adet tarihim 14 kasımdı,hala adet görmedim yaa acaba hamile olabilirmiyim bunun için kaç gün beklemek lazım?
kızlar slmm ben birşey sorcam size benim son adet tarihim 14 kasımdı,hala adet görmedim yaa acaba hamile olabilirmiyim bunun için kaç gün beklemek lazım?
merhaba arkadaşlar yeni topic e baktım güzelgözlümden başka kimse yoktu.hala burayı bırakamadınız galiba
sağol suzancım nasılsın bebiş nasıl bakalım
mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum formunuza 1.5 senelik evliyim. be ay adettim 5 gün geckti regli günlerim en az 2-3 gün oynuyodu ama şimdi beş gün geçti. sanki böle akıntım varmış gibi sürekli uykum geliyor çok erken uyuyorum. sabah mide bulantısıyla kalkıyorum baş ağrısı sizce hamile olabilirmiyim arkadaşlar ne zaman belli olur sizce test yaptırayım mı sizce yardım edermisiniz bana tşk ederim herkeze
nasılsın suzan koparamıyorum kızları burdankaydirigubbakcemile3
bebiş iyidir herhalde.ama ben grip oldum.dökülüyorum
mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum formunuza 1.5 senelik evliyim. be ay adettim 5 gün geckti regli günlerim en az 2-3 gün oynuyodu ama şimdi beş gün geçti. sanki böle akıntım varmış gibi sürekli uykum geliyor çok erken uyuyorum. sabah mide bulantısıyla kalkıyorum baş ağrısı sizce hamile olabilirmiyim arkadaşlar ne zaman belli olur sizce test yaptırayım mı sizce yardım edermisiniz bana tşk ederim herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?