En erken hamilelik belirtileri

ay canım sorma bende ilaç ta içemiyorum bir yandan hasta olmamız iyi bebiş bağımsızlık kazanıyor mikroplara karşı

evet öyle.ben zaten ilaç kullanmazdım öncedende.bende sinüzit olduğu için baş ağrısından duramıyorum.onun dışında süperim.

ben kaçıyorum biraz dinleneyim.kendinize çok iyi bakın görüşürüz.hepinizi öpüyorum.

Bu ayda tutmamışsa ertelicez canım kafamız çok karışık hazır degliz galiba önce ev almalıyız die düşünüoz çocuktan sonra ev mev hayal olur ne bilim öle işte

Bu ayda tutmamışsa ertelicez canım kafamız çok karışık hazır degliz galiba önce ev almalıyız die düşünüoz çocuktan sonra ev mev hayal olur ne bilim öle işte

canım yaaa ne bilim siz bilirsiniz tabii de şaşırdım yaa ev nasıl alcaksınız kaç yıl daha çocuğun olmayacak ya olmazsa ne bilimm bene oluruna bırakın yaa allah verir rızkınıı :çok üzgünüm:

5 gün geçmesi gerek düzenli adet görüyorsan bence kan testi yaptırsan iyi edertsin :CüvCüv:

bu ay idrar yollarım iltihaplanmıştı ve antibiyotik kullandım yanında başka bir ilaç daha,hamile değilimdir diye düşünüyorum ama hapların etkisi olabilirmi acaba?CADIARZU

Canım inanki hiçbişe bilmiyorum ne kadar çok istedigimi hepiniz biliosunuz ama çok korkuyorum bişe sahibi olamazsak die en azından bi evimiz olsaydı böle olmazdı bebiş olunca bişeler almak çok zorlaşıcak , peşin para zaten yok banka kredisiyle almamız gerekiyor o zaman bebiş olsa dogurur dogurmaz çalışmam lazım kredi için kafam çok karışık kızlar ya bazen diorum işallah bu ay tutmuşturda herşey oluruna kalır ama regl olursam bidaha denemicem

canımseni çaok iyi anlıyorum bak benim araba kredim var ev kredim var düğün borçlarım var bak şimdide bebişim olacak kısmetse ben de başta çok korktum nasıl kalkaraım altından ama rabbim gelenin rıskını verir

canım benim yaa banka kredileri çok fazla bebeğimm nasıl altından kalkarsınızz allah kolaylık versin vallaa siz bilirsiniz tabiii ama ilerde pişman olma hiçbişey için... kaç doğumluydun sen? bu ay belirtin varmıı?

25 yaşındayım canım amin çok saol ndkcım..normal regl belirtilerim var gögüs şişmesi felan pek dikkat etmiyorum nası olsa regl olurum umud etmicem boşuna bi gelişmem olursa size sölerim kıslar herşey için teşekkürler hepinize inşallah rabbim sizlere verir bebişlerinizi..24 aralık regl tarihim haber vercem size.kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

ben doktora gittim zaten daha önce burda da belirtmiştim o zaman eşim gidelim 6 hafta olmuştu yani şüphemin altıncı haftasında gittim doktor yok dedi labarotuarda idrar testi yaptırdım orda da negatif cıktı ama yanılma payı olabilir dediler, aile konusuna gelince benim annem babam yok, eşimin ailesiyle de bazı sorunlar yüzünden görüşmüyoruz yani bizi istemediler ben ögrenciyim eşim yeni mezun olmuştu ama askere gitti benimde son senem cogu dersime giremiyorum parttime bi işte çalışıyorum çünkü yalnızım işte bu yüzden şuanda bir bebeğim olsun istemiyorum bana öyle bir üslupta yazmışsınızki sanki milleti oyalamak dalga geçmek için yapıyorum gibi konuşmuşsunuz ama açıklaması bu şekildedir, gercekten vaktinizi aldıysam kusura bakmayın daha bu sabah bile eczaneden test alıp yaptım oda negatif ama hala emin olamıyorum, ne yaşadığımı bilmediğiniz için koşullarımı bilmediğiniz için böyle düşünmüşsünüz haklısınız ama ben oyun yamıyorum küçük çocuk gibi şaka da yapmıyorum sadece endişeliyim ve sizlerin bu konuda bilgili olduğunuzu düşündüğümden buraya yazmıştım, hepsi bu kadar...

ceydaaaaaaaaaaa nası üzüyosun biziiiiiiiiiiiii, ya gülümmm biz kendimiz gibi biliyoruz burda herkesii gayet rahat konuşuyoruzzz seni bilmeden kırmışızz özür dileriz canım yaaa. tabiki kimse kimsenin halinden anlamazz ama burda bi dostluk var kimse senin kötülüğün için bir laf etmez be canımm. korkularını anladıkk bizde telaşlandık merak ettikk çünküü yersiz yere sıkıntı yapıyosunn. bilmediğimiz bişey vardır belki diye üstüne gittik sorduk. lütfen bizi yanlış anlama canımm. eşin askerde biliyoruz üzülüyoruz zaten daha öncede konuşmuştuk allah yardımcın olsunnn. bize herzaman her istediğini sorabilirsin gülümm ama bizi yanlış anlama inan bizim samimiyetimizden öyle konuşuyoruzz...

Kızlar hamişlere bişey sorucam hamiş olduğunuzu öğrendiğinizde akıntı varmıydı nasıldı

Merhaba kızlar,
en başından beri okudum yazdıklarınızı gerçekten çok güzel iletişim kurmuşsunuz...
sizlerin tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biliyorum herkes aynı soruları soruyor birbirine ama merak işte...
ben 6 aylık evliyim bir bebek için hayırlısı diye düşünüyoruz ve eşim korunuyor (geri çekme yöntemiyle ve bazende kondomla geri çekme yönetimine korunma denmez tabi ama olsun :)) ) kafamçokkarıştı en son adetimi 12 kasımda olmuştum genelde 28-30 gün aralığında değişiyor adet döngülerim ve şuan 5 gün gecikti adetim 3 gün önce test yaptık negatif çıktı henüz erken test için dediler yazılarınızıda devamlı takip ettim genelde öyle...bugün tekrar test yaptım yine negatif...ama anlayamadığım şu var normalde çok sancılı ve ağrılı adet oluyorum ağrı kesici almadan duramıyorum ama bu ay adet olacakmışım gibi bir belirti yok sadece ara ara karnımın altında sancım oluyor ama çok hafif hemen geçiyor sabahları kalkar kalkmaz tatlı yiyorum bayramda sabahın köründe baklava yedim hep...canım hep bişeyler istiyor istemiyor arası ne istediğimi bilmiyorum ama ağzım iki dk. boş kalmıyor...midem bugün bulanmaya başladı...ikide bir wc.ye gidiyorum acaba oldum mu diye ama yok bugün hep öğürecekmişim gibi hissediyorum kendimi birde sanki karnım seğiriyor aynı çok az gaz varmış gibi...ay kafayı yiyecem kızlar hafta sonuna kadar olmazsam bir kan testi yaptırayım diyorum..ayrıca bugün ateşim var gibi..kafam karıştı yaw ne zormuş...birkaç yorumda bana yapın tecrübelisiniz bu konuda hepiniz...hepinize sevgilerimle...Allah dualarınızı kabul etsin...Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…