ay canım sorma bende ilaç ta içemiyorum bir yandan hasta olmamız iyi bebiş bağımsızlık kazanıyor mikroplara karşı
Merhaba kıslar
ben bebişten vazgeçtim
Bu ayda tutmamışsa ertelicez canım kafamız çok karışık hazır degliz galiba önce ev almalıyız die düşünüoz çocuktan sonra ev mev hayal olur ne bilim öle işte
5 gün geçmesi gerek düzenli adet görüyorsan bence kan testi yaptırsan iyi edertsin :CüvCüv:
Canım inanki hiçbişe bilmiyorum ne kadar çok istedigimi hepiniz biliosunuz ama çok korkuyorum bişe sahibi olamazsak die en azından bi evimiz olsaydı böle olmazdı bebiş olunca bişeler almak çok zorlaşıcak , peşin para zaten yok banka kredisiyle almamız gerekiyor o zaman bebiş olsa dogurur dogurmaz çalışmam lazım kredi için kafam çok karışık kızlar ya bazen diorum işallah bu ay tutmuşturda herşey oluruna kalır ama regl olursam bidaha denemicem
Canım inanki hiçbişe bilmiyorum ne kadar çok istedigimi hepiniz biliosunuz ama çok korkuyorum bişe sahibi olamazsak die en azından bi evimiz olsaydı böle olmazdı bebiş olunca bişeler almak çok zorlaşıcak , peşin para zaten yok banka kredisiyle almamız gerekiyor o zaman bebiş olsa dogurur dogurmaz çalışmam lazım kredi için kafam çok karışık kızlar ya bazen diorum işallah bu ay tutmuşturda herşey oluruna kalır ama regl olursam bidaha denemicem
ceyda sen baska topiclerde bununla ilgili soru sormuşsun.. bizede soruyorsun ve cevaplıyoruz. ama inatla hamilemiyim diyorsun.CADIARZUbizmi sana ifade edmiyoruz yoksa senmi anlamak istemiyorsun. inan şaşkınım.
güzel kardeşim evlisin sen. panikleyecek bir durumun yokki allah korusun hamilemiyim diye.. eşin askere gitmiş allah kavuştursun.. bilgilerinde de öğrenci yazıyor. e o zaman sen ailenle kalıyorsun.. e bir büyüğüne danışmadınmı hiçç.:uhm::1shok:.bende bu sorunlar var hamilemiyim diye?????? hadi biz kalamıyoruz ailelerimize danışıp onlarıda umutlandırıp sonra adet olunca umutlarını yıkmak istemiyoruz .. peki sen niye danışmadın . yaklaşık 2 haftadır şüphedesin...bide istemiyorsun hamile olmayı.. iyi cesaret seninkisi.. hala bekliyorsun dr a gideyimmi diyorsunnnn..
ben doktora gittim zaten daha önce burda da belirtmiştim o zaman eşim gidelim 6 hafta olmuştu yani şüphemin altıncı haftasında gittim doktor yok dedi labarotuarda idrar testi yaptırdım orda da negatif cıktı ama yanılma payı olabilir dediler, aile konusuna gelince benim annem babam yok, eşimin ailesiyle de bazı sorunlar yüzünden görüşmüyoruz yani bizi istemediler ben ögrenciyim eşim yeni mezun olmuştu ama askere gitti benimde son senem cogu dersime giremiyorum parttime bi işte çalışıyorum çünkü yalnızım işte bu yüzden şuanda bir bebeğim olsun istemiyorum bana öyle bir üslupta yazmışsınızki sanki milleti oyalamak dalga geçmek için yapıyorum gibi konuşmuşsunuz ama açıklaması bu şekildedir, gercekten vaktinizi aldıysam kusura bakmayın daha bu sabah bile eczaneden test alıp yaptım oda negatif ama hala emin olamıyorum, ne yaşadığımı bilmediğiniz için koşullarımı bilmediğiniz için böyle düşünmüşsünüz haklısınız ama ben oyun yamıyorum küçük çocuk gibi şaka da yapmıyorum sadece endişeliyim ve sizlerin bu konuda bilgili olduğunuzu düşündüğümden buraya yazmıştım, hepsi bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?