En erken hamilelik belirtileri

bazen bende oluyor öyle birara biraz daha bekle sonra kan testı yaptır beklemk çok zor inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versın

canımcımm hoşgeldin aramızaaa:1hug:
bitanem eşin korunuyomu hala ya da şöle soriim hamile kalabilmeni sağlayacak bi çalışma oldumuu :)) yoksa korunurken mi kuruntu yapıyosunn. belirtilerin çok güsel hamilelik belirtileri ama idrarda çıkmaması çok ilginç. bence dediğin gibi hafta sonunu bekle ve kan testi yaptır. gecikmeler olabiliyor okuduysan bilirsin benimde geçmişti hemde fecii belirtilerim vardı ama maalesef kırmızı kartı gördüm :çok üzgünüm: inşallah allah gönlüne göre verir bitanemmm. sonucunu merakla bekliyoruzz. kaç yaşındasın bu arada? (bayanların yaşı sorulmazmış ama burda herşeyi sormak serbest:)

geçen ay bende senın gibiydim ama bir baktımkı adet olmuşum fazla umutlanma sonrası kötü oluyor hayatın mahfoluyor ben çok kötü olmuştum

kıslarr çıkış saatim gelmişş ben kaçtımm hepinisi öptümmm sefiyom hepinisiii :))

sağol canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı eğer Allah uygun gördüyse olur bizede şükretmek düşer...evet ndk cığım eşim korunuyor hala yani eğer böyle bişey olursa kaza ile olmuş olacak :)) ama şöyle bir düşününce insan çok güzel bir duyguymuş gibi hissediyor kendini otomatikman...25 yaşındayım canım...bütün yazdıklarınızı okudum senin kırmızı kart gördüğünüde dün okumuştum çok üzüldüm ve ağladım...ve hepiniz için dua ediyorum hep...:Saruboceq: psikolojikmi bilmiyorum bu ay annemde dahil olmak üzere eş dost hep beni hamile görmüş rüyasında bende gördüm yaklaşık 2 hafta önce kucağımda bir bebek vardı göğsümü açmışım emzirecem güya yeni doğum yapmışım tam memeyi bebeğimin ağzına sokacakken korkuyorum acır diye geri çekiyorum ve serçe parmağımı veriyorum ağzına parmağımı emiyor..böyle bir rüyaydı...akabinde beş kişide beni hamile görünce rüyasında insan düşünüyor acaba mı diye...

kimse niye bişi yazmıyooo ceydaa barış bisleee (

yok canım ne küsmesi tabi ben söylemeden nerden bileceksiniz önemli değil yani...
buarada yarın sabaha doktora randevu aldım ultrasondan baktırıcam bakalım, sence varsa eğer kesin çıkar dimi

inşalah rüyan çok güzel bence hamilesindir
canım allah inşala tez zmaanda bebekelrımıze kavuşturur

sağol canım ...amin inşallah...Allah bekleyen ve isteyen herkese verir umarım...benim ki kuruntumu yoksa gerçekmi bilmiyorum ama beklenmedik bir zamanda olacak eğer olursa ama düşünmesi bile çok güzelll:CüvCüv:

evet çok güzel ben adet dönemim yaklaştıkça üzülüyorum çünkü bir hayal dünyasında yaşıyorum olunca bütün hayaller yok olup gidiyor inşallah olacak bizimde bebeklerımız

jasmincim naber...bende birazdan çıkacağım öpüyorum sizleri
Yarın bol hamişli günler dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…