Merhaba kızlar,
en başından beri okudum yazdıklarınızı gerçekten çok güzel iletişim kurmuşsunuz...
sizlerin tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biliyorum herkes aynı soruları soruyor birbirine ama merak işte...
ben 6 aylık evliyim bir bebek için hayırlısı diye düşünüyoruz ve eşim korunuyor (geri çekme yöntemiyle ve bazende kondomla geri çekme yönetimine korunma denmez tabi ama olsun :)) ) kafamçokkarıştı en son adetimi 12 kasımda olmuştum genelde 28-30 gün aralığında değişiyor adet döngülerim ve şuan 5 gün gecikti adetim 3 gün önce test yaptık negatif çıktı henüz erken test için dediler yazılarınızıda devamlı takip ettim genelde öyle...bugün tekrar test yaptım yine negatif...ama anlayamadığım şu var normalde çok sancılı ve ağrılı adet oluyorum ağrı kesici almadan duramıyorum ama bu ay adet olacakmışım gibi bir belirti yok sadece ara ara karnımın altında sancım oluyor ama çok hafif hemen geçiyor sabahları kalkar kalkmaz tatlı yiyorum bayramda sabahın köründe baklava yedim hep...canım hep bişeyler istiyor istemiyor arası ne istediğimi bilmiyorum ama ağzım iki dk. boş kalmıyor...midem bugün bulanmaya başladı...ikide bir wc.ye gidiyorum acaba oldum mu diye ama yok bugün hep öğürecekmişim gibi hissediyorum kendimi birde sanki karnım seğiriyor aynı çok az gaz varmış gibi...ay kafayı yiyecem kızlar hafta sonuna kadar olmazsam bir kan testi yaptırayım diyorum..ayrıca bugün ateşim var gibi..kafam karıştı yaw ne zormuş...birkaç yorumda bana yapın tecrübelisiniz bu konuda hepiniz...hepinize sevgilerimle...Allah dualarınızı kabul etsin...Amin...
kimse niye bişi yazmıyooo ceydaa barış bisleee(
inşalah rüyan çok güzel bence hamilesindir
canım allah inşala tez zmaanda bebekelrımıze kavuşturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?