En erken hamilelik belirtileri

evet valla işim var ama kalkıp da yapamıyorum açıkçası))o kadar ki bağlandım.....bu arada aura tebrik ederim Allah sana kolay ve sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip eylesin (inş bizlere de):teytey:

ewet deryada dün akşam gidecekti ne oldu acaba gece girdimi kızlar ben geçmişi okumadımda

aysıla tebrik ederim canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
ebru1987 aman ha derim ben soğan kürü rahmi temizliyor benim bildiğim sakın yumurtlama zamanında içme canım regl ile kullan yumurtlamanı azçok bilirsin. 10 ün falan kullan bırak. düşüklere sebep olur diye okumuştum ben

ceylacim nabersin tatli kusum
yavrukuşum iyiyim senden naber patronlardan kaçarsan gel :lepi:kaydirigubbakcemile3

aaa ceylan doktora gitcektin en son ne oldu bajımmm? yada bugünmü giidecektinn??warya sen bu şubatta hamiş olcan görürsün bakk

Evet bugün 18.15te gideceğim Şubatta hepimiz kalacağız bildiğim inandığım şubatta kalamasamda martta kalacağım :lepi::teytey:

iyim canlarımmmmmmmmm, valla yoğunduk bugün biraz rahatladım girdim hemen :))

hala regl olmadımm bugün 53. günnnnn :S

dün eşim netten araştırmışş farlutal kullanıp hamile olduğunu öğrenen çok varmışşş hatta kanda idrarda muayene görülmeyip doktor farlutal verip 7 haftalık olduğunu öğrenen de varmışş, tutturdu gecenin bi vakti gidelim kan tahliline diye yok dedim yaaa yok bebişşşşşşşşş...

çok sqolun 13 yumurtlama günü başlangıcım o güne kadar içip bırakmayı düşünüyorum yumurtlamadan önce bebiş gelirse şayet emaneti allaha artık

iyiyim yavrusum.. dun gece ruyamda seni gordum.. senin hamile kalmana kesin az kaldii kusum..

beni mi delikafaduldendelikafaduldenSüper sana devamlı diyordum ya gör gör beni sonunda girdim rüyalarınakaydirigubbakcemile3
İnşallah bitanem hepimiz kalacağız

aysıla en yeni hamilemiz sen olduğun için bize hemen anlat belirtileri canımm nekar vardı regline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…