En erken hamilelik belirtileri

canlarr ben geldiimmm.....yaa bişey sorcam..gebelik hormonu döllenme olunca mı yükseliyorduu..yoksa döllenen yumurta rahime yerleşincemi artıyorduu??yardımm

inş cicim kociş işmiyor öle şeyleri pek bşi inat bende bir sorun yok diyor bende bende de yok diyorum ortam biraz geriliyor haliile ama deneyecem bakim belki ikna edebilirim erkek işte laf söyletmiyor erkekline sana afiyet olsun bebişim

ya arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Bi konuda yardımcı olurmsunz.adetime daha 6 7 gün var ama belim çok ağrıyor sanki adet günümdeki gibi birde çamaşırıma sanki 1 2 damla koyu renkte kahverengi bir akıntı gördüm acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.sizce kan testi yaptırsam mı

aura senin sorun hakkında bir bilgim yok canım mehlika meryem yerleşme kanaması da olabilir üşütmüşte olabilirsin bir kaç gün bekle öle kan testi yaptır az kalmış zaten adet tarihinede

auracım rahme düşünce gebelik hormonun yükselir hayırdır auram:jeyyar:
gülde hoşgeldin seni de bağlıdık burayakaydirigubbakcemile3
Ebru1987 soğan kürü bebeğe zararlı çok dikkatli kullanın ben uyguladım bu kürükötükedihüso

canım döllendikden sonra rahime gelio yaa ultrasonla rahime gelmeden göremio doktorlar sonra diolar ya kanda bakalım die yani döllenme tuttuğu anda hormonların artar ve harıl harıl çalışırlar

çok teşekkür ederim ceylancım çok saol

Günün hamile haberini aldık.. yola devam...
Aysılaa çoook tebrik ediyoruz... Darısı başımıza ( 40 kezz dersek olur heralde )

aaa ceylan doktora gitcektin en son ne oldu bajımmm? yada bugünmü giidecektinn??warya sen bu şubatta hamiş olcan görürsün bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…