En erken hamilelik belirtileri

dün akşam bende aynısını düşünüyordum burnumun üstünde kocaman çıktııı:)

keşke öle bişi olsaydı bende adetim yaklaşınca birsürü çıkıyor adet olunca bitiyor

aura senin sorun hakkında bir bilgim yok canım mehlika meryem yerleşme kanaması da olabilir üşütmüşte olabilirsin bir kaç gün bekle öle kan testi yaptır az kalmış zaten adet tarihinede

teşekkür ederim canım.çok saol.ama sabırsızlanıyorum.hiç böyle erken bel ağrısı çekmemiştim...inş. hayırlı zamanda hayırlı evlad.dualaşalım

çok ekiden bendede çıkardı ebrucum ama bende yılı aşkın zamandır çıkmıyo şimdi abarttı da osebeple dedim ya bir umut işte sırnaşık şey

ebrubu iyileştin mi canım nasıl oldun girdiğine göre biraz daha iyisindir inş

canımm şuabr sonunda burda çığlık atacaksınn görürsün bakkk wallaaaa benimde bugün gitmem lazım ama sanırım izin alamayacağım Çok üzgünüm çoook

ceylancım banada şubat de gülüm bende inanmak istiyorum ama matr ta adt tarihim bişe olsun şöle güzel bişe hamiş olduğumu şubatta örenim inş

hepimiz hamile kalacağız,hepimiz hamile kalacağız,hepimiz hamile kalacağız,hepimiz hamile kalacağız....:teytey::teytey::dance:

ama bu sene 29 yok oooffff yani ne zaman çakaerse o zamana mı kalacak allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…