En erken hamilelik belirtileri

hımm anşadım canım benim sag tarafımda oluo bazen ama hiç böle düşünmemştim bakalım artık hayırlısı daha dikkat edicem

aile baskısı yok çok şükür ama olsaydı heralde ilk senemde çocuğum olması için zorlanırdım ki;kendi kararlarımızı kendimiz verecek yaştayız çok şükür ailelerimizi pek dahil ettiğimiz söylenemez.evet zorladığım doğru ama genç yaşta anne olmanın güzelliiğini yaşamak istiyorum ben.Acaba psikologa falan mı gitsem rahatlamak için bilmiyorum ki..çünkü rahat olmadan olmuyor diyorsunuz...ne yapayım ki...???:çok üzgünüm:

ah be güzelim bu ne panik!!!dur bi rahatla olcak tabikii daha yepyeni taptaze rahimin yumurtalığın bak ben 30 yaşıma geldim daha çocuğum yok ama bu kadar panik olmuorum tabikiii çok istiyorum ama allahın takdiri!!hayırlısını iste kadere inan biraz olurmu??

nys bencillik etmyeyim burda birtek benim derdim yok çido sağol canım umarım öğleden sonra güzel haberlerle gelirsin buraya...

selam zilli kuşlarrr

nasılsınısssssssssss mckkkk

ndk nerdeydin güzelim sen iyi misin bak beni bağimlı yaptınız klava: çıkamıyorum burdan çıksamda arada açıp bakıyorum mola veriyorum güüüüya heheheheee sırnaşık şey

kızlar soğan kürünü 21 gün yapmak gerekiyormuş bu akşamdan itibaren başlayacam yumurtlama günüm 13-18 arası bu arada hamiş olursam inş bebege zararı olurmu bu kürün

nys bencillik etmyeyim burda birtek benim derdim yok çido sağol canım umarım öğleden sonra güzel haberlerle gelirsin buraya...

güldecim çokda alıngansın haa bizler sadece burada sorularımızı soruyoruz herkesin görüşünü alıyoruz belki olumlu belki olumsuz.inan burdaki arkadaşlar o kadar güzel cevaplar veriyorlarki sen büyüklerini dinle bak. kızsalar bile doğru söylerler. birbirimizin yüzünü görmesekde nerde yaşadığımızı bilmesekde şahsen ben kalpden bağlıyım ve herkesi de çok seviyorum. biraz rahat ol pozitif ol.olumlu düşün. en kısa zamanda burası sanada bağımlılık yapar. sen ablalarını dinle surat asma oldu tatlım.a.s.

kızlar soğan kürünü 21 gün yapmak gerekiyormuş bu akşamdan itibaren başlayacam yumurtlama günüm 13-18 arası bu arada hamiş olursam inş bebege zararı olurmu bu kürün

ibrahim saraçoğlunun sitesine gir bak güzelim ya da KK da dolaş ayrıntılıı yazıyordu en son baktığımda. bi zararı yok diye biliyorum. hadi hayırlısı bakalım
"şubatta herkes hamile olacak":CüvCüv:

4 mart adet günüm 17 si benim doğum günüm inş bana hediye gelecek bebişim 40 kez söylicem bu ay ben bu ay hamiş kalıcam diye inş işe yarar şubatta herkes hamiş kalsın inş:Saruboceq::lepi:

4 mart adet günüm 17 si benim doğum günüm inş bana hediye gelecek bebişim 40 kez söylicem bu ay ben bu ay hamiş kalıcam diye inş işe yarar şubatta herkes hamiş kalsın inş:Saruboceq::lepi:

inaşşşalllahhh canımm allah gönlüne göre versinn :Saruboceq:

çok teşekkürler zaten buradkilerin birbirlerine olan bağlılıkları o kadar belli oluyor ki...ii dileklerin için teşekkürler..alınganlığım evet bu ara üztümde ama sakın beni yanlış anlamyın sizi takmadığımdan ,naz yaptığımdan değil,kndimi ii histtirmeye zorluyorum ama bundan sonra dediklerinizi uygulayacağım sözünüzü de dinleyeceğim sağolun çok teş ederim...

ayy inş. güzelim ya sana doğum günü hediyesi olur işte ne güzel. kürünü dzüenli yap. kocanada keçiboynuzu pekmezi içir. meyve sıkacağın varsa havuç suyu içir hergün oldumu kuşum.bu şubat sanada banada herkese uğur getirsin

hıh şöle ol bakim getirtme beni oryaaa klava:
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…