merhaba kızlarr. benim biraz midem bulanıo sankikafamçokkarıştı
oglen yemegini cok hızlı yedim ve kosturdum fazlaca ondan mı acaba?
mrb..bişey sorcam size benim adet günüm dündü ve hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim.son bir haftadır karnımda acaip bi gaz var ve gögüslerim sızlıyor.
Kızlar ben 5 aylık evlıyım çocuk duşunmuyorduk eşimle olan problemlerden dolayı sımdı problemlerımız devam edıor ama gunum gecmemesıne rağmen butu hamılelık belırtılerım varadetıme 11 gun var kan testı yaptım bhcg:0,37 çıktı ama ıdarda koku ve renk değişimi mide bulantısı bel ağrısı halsızlık hepsı var sızce nedir bu?????
Ceylancım sağol vallahi beklemedeyim:))11 Şubatı bekliyorummm:))Sen nasılsın?
Birşey sorsam yanıt gelirmi bilmem ama hamilelik belirtilerinde illa göğüs sızlaması şartmıdır
Birşey sorsam yanıt gelirmi bilmem ama hamilelik belirtilerinde illa göğüs sızlaması şartmıdır
şubat 11 de olamam gerekiyor canımhayır canım şart değil kimileri her belirtiyi yaşıyo kimileri ise hiç fakına varmadan hiç bişey hissetmeden hamile kalıyo. senin regl gününe ne kadar var canım?
Eylülcüm dün sana selam verdim neden yanıt gelmesinki ilk gebeliklerde hiç belirti yaşanmayabilir de illa gögüsler sızlayıp şişmesi gerekmiyor :1hug:
bende 18.15 bekliyorum dr.a gideceğim bakalım çok rahat bir ay geçiriyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?