En erken hamilelik belirtileri

merhaba kızlarr. benim biraz midem bulanıo sankikafamçokkarıştı
oglen yemegini cok hızlı yedim ve kosturdum fazlaca ondan mı acaba?

mrb..bişey sorcam size benim adet günüm dündü ve hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim.son bir haftadır karnımda acaip bi gaz var ve gögüslerim sızlıyor.

mrb..bişey sorcam size benim adet günüm dündü ve hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim.son bir haftadır karnımda acaip bi gaz var ve gögüslerim sızlıyor.

Geç döllenme yaşıyor olabilir ya da stresten geçikme hayırlısı güzelim 3 gün geçerse bir daha test yap kan testi :1hug:

Kızlar ben 5 aylık evlıyım çocuk duşunmuyorduk eşimle olan problemlerden dolayı sımdı problemlerımız devam edıor ama gunum gecmemesıne rağmen butu hamılelık belırtılerım var adetıme 11 gun var kan testı yaptım bhcg:0,37 çıktı ama ıdarda koku ve renk değişimi mide bulantısı bel ağrısı halsızlık hepsı var sızce nedir bu?????

selam kızlar herkese merhaba bu linke il defa yazıyorum ben de 1,5 senedir bebek yolu gözlüyorum bizimkisi açıklanamayan infertilite sorun yok ama bebekde yok, bişey sormak istiyorum yumurtlama günümden beri hep sağ kasığımda bir hareketlilik var bazen de ağrıyor ama hep sağ kasığım reglime 3 gün var yani adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum şu anda ama yoğunluk hep sağ kasığımda bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?yerimsenibena.s.

sıkıntılardan olabilir canım bu kadar ileri hamilelik belirtileri yaşaman için daha erken. istiyomuydun bebek?

Birşey sorsam yanıt gelirmi bilmem ama hamilelik belirtilerinde illa göğüs sızlaması şartmıdır

hayır canım şart değil kimileri her belirtiyi yaşıyo kimileri ise hiç fakına varmadan hiç bişey hissetmeden hamile kalıyo. senin regl gününe ne kadar var canım?

Birşey sorsam yanıt gelirmi bilmem ama hamilelik belirtilerinde illa göğüs sızlaması şartmıdır

Eylülcüm dün sana selam verdim neden yanıt gelmesinki ilk gebeliklerde hiç belirti yaşanmayabilir de illa gögüsler sızlayıp şişmesi gerekmiyor :1hug:

hayır canım şart değil kimileri her belirtiyi yaşıyo kimileri ise hiç fakına varmadan hiç bişey hissetmeden hamile kalıyo. senin regl gününe ne kadar var canım?
şubat 11 de olamam gerekiyor canım
Eylülcüm dün sana selam verdim neden yanıt gelmesinki ilk gebeliklerde hiç belirti yaşanmayabilir de illa gögüsler sızlayıp şişmesi gerekmiyor :1hug:

verdim tatlımda sen çıkmıştın sanırım ben geç gördüm zaten eski sayfalarda hamiş arkadaşların belirtilerine bakıyordum

kızlarr benden sonra evlenen arkadasım geldı bıraz önce.... karnı kocaman 6 aylık enaz...
öyle pişman oldum ki korunduğuma.... ne şanslı 2. ayında bebek yapmış..
masallah bizim de olsun ınsallah

bende 18.15 bekliyorum dr.a gideceğim bakalım çok rahat bir ay geçiriyorum :1hug:

Selam ceylancım nasılsın bakiiim? Akşama güzel haberlerle dön inşallah başım karnım belim heryerim ağrıyor benim bugün sanırım erken gelcek benim adetim. Göbeğimde gazlı gibi şişti :bbo: Ama hala umutluyum ŞUBATTA HAMİLE OLACAZ kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…