En erken hamilelik belirtileri

Arkadaşlar mrb.ben 24 ocakta adet gördüm.Ama bel ağrılarım hiç geçmedi.bide kasığımda ara ara ağrı oluyo.mide bulantısı felan YOk ama.Sizce hamile olabilirmiyim.üstüne görme olayı olabilirmi

kıslar bilmiyorum ama ben anlatmıştım hatırlıyorsanız bu ay 2 kez kan testi yaptırmak istedim 2 yaptıramadım ve adet oldum ben adet günüme kadar hamiş olduğumu düşündüm sanki hiç adet olmayacakmışım gibi düşündüm adet belirtilerimin olmasına raben ben adet tarihine kadar beklameyi düşünmüyorum bir hafta yada bir kaç gün kalınca kan testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü o zaman en azından ne olacağını biliyorsun sonucun daha hafif oluyor atlatman ben bu ay çok acı hissettim yıkıldım resmen kanları göründe

Öyle de güzelim bazen erken çıkmayabiliyor o zamanda acaba mı diyor yiyip bitiriyoruz kendimizi :çok üzgünüm: Ben beklemeye karar verdim bu sefer hatta geçerse yapcam o gün bile yapmıcam. DAYANABİLİRSEM TABİKİİ

amann kızlar yaa boşverin testii felan yaaaa... günlerin suyumu cıktı . 5 ay bekleyın.. karnınız şişerse hamilesiniz .... şakaa şakaa kızmayın

ehueheuehueheheuhuehu :)))

kızlar şuan kralda son öpücük çıktı bu şarkı benden size armagan olsu atlatacağımız son adetler için öpüyorum hepinizi ama son öpücük olmasın

Arkadaşlar mrb.ben 24 ocakta adet gördüm.Ama bel ağrılarım hiç geçmedi.bide kasığımda ara ara ağrı oluyo.mide bulantısı felan YOk ama.Sizce hamile olabilirmiyim.üstüne görme olayı olabilirmi

canım bence vakit geçirmeden bi kan testi yaptır eğer şüphen varsa, en doğru sonucu o verir, biz ne desek yanıltıcı olabilir şimdi ama normal bir regl olmuşsan hamile değilsindir üstüne görmede adet miktarı ve rengi değişiyomuş diye duydum bi kan testi yaptır derim ben, hakkında hayırlısı olsun

o zamanda süpriz olmuş olur o daha heyacan verici bence

CADIARZU gerçi ewet te güzelim şimdiye kadar hep öyle yaptım. Bu defa dayanıcam bakalım ne olcak diyorum ama belki dayanamayabilirim şimdi 1 hafta var diye böyle rahatım. Sen yap bakalım da olursa burda kutlarız ŞUBAT UĞURLU :sm_cool:

amann kızlar yaa boşverin testii felan yaaaa... günlerin suyumu cıktı . 5 ay bekleyın.. karnınız şişerse hamilesiniz .... şakaa şakaa kızmayın

ehueheuehueheheuhuehu :)))

sırnaşık şey tubacım senin ne kadar var adet tarihine, bi de nakdar zamandır uğraşıyosun canım

adet söktürücü verdi doktor kullan 10 gün sonra gel dedi. karnıma ağrılar giriyoo.9 gün geçti halen yok.

çidocum canım çok üzüldüm geçmiş olsunbebeğim allah sabır versin üzülmek yok belkide bir sonraki aya olacagı için adetin düzensizleşmiştir takma kafana olurmu

Bence sen yumurtluyorsun bu belirtiler bazen onda da olabiliyor. Zaten adet tarihin çok yeni. AMA adet gibi değildi azdı lekelenme gibi diyorsan KOOOOŞ belki de bebişin habercisi :dance:

ay kızlar ya derya002 den ne haber ya dün dr gidecekti daha öncede sormuştum ama yanıtını verip vermediğiniz konusunda bilğim yok bir ara çıkmıştım geçmişede bakmadım bilgisiolan varmı kıs derya nerdesin dr ne dedi

Merserayy cımm canım benim de 6-7 gün felan var ..bazen erken gelioo
..görünce kırmızı kartı aglıyorum geçiyoorr...
.beklemek çok zor tabi ben şaka yapıyordum....
ahhh ahhh 5 ayım doldu... gelmedii benim inatçı bebiş... artık diyorum test mest yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…