eskidin artık bakıyorum kaydirigubbakcemile3yazırım mutlaka şutarafagitti
a.s.
kıslar bilmiyorum ama ben anlatmıştım hatırlıyorsanız bu ay 2 kez kan testi yaptırmak istedim 2 yaptıramadım ve adet oldum ben adet günüme kadar hamiş olduğumu düşündüm sanki hiç adet olmayacakmışım gibi düşündüm adet belirtilerimin olmasına raben ben adet tarihine kadar beklameyi düşünmüyorum bir hafta yada bir kaç gün kalınca kan testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü o zaman en azından ne olacağını biliyorsun sonucun daha hafif oluyor atlatman ben bu ay çok acı hissettim yıkıldım resmen kanları göründe
Arkadaşlar mrb.ben 24 ocakta adet gördüm.Ama bel ağrılarım hiç geçmedi.bide kasığımda ara ara ağrı oluyo.mide bulantısı felan YOk ama.Sizce hamile olabilirmiyim.üstüne görme olayı olabilirmi
o zamanda süpriz olmuş olur o daha heyacan verici bence
amann kızlar yaa boşverin testii felan yaaaa... günlerin suyumu cıktı . 5 ay bekleyın.. karnınız şişerse hamilesiniz .... şakaa şakaa kızmayın
ehueheuehueheheuhuehu :)))
Arkadaşlar mrb.ben 24 ocakta adet gördüm.Ama bel ağrılarım hiç geçmedi.bide kasığımda ara ara ağrı oluyo.mide bulantısı felan YOk ama.Sizce hamile olabilirmiyim.üstüne görme olayı olabilirmi
kıslar ben geldim az önce kan testi yaptırdım sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?