En erken hamilelik belirtileri

:) insallah Handancım hepimizin isteyenlerin bebişleri olsun kucakları dolsun... insallah senin ki de uzun boylu olur hemen büyür :)

Eylül 13 canım benim ablamın hiç belirtisi olmamış hatta 1. ay regl olmus ama daha kısa sürmüş...
2. ay halsizlikten doktora gidince 2.5 aylık yegenimin haberını aldık...

:) insallah Handancım hepimizin isteyenlerin bebişleri olsun kucakları dolsun... insallah senin ki de uzun boylu olur hemen büyür :)

tubayok burdaa moral bozmak yok laelaelaelaelae bak ne güzel haberler alıyoruz hergün bir hamile haberi gelmeye başladı. Emin ol sıra bize de gelecek hem herkes şubattan çok ümitli. Hem sihirli listemiz de var HADİ BAKALIM POZİTİF DÜŞÜN BİRAZ kaydirigubbakcemile5

Psikolojik yaşıyorsundur belki hayırlı zamanda versin rabbim..

Kıskaydirigubbakcemileyoksa tuttumu bebiş mi geliyor yoksam gebelik belirtisi inşallah yafrun seninledişr

Amin tubacım inş canım benim:))

eylülcüm adetime 3-4 gün varken kasık agrılarım bel ve adet olcak gibi karın agrım oldu normalde bende böle bişe olmazdı , agız kurulugu sürekli su içiodum ve her zaman gögüslerim şişerdi adet olcam zaman bu sefer şişmedi aslında benim adet olcam zamanın tam tersi şeyler oldu herkesin farklı canım, 4 gün gecikince test yaptım örendim darısı başına inş

Eylül 13 canım benim ablamın hiç belirtisi olmamış hatta 1. ay regl olmus ama daha kısa sürmüş...
2. ay halsizlikten doktora gidince 2.5 aylık yegenimin haberını aldık...

Allah bağışlasın canım normalde çok kafaya takan biri değilimidr ama bu ay nedese böyle oldum son bir haftadır gördüğüm rüyalardan sanırım hep hamilesin diyorlar bana etkisinde kaldım sanırım ama insanın içindeki ya gerçekse olabilirse duygusu 29 aydır bekleyen biri olarak :çok üzgünüm:

Canım benim iyiyim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum evett adette olsan şubat daha bitmedi :lepi:
Gaz olması da belirtidir kaydirigubbakcemile3
Küsme bana büroda gelen giden oluyor cevap yazmıştım bak düzeltiyorum sana yazmadan olurmuyum

Eylülcüm in rabbim göbişini dolduracak kıyamam öle üzülme bu kadar sabretmişsin demekki rabbim sana en hayırlı zamanda verecek çok güzel bir bebegin olacak inşallahh anne olmayı hepimiz hakediyoruz bu sabrın mükafatını verecek rabbim

kızlarr benden sonra evlenen arkadasım geldı bıraz önce.... karnı kocaman 6 aylık enaz...
öyle pişman oldum ki korunduğuma.... ne şanslı 2. ayında bebek yapmış..
masallah bizim de olsun ınsallah

çok katılıyorum bende 1 sene olmasın dedim korunduk.bu sene de olsun istiyoruz belki de dediğiniz doğrudur kızlar şubat ayı hayırlı bir ay olacaktır bizim için belkide...ama benim bu şubat geçti artık marta odaklanayım.. bir de ben o listeyi çözemedim ne listesi o?????:sm_confused:

Canım dedim bu kız neden cevap vermiyor. Doğrudur bende çok yoğunum arada çıkıp ara ara giriyorum walla. Ama akşama yaz mutlaka çok meraklandım

YENİ ARKADAŞLAR SİZLER DE HOŞGELDİNİZ :teytey:

Seninle benze benim belirtilerimde daha 6 gün var gerçi benim bel ağrım var ama çok şiddetli değil beni rahatsız etmiyor işallah yaa

işallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar siz ne yapmışsınız ya alt tarafı 1 saat yoktum kaç sayfa olmuş ilerleyeli geçmişe bakamayacagım vallahi

Canım dedim bu kız neden cevap vermiyor. Doğrudur bende çok yoğunum arada çıkıp ara ara giriyorum walla. Ama akşama yaz mutlaka çok meraklandım

YENİ ARKADAŞLAR SİZLER DE HOŞGELDİNİZ :teytey:

eskidin artık bakıyorum kaydirigubbakcemile3yazırım mutlaka şutarafagitti
a.s.

Psikolojik yaşıyorsundur belki hayırlı zamanda versin rabbim..

Kıskaydirigubbakcemileyoksa tuttumu bebiş mi geliyor yoksam gebelik belirtisi inşallah yafrun seninledişr

ceylan canım Allah söyletiyodur inşallah ya, ben tedavileri falan bıraktım artık dr a gitmiyorum dr bu ay aşılama tedavisine geçmişti ama ben bıaktım en son hsg çekildim ve bekliyorum artık kendi haline bıraktım ya bu sefer inat ettim regl günüm geçmeden test yaptırmıcam diye ama kendimi zor tutuyorum valla ama sabredicem beklicem bu sefer 17 ay oldu çok yıprandım artık:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…