şart degil kıslar benim gögüslerim hiç şişmedi ve acımadı günüm gecince şişmeye acımaya başladı
:) insallah Handancım hepimizin isteyenlerin bebişleri olsun kucakları dolsun... insallah senin ki de uzun boylu olur hemen büyür :)
Kızlar ben 5 aylık evlıyım çocuk duşunmuyorduk eşimle olan problemlerden dolayı sımdı problemlerımız devam edıor ama gunum gecmemesıne rağmen butu hamılelık belırtılerım varadetıme 11 gun var kan testı yaptım bhcg:0,37 çıktı ama ıdarda koku ve renk değişimi mide bulantısı bel ağrısı halsızlık hepsı var sızce nedir bu?????
selam kızlar herkese merhaba bu linke il defa yazıyorum ben de 1,5 senedir bebek yolu gözlüyorum bizimkisi açıklanamayan infertilite sorun yok ama bebekde yok, bişey sormak istiyorum yumurtlama günümden beri hep sağ kasığımda bir hareketlilik var bazen de ağrıyor ama hep sağ kasığım reglime 3 gün var yani adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum şu anda ama yoğunluk hep sağ kasığımda bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?yerimsenibena.s.
Psikolojik yaşıyorsundur belki hayırlı zamanda versin rabbim..
Kıskaydirigubbakcemileyoksa tuttumu bebiş mi geliyor yoksam gebelik belirtisi inşallah yafrun seninledişr
Eylül 13 canım benim ablamın hiç belirtisi olmamış hatta 1. ay regl olmus ama daha kısa sürmüş...
2. ay halsizlikten doktora gidince 2.5 aylık yegenimin haberını aldık...
Selam ceylancım nasılsın bakiiim? Akşama güzel haberlerle dön inşallah başım karnım belim heryerim ağrıyor benim bugün sanırım erken gelcek benim adetim. Göbeğimde gazlı gibi şişti :bbo: Ama hala umutluyum ŞUBATTA HAMİLE OLACAZ kaydirigubbakcemile5
kızlarr benden sonra evlenen arkadasım geldı bıraz önce.... karnı kocaman 6 aylık enaz...
öyle pişman oldum ki korunduğuma.... ne şanslı 2. ayında bebek yapmış..
masallah bizim de olsun ınsallah
Canım benim iyiyim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum evett adette olsan şubat daha bitmedi :lepi:
Gaz olması da belirtidir kaydirigubbakcemile3
Küsme bana büroda gelen giden oluyor cevap yazmıştım bak düzeltiyorum sana yazmadan olurmuyum
Seninle benze benim belirtilerimde daha 6 gün var gerçi benim bel ağrım var ama çok şiddetli değil beni rahatsız etmiyor işallah yaaAmin tubacım inş canım benim:))
eylülcüm adetime 3-4 gün varken kasık agrılarım bel ve adet olcak gibi karın agrım oldu normalde bende böle bişe olmazdı , agız kurulugu sürekli su içiodum ve her zaman gögüslerim şişerdi adet olcam zaman bu sefer şişmedi aslında benim adet olcam zamanın tam tersi şeyler oldu herkesin farklı canım, 4 gün gecikince test yaptım örendim darısı başına inş
Eylülcüm in rabbim göbişini dolduracak kıyamam öle üzülme bu kadar sabretmişsin demekki rabbim sana en hayırlı zamanda verecek çok güzel bir bebegin olacak inşallahh anne olmayı hepimiz hakediyoruz bu sabrın mükafatını verecek rabbim
Canım dedim bu kız neden cevap vermiyor. Doğrudur bende çok yoğunum arada çıkıp ara ara giriyorum walla. Ama akşama yaz mutlaka çok meraklandım
YENİ ARKADAŞLAR SİZLER DE HOŞGELDİNİZ :teytey:
Psikolojik yaşıyorsundur belki hayırlı zamanda versin rabbim..
Kıskaydirigubbakcemileyoksa tuttumu bebiş mi geliyor yoksam gebelik belirtisi inşallah yafrun seninledişr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?