En erken hamilelik belirtileri

adet söktürücü verdi doktor kullan 10 gün sonra gel dedi. karnıma ağrılar giriyoo.9 gün geçti halen yok.

Canııııııım üzülmek yok kötükedihüso şubat daha bitmedi daha çok başındayız. Adet olur olmaz çalışmalara devam güzelim a.s çok ümitliydim ben var bunda bişey demekki şubatta olacak

kaç aydır bu şekilde 5 gün 7 gün bu da 9 gün sürdü insan ister istemez umutlanıyo. neyse kısmet değilmiş şuan çok kötüyüm ama yapcak bişi yok.beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler

kızlarr naber? nasılsınız bakalım? çalışmalar nasıl gidiyo kızlarrrrr

hoşgeldin canım beni bir daha görmedinmi rüyanda ay çok heyecanlandırdı beni rüyan anlatamam canım ne olsun işte aynı tas aynı hamam aysıla hamile çido negetif çıktı işte böle gidiyoruz bakim hayırlısı senden ne haber

saglık olsun cidocum insallah onumuzdeki ay hamile kalırsın..
bana cevap verinnnnnnn.agresifim, kompleksliyim, klava:siskinim, hafif bulantılıyımmmmmmmmmm,

adet olmayınca insan böyle şişkin sinirli agresif oluyo çatacak yer arıyo bende aynen öyleyim. bide kan testide negatif çıkınca patlayacak gibi oldum ay nasıl karın ağrım var anlatamam. ben birazdan çıkcam 4 de toplantımız var. öptüm kızlar hepinizi

ay canım benim ya görmedim valla bidaha. ama çok güzel bir rüyaydı beni rüyalarım hep bir işarettir hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebeğin gelir. bende aynı folic asidimi içip çalışıyoruz delikafadulden oh ne güzel devamlı hamile haberi alıyoruz ya süper..

minnosum ben hamisim kaydirigubbakcemile3 hos belirtiler aynıymıs ama dimidelikafadulden

saglık olsun cidocum insallah onumuzdeki ay hamile kalırsın..
bana cevap verinnnnnnn.agresifim, kompleksliyim, klava:siskinim, hafif bulantılıyımmmmmmmmmm,

Kızma hemen bakalım bizde kızgınız sana hele ben bi gelirsem oraya klava: kaydirigubbakcemile Normal güzelim bulantılar kraker falan ye bastırır. Başka bi sıkıntı olmasında

canım biliyorum şaka yaptığını bitanem inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebiğe benim 17 ay oldu dile kolay bi de bana sor neler yaşadım ne hayaller kurdum kaç kez hayallerim yıkıldı:1no2:

merseraycımm canımm bana 6 ay uzun geliyordu seni cok iyi anlıyorum... Hemen hamiş kalalımm toptannnn insallahhh saglıkla doguralım......

Kız Zeyno55 renk renk kuş .. Bu odadaki tüm renki kadınların hamişliği demek yavrumm... :)

Sabah programında fıngır fınfır oynuomuş ben isleyemiomda öle diolar :)) biz aynı gün düşük yapmıştıkta kendisiyle ondan merak ediom bencede saklıo olabilir

:) Haklısın Tubacım.. Hadi inşallahhhh:dance:

Sabah programında fıngır fınfır oynuomuş ben isleyemiomda öle diolar :)) biz aynı gün düşük yapmıştıkta kendisiyle ondan merak ediom bencede saklıo olabilir

Bence de saklıyodur. Canım öyle çalışıyoruz ya inan eve gidince bile zor zaman bulup bişiler izliyorum bend ablaan naptı bu arada hala aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…