adet söktürücü verdi doktor kullan 10 gün sonra gel dedi. karnıma ağrılar giriyoo.9 gün geçti halen yok.
kaç aydır bu şekilde 5 gün 7 gün bu da 9 gün sürdü insan ister istemez umutlanıyo. neyse kısmet değilmiş şuan çok kötüyüm ama yapcak bişi yok.beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler
kızlarr naber? nasılsınız bakalım? çalışmalar nasıl gidiyo kızlarrrrr
saglık olsun cidocum insallah onumuzdeki ay hamile kalırsın..
bana cevap verinnnnnnn.agresifim, kompleksliyim,klava:siskinim, hafif bulantılıyımmmmmmmmmm,
hoşgeldin canım beni bir daha görmedinmi rüyanda ay çok heyecanlandırdı beni rüyan anlatamam canım ne olsun işte aynı tas aynı hamam aysıla hamile çido negetif çıktı işte böle gidiyoruz bakim hayırlısı senden ne haber
adet olmayınca insan böyle şişkin sinirli agresif oluyo çatacak yer arıyo bende aynen öyleyim. bide kan testide negatif çıkınca patlayacak gibi oldum ay nasıl karın ağrım var anlatamam. ben birazdan çıkcam 4 de toplantımız var. öptüm kızlar hepinizi
saglık olsun cidocum insallah onumuzdeki ay hamile kalırsın..
bana cevap verinnnnnnn.agresifim, kompleksliyim,klava:siskinim, hafif bulantılıyımmmmmmmmmm,
Merserayy cımm canım benim de 6-7 gün felan var ..bazen erken gelioo
..görünce kırmızı kartı aglıyorum geçiyoorr...
.beklemek çok zor tabi ben şaka yapıyordum....
ahhh ahhh 5 ayım doldu... gelmedii benim inatçı bebiş... artık diyorum test mest yokkk
Kızma hemen bakalım bizde kızgınız sana hele ben bi gelirsem orayaklava: kaydirigubbakcemile Normal güzelim bulantılar kraker falan ye bastırır. Başka bi sıkıntı olmasında
Ya kızlar bu çagla şikel naptı acaba ben ona kafayı taktım nie tekrar bebiş yapmadı:)))
merseraycımm canımm bana 6 ay uzun geliyordu seni cok iyi anlıyorum... Hemen hamiş kalalımm toptannnn insallahhh saglıkla doguralım......
Kız Zeyno55 renk renk kuş .. Bu odadaki tüm renki kadınların hamişliği demek yavrumm... :)
Sabah programında fıngır fınfır oynuomuş ben isleyemiomda öle diolar :)) biz aynı gün düşük yapmıştıkta kendisiyle ondan merak ediom bencede saklıo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?