valla ana kuzusu mana kuzusu alıştırcanız kıslar ii biz hem çalışalım hem bebiş taşıyalım hem ev işleri ohh valla oldu canımdelikafadulden benimki böle olmasada oldururdum yani:jeyyar: allah razı olsun valla:Saruboceq:
Sat kaçtı senin baharcım kaç haftalık hesapladınmı
ogh handancim ne iyisin benimki ana kuzusu bisey gelmez elinden
evet canım öğrenciyim haziranda bitcek okulum o zamana kadar beraber gitcez artıkBaharcım sen ögrenciydin demi bebişinle okursunuz artık:))
oh oh baharcan maşallah canım benim bak stres yapıyodun ne güzel yükselmiş değerin.
canım sat 7 ocak hesaplamayı bilmiyorum sen biliyosan bi bakarmısın benim kaçmış
4 hafta 1 günlük hamilesin canım yani 4+1 muhtemel dogum tarihi 14 ekim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Duyarsın canım ALLAH ın izniyle. Hiç takam böyle şeyleri. Güzelim ewet pko riskli biraz ama ilaç falan vermedi mi dr sana bazı ilaçlar veriyorlar bildiğim kadarıyla düşük olmasın diye ama :uhm:
valla ben hem calisiyom hem , bebek tasiyom ,hemde eve bakiyorum bizimki yapmak isityor ama elinden gelmedigini gorunce sinirlenip birakiyor.. sonra annesine diyo anne biraz yardim et diye
slm kızlaruzun zamandır giremiyodum doktora gittim yumurtalıklarda tembellik var dedi ilaç verdi artık sorunuu biliyorum bu beni rahatlattı yeni hamişler varmı merak ediyorum
hani bırakacaktın baharcan bırak hiç içme bebiin için hani yeterki gelsin diyoruz ya geldi işte kıymatini bil şimdi
ayy çok sevindim canım ya bi gün daha sıkarım kendimi 15 ekimde doğururum (Allahın izniyle o günleri görürsem tabi) dayısıyla aynı olur doğum tarihi ..
handancım bide bu sigara olayı en kötü ihtimalle günde 5 taneye izin var dimi ben günde 1 paket içiyodum 2 gündür 5 e düşürdüm ama daha fazlasına nasıl -dayanırım bilmiyorum
baharcım günde 5 tane çok tatlım bak bende günde yarım paket içiodum bebiş düşünmeye başlayınca günde 3-4 e indirdim şimdi sadece akşam yemeginden sonra eşimin sigarasından 2-3 fırt çekiom ona bile vicdan azabı çekiyorum senin çokkk o kaadar sakın içme ilk aylar bebişimizin organları oluoşuo sürekli bunu düşün beyni oluşuo cigerleri oluoşuo allah korusun en azından günde 1 taneye indir canım lütfen:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?