En erken hamilelik belirtileri

gerçekten hem çalışıp hemde bu işleri mi yapıyorsunuz valla bravoo...

ogh handancim ne iyisin benimki ana kuzusu bisey gelmez elinden

aynen güzelim bnmkide öyle yeni yeni bişeyler yaptırabiliyorum ama o da zorla çok zor oluyor. Ama bak bir hamile kalayım göstercem ben ona yapıcam bütün nazımı walla napiiim delikafadulden

Baharcım sen ögrenciydin demi bebişinle okursunuz artık:))
evet canım öğrenciyim haziranda bitcek okulum o zamana kadar beraber gitcez artık
oh oh baharcan maşallah canım benim bak stres yapıyodun ne güzel yükselmiş değerin.

saol canım gercekten cok korkmustum çok şükür iyi çıktı darısı başınıza inşallah rabbim sesimizi duysun

valla ben hem calisiyom hem , bebek tasiyom ,hemde eve bakiyorum bizimki yapmak isityor ama elinden gelmedigini gorunce sinirlenip birakiyor.. sonra annesine diyo anne biraz yardim et diye

4 hafta 1 günlük hamilesin canım yani 4+1 muhtemel dogum tarihi 14 ekim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayy çok sevindim canım ya bi gün daha sıkarım kendimi 15 ekimde doğururum (Allahın izniyle o günleri görürsem tabi) dayısıyla aynı olur doğum tarihi ..

handancım bide bu sigara olayı en kötü ihtimalle günde 5 taneye izin var dimi ben günde 1 paket içiyodum 2 gündür 5 e düşürdüm ama daha fazlasına nasıl -dayanırım bilmiyorum

annesi yardım ediyomu peki benim kaynanam eltime kahvaltısını hazırlıyor uyandırmayada kıyamıyor bana da sen hazırla diye kaldırıyor benimki yardım etmez bana

arkadaşlarrrr selam olsun herkeseeee.....durdum durdum kafama bışe takıldı şimdi,,ustune gorme dediğiniz şey nasıl oluyoo kaç gun suruyo o adet...ya benım ılk defa gecıkmıştı sonra oldum fakat 7 gun mutlaka gelen hastalığım ılk kez 5 . gunde bıttı...nıye kı..ya daha yenı karar verdık bebışe fakat ebnım tum duzenım bozuldu...

slm kızlaruzun zamandır giremiyodum doktora gittim yumurtalıklarda tembellik var dedi ilaç verdi artık sorunuu biliyorum bu beni rahatlattı yeni hamişler varmı merak ediyorum

Duyarsın canım ALLAH ın izniyle. Hiç takam böyle şeyleri. Güzelim ewet pko riskli biraz ama ilaç falan vermedi mi dr sana bazı ilaçlar veriyorlar bildiğim kadarıyla düşük olmasın diye ama :uhm:

daha gorunmedim ki.telefonda konustum.folik plus a basla dedi.

hani bırakacaktın baharcan bırak hiç içme bebiin için hani yeterki gelsin diyoruz ya geldi işte kıymatini bil şimdi

valla ben hem calisiyom hem , bebek tasiyom ,hemde eve bakiyorum bizimki yapmak isityor ama elinden gelmedigini gorunce sinirlenip birakiyor.. sonra annesine diyo anne biraz yardim et diye

ben çok şanslıyım kızlar o konuda kocişim yıllarca bekar yasamış ailesinden ayrı o yüzden elinden her iş gelir hatta ben ütü yapmasını bile bilmiyorum :içelim:

slm kızlaruzun zamandır giremiyodum doktora gittim yumurtalıklarda tembellik var dedi ilaç verdi artık sorunuu biliyorum bu beni rahatlattı yeni hamişler varmı merak ediyorum

nerelerdesin bacım eskilerden kimsecikler kalmadı gelgit ve asspirinle kulaklarını çınlattı vallaha gelmediğinden beri epey birr hamile çıktı hangisi desekki :jeyyar:
Senin tarihin nedir seni de listeye ekleyelim tarihini :1hug:

hani bırakacaktın baharcan bırak hiç içme bebiin için hani yeterki gelsin diyoruz ya geldi işte kıymatini bil şimdi

canım gercekten çok direniyorum düşün 1 paketten 5 e indirdim söz bırakcam ama birden olmuyo işte tabiki herseye katlanır insan ama yavas yavas olmazmı diye soruyorum yaa kızma:1hug:

baharcım günde 5 tane çok tatlım bak bende günde yarım paket içiodum bebiş düşünmeye başlayınca günde 3-4 e indirdim şimdi sadece akşam yemeginden sonra eşimin sigarasından 2-3 fırt çekiom ona bile vicdan azabı çekiyorum senin çokkk o kaadar sakın içme ilk aylar bebişimizin organları oluoşuo sürekli bunu düşün beyni oluşuo cigerleri oluoşuo allah korusun en azından günde 1 taneye indir canım lütfen:Saruboceq:

doğru söylüyosun canım tamam 1 e düşürcem yarından itibaren söz..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…