En erken hamilelik belirtileri

valla benim adetime 1 hafta var normalde akıntı başlardı bu zamanlarda ama şimdi akıntı felan yok

ben kaçıyorum arkadaşlar.kendinize çok iyi bakın.Allah hepinizin gönlüne göre versin.

valla benim adetime 1 hafta var normalde akıntı başlardı bu zamanlarda ama şimdi akıntı felan yok

canım herkesin belirtisi aynı olmuyor.bazı arkadaşların ilk hamile kaldığında akıntısı olmayabiliyor.İnşallah hamilesindir canım görüşürüz.

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum yeni adet tarihim 9 ocak yine olmadı alıştım artık, nasılsınız bu arada yeni hamişler varmı merak ediyorum, daha şimdi girdim bişey okumadım

arkdslar selam gecmiş bayramınız kutlu olsun ben sözlümle aralık 10 12 14 ilişki yasadım ama 6 gün oldu hamilemiyim bilmiyom yarın 7 gun olcak yani 1 hafta ne yapcamı bile şaşkınım

günaydın benim kırmızılar geldi çok moralim bozuk dün gece çok ağladım kısmet buymuş daha zamanı var demekki

arkdslar selam gecmiş bayramınız kutlu olsun ben sözlümle aralık 10 12 14 ilişki yasadım ama 6 gün oldu hamilemiyim bilmiyom yarın 7 gun olcak yani 1 hafta ne yapcamı bile şaşkınım

Geçmiş olsun umarım hamile değilsindir. korunmasız bir ilişkimiydi. sonra adetinden mi 7 gün geçti ilişkinin üzerindenmi. eğer adetinden geçtiyse ve korunmasız bir ilişki ise büyük ihtimalle hamilesindir. madem sözlüsünüz nişan yapmadan direk düğün yaparsınız. hayırlısı artık. eğer hamile değilsen bir daha ki sefere daha dikkatli ol.klava:

günaydın kızlar xxmavişim üzülme yaaa kısmet diilmiş ne yapalım valla ne yalan söliim bende hiç umutlu değilim bu ay nedense

xxmavişimxx adetmi olmuş üzüldüm şimdi yaaa ama üzülmeyelim canım ya inş bidahaki aya kısmetse bak bizde beklemedeyiz tutturucaz inş acele etmiyelim her ay birimizin sevincini paylaşalım ::))))

burdayım deryacım bende tık yok hala ama nedense hiç ümitli değilim baksana ne belirti ne bişey. hiç bişey yok bikaç gün öncesi kasık ağrıları falan vardı şimdi ise çok az oda arada oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…