En erken hamilelik belirtileri

deryacım, benim durumumun ne oldugunu bende kestiremiyorum su an icin, adetime daha 7-8 gün var, ama hamilelik belirtileri de var sanki, yada bana oyle geliyo psikolojik olarak :))

günaydınlar arkidişler.benim sanki bu ay umudum var.geçen akşam,hayırdır inşallah,.yatmadan önce ALLAHIM hamileysem bana rüyamda bi belirti ver dedim.rüyamda küçük bi kız çocuğu gördüm.ama yüzünü hatırlamıyorum.sabah şok içinde kalktım .HAYIR OLSUN.fisfisfisfisfisfis

canım umudunu yitirme ama cokta umud bağlama.. ortasını bul yani.. bende hem ummutluyum.. hemde olmazsa napim.. allahın günlerimi bitti diyorum.. kendini kendin hazırlayacaksın..ben üni de okurken sınava calıştıgım halde zayıf alınca üzülmezdim.. napayım elimden geleni yaptım ama olmadı.. bi dahaki sınava daha iyi çalışırım derdim.. ama çalışmadan giripte zayıf alınca ,, aptal kafam azıcık çalışsaydım belki iyi not alırdım .. derdim hep... yani biz elimizden geleni yapıyoruz.. yapmasaydık üzülebilirdik.. keşke bişler yapsaydık diye.. böyle düşününce ben rahat oluyorm.. tavsiye ederim valla.

ağzın bal yesin emi bugün hamile çıkıcak galiba akşamdan beri yarın hamiş çıkaralım dedin durdun kızz bugün sen bi hamiş çıkarıcan gibi gweliyo bana:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Çok inanıyorum ya bugün Allahın izniyle olacak olacak biriniz İnşallah..

hoşgeldin canımmmmmmmmmm.. şu kazık cakanlar( bizler) birimiz hamiş olsak patır patır dökülecezde...:jeyyar:

Güzel gözlüm kazık çakanlardan kaldı gelgit eskilerdendi şimdi pıtır pıtır döküleceğiz inanıyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2böyle göbek atacağımkaydirigubbakcemile3

bende yapmıştım senin yaptığını ve noldu biliyomusun bi kadın ama kadın arkamda dönüp yüzünü göremiyorum bana dediki anne olduğunu yarın öğrenirsin bu yarın demek bi dahaki aymı oluyo anlamadım :))))))

Ya kızlar nedense benim içime bi umutsuzluk düştü bu ay yine olmadı sanki

Canım benim umutsuzluk yok inşallah dilerimki en yakın tarihli olarak sen ve Patricia tez zamanda hamiş haberlerinizi verin:Saruboceq:

Nilüferrrrrrr günaydınlar....Rüyalar biraz bilinçalttı oluyor umarım vardır ama yoksa da diğer ay var ..umut edeceğimiz aylar var kızlar...

deryacım, benim durumumun ne oldugunu bende kestiremiyorum su an icin, adetime daha 7-8 gün var, ama hamilelik belirtileri de var sanki, yada bana oyle geliyo psikolojik olarak :))

simenaycım ama sakın 7-8 gün kaldı diye çalışmayı bırakma geç yumurtlayabilirsin bunu herkese söylüyorum ama napim herkesin hamiş kalmasını istiyorum :CüvCüv:

yenimi oluyo bu rüya olayı arkadaş,hım?:CüvCüv:

nilüfersahh, canım rüyan gerceklesir insallah, bende bu aralar surekli ruyalar goruyorum, hatta cevremdekiler de benimle ilgili hamile olduguma dair ruyalar gorup duruyor, hayırlısı...

Valla ben bu hafta hiç çalışma yapmadım en son pazar çalışmıştım ne biliim içimden gelmiyor ama yumurtlamamın olduğu zamanları değerlendirdiğimi biliyorum ondan sonra tekrar yumurtladıysam bilemem

deryacım içimden hiç çalışma yapmak gelmiyo nedense, bi isteksizlik var bu aralar... yumurtlama zamanını değerlendirdim ondan eminim ama çalışma yapmaya devam etmek gelmiyo içimden..

İnşallah rüyalarımız gerçekleşir.bu arada beklemede olduğum için,tuvalete gitmeye korkar oldum.offff,.

umudumuzu yitirmiycez arkadaşımya nolursa olsun yola devam ben geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım psikolojik olarak ve adet oldum çok üzüldüm ama yılmak yok eşim bana kızıyo bazen diyoki neden bu kadar sıkıntı yapıyosun ikimizde sağlıklı insanlarız neden olmasın bazende ne diyo biliyonmu boşver vazgeçelim bi çocuk yeter ona verelim bütün ilgimizi bitane yeter ama ben oğluma kardeş istiyorum bazen içerde oynarken oğluma bakıyorum kendi kendine oynuyo bazen oynarken kendi kendine konuşuyo ve ben çok üzülüyorum yarın biz gözümüzü yumduğumuzda yanlız kalıcak yavrum bi kardeşi olsa kanından canından bi parça yine başka olur bilmiyorum yaa ama ben oğluma kardeş istiyorum nolursa olsun mücadeleye devam

doktordan geliyorum, muayene etti bugün adetimin 3, günü ve nerdeyse 10 tane olgun yumurtam varmışş:1shok: hala atılmayan yumurtaların var dedii:1shok:. yumurtaların şua ara çok hassas dedi iğneye inanılmaz tepki veriyo dedi. bu ay dinlenelim hiçbi tedavi uygulamayalım dedi olma şansı yüksek dedi. sonra bu arada rahim filmini çekelim dedi:çok üzgünüm: amaa anestezisizzzzzzzzzzzsenağlamasenağlama ne dedimse ikna edemedimmm, korkma dedi durduuu, dijital bizim aletlerimiz dedi. 10 dk dedi. offf korkma korkma bişey olmaz dedi durduuuu ((( yarın öğleden sonra gidiyorum çektirmeyee ((( ama adetimin 3, günü hani adet bitince çekiliyoduuu:çok üzgünüm: elim ayağım titriyo şuan bide 300 milyonmuşş:çok üzgünüm: offfffff allahımm napcam ben yarın kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…