ağzın bal yesin emi bugün hamile çıkıcak galiba akşamdan beri yarın hamiş çıkaralım dedin durdun kızz bugün sen bi hamiş çıkarıcan gibi gweliyo bana:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hoşgeldin canımmmmmmmmmm.. şu kazık cakanlar( bizler) birimiz hamiş olsak patır patır dökülecezde...:jeyyar:
günaydınlar arkidişler.benim sanki bu ay umudum var.geçen akşam,hayırdır inşallah,.yatmadan önce ALLAHIM hamileysem bana rüyamda bi belirti ver dedim.rüyamda küçük bi kız çocuğu gördüm.ama yüzünü hatırlamıyorum.sabah şok içinde kalktım .HAYIR OLSUN.fisfisfisfisfisfis
Ya kızlar nedense benim içime bi umutsuzluk düştü bu ay yine olmadı sanki
günaydınlar arkidişler.benim sanki bu ay umudum var.geçen akşam,hayırdır inşallah,.yatmadan önce ALLAHIM hamileysem bana rüyamda bi belirti ver dedim.rüyamda küçük bi kız çocuğu gördüm.ama yüzünü hatırlamıyorum.sabah şok içinde kalktım .HAYIR OLSUN.fisfisfisfisfisfis
deryacım, benim durumumun ne oldugunu bende kestiremiyorum su an icin, adetime daha 7-8 gün var, ama hamilelik belirtileri de var sanki, yada bana oyle geliyo psikolojik olarak :))
bende yapmıştım senin yaptığını ve noldu biliyomusun bi kadın ama kadın arkamda dönüp yüzünü göremiyorum bana dediki anne olduğunu yarın öğrenirsin bu yarın demek bi dahaki aymı oluyo anlamadım :))))))
yenimi oluyo bu rüya olayı arkadaş,hım?:CüvCüv:
geçen ay hihoyyythihoyyythihoyyyt
İnşallah rüyalarımız gerçekleşir.bu arada beklemede olduğum için,tuvalete gitmeye korkar oldum.offff,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?