burdayım deryacım bende tık yok hala ama nedense hiç ümitli değilim baksana ne belirti ne bişey. hiç bişey yok bikaç gün öncesi kasık ağrıları falan vardı şimdi ise çok az oda arada oluyo
burdayım deryacım bende tık yok hala ama nedense hiç ümitli değilim baksana ne belirti ne bişey. hiç bişey yok bikaç gün öncesi kasık ağrıları falan vardı şimdi ise çok az oda arada oluyo
ya benim daha 4-5 günüm var ama kan tahlili yaptırınca çıkar dimi tabi varsa-tatlicadiarzu-
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr GÜNAYDINLAR sabah şekerleri
Bol bol hamişlli günlerr..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr GÜNAYDINLAR sabah şekerleri
Bol bol hamişlli günlerr..
kızlarrr benim kasıklarım değilde bacagımın üstlerine kramplar giriyor ara sonra geciyorrr... yoksa üşüttümde o yüzdenmi bunlar:roflol: diğer adet dnemlerime yakın gögüslerim öyle agrırdıki dayanamazdm. bir keresinde eşim yalnışlıkla değimişti dirsegi.. gögüslerim kopuyor zannetmiştim.. yani bu kadar sancılanırdım gögüslerimden.. ama bu ay sancı filan yok. sadece ucları arada cok acıyor arada az acıyor.. bide bazen sol gögsüm bazende sag gögsümün ucu cok acıyor:roflol::roflol: nöbetleşiyorlar aralarında anlaşmışlar:roflol::roflol:
kızlarrr benim kasıklarım değilde bacagımın üstlerine kramplar giriyor ara sonra geciyorrr... yoksa üşüttümde o yüzdenmi bunlar:roflol: diğer adet dnemlerime yakın gögüslerim öyle agrırdıki dayanamazdm. bir keresinde eşim yalnışlıkla değimişti dirsegi.. gögüslerim kopuyor zannetmiştim.. yani bu kadar sancılanırdım gögüslerimden.. ama bu ay sancı filan yok. sadece ucları arada cok acıyor arada az acıyor.. bide bazen sol gögsüm bazende sag gögsümün ucu cok acıyor:roflol::roflol: nöbetleşiyorlar aralarında anlaşmışlar:roflol::roflol:
güzelgözlüm senin adet tarihin bugünmü
ooo..maşallah keyifler süper kendini test etmeyi bırak dün ev bakmak için çok mu gezdin ondandır bebişim ama dilerimki hamişsindir :CüvCüv:
kızlarrr benim kasıklarım değilde bacagımın üstlerine kramplar giriyor ara sonra geciyorrr... Yoksa üşüttümde o yüzdenmi bunlar:roflol: Diğer adet dnemlerime yakın gögüslerim öyle agrırdıki dayanamazdm. Bir keresinde eşim yalnışlıkla değimişti dirsegi.. Gögüslerim kopuyor zannetmiştim.. Yani bu kadar sancılanırdım gögüslerimden.. Ama bu ay sancı filan yok. Sadece ucları arada cok acıyor arada az acıyor.. Bide bazen sol gögsüm bazende sag gögsümün ucu cok acıyor:roflol::roflol: Nöbetleşiyorlar aralarında anlaşmışlar:roflol::roflol:
inş canım yarın belli oluyodu değilmi seni tahta çıkarırız yarın kızz hihoyyythihoyyyt sonrada mavişi çıkarıcazhihoyyythihoyyyt
kız aynısı benimde ara ara bacaklarımın üstlerine ağrılar saplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?