En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlar.. xxmavisimxx bende uzuldum senin adına canım, ama beklemek ve sabretmek gerekıyor sanırım, hayırlısı olsun diyelim, umutlar devam ediyo, bozma moralini..

burdayım deryacım bende tık yok hala ama nedense hiç ümitli değilim baksana ne belirti ne bişey. hiç bişey yok bikaç gün öncesi kasık ağrıları falan vardı şimdi ise çok az oda arada oluyo

adetinin bugünmü gelmesi gerekiyordu yok yok bu ay bizim yeğen geliyo yaw :CüvCüv:

burdayım deryacım bende tık yok hala ama nedense hiç ümitli değilim baksana ne belirti ne bişey. hiç bişey yok bikaç gün öncesi kasık ağrıları falan vardı şimdi ise çok az oda arada oluyo

kızzzzz benim yarın dr randevum var. yarın sende kan tahlili yaptır.hihoyyyt. eger bende yarına kadar olmazsam dr bana da yaptıracak... sonuçları alalımmm..aksa ak ,, karaysa kara...kaydirigubbakcemile3

ya benim daha 4-5 günüm var ama kan tahlili yaptırınca çıkar dimi tabi varsa-tatlicadiarzu-

kızlarrr benim kasıklarım değilde bacagımın üstlerine kramplar giriyor ara sonra geciyorrr... yoksa üşüttümde o yüzdenmi bunlar:roflol: diğer adet dnemlerime yakın gögüslerim öyle agrırdıki dayanamazdm. bir keresinde eşim yalnışlıkla değimişti dirsegi.. gögüslerim kopuyor zannetmiştim.. yani bu kadar sancılanırdım gögüslerimden.. ama bu ay sancı filan yok. sadece ucları arada cok acıyor arada az acıyor.. bide bazen sol gögsüm bazende sag gögsümün ucu cok acıyor:roflol::roflol: nöbetleşiyorlar aralarında anlaşmışlar:roflol::roflol:

kan tahlilinde döllendiğinin 5.gününde doğru sonuç alabiliyorsun hadi hayırlısı maviş83

ooo..maşallah keyifler süper kendini test etmeyi bırak dün ev bakmak için çok mu gezdin ondandır bebişim ama dilerimki hamişsindir :CüvCüv:

inş canım yarın belli oluyodu değilmi seni tahta çıkarırız yarın kızz hihoyyythihoyyyt sonrada mavişi çıkarıcazhihoyyythihoyyyt

ooo..maşallah keyifler süper kendini test etmeyi bırak dün ev bakmak için çok mu gezdin ondandır bebişim ama dilerimki hamişsindir :CüvCüv:

valla keyifliyim canım .. amannnn.. olmazsa bi daha ki ay olur inşallah..yok cok gezmedim. 3 eve baktık.. eşim zaten bulmuş evleri.. birlikte baktık.. ama felaket ti tam.. apartman 70 lerden kalma.. adam 500 ytl kira istiyor yuh dedimkaydirigubbakcemile3 bu aksam yine bakacaz bakalım.. biri aklıma yattı.. ev yeni güzelmiş. diyolar:) kirasıda 450 ytl.. bakalım inşallah hayırlısı olur..

kız aynısı benimde ara ara bacaklarımın üstlerine ağrılar saplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…