doktordan geliyorum, muayene etti bugün adetimin 3, günü ve nerdeyse 10 tane olgun yumurtam varmışş:1shok: hala atılmayan yumurtaların var dedii:1shok:. yumurtaların şua ara çok hassas dedi iğneye inanılmaz tepki veriyo dedi. bu ay dinlenelim hiçbi tedavi uygulamayalım dedi olma şansı yüksek dedi. sonra bu arada rahim filmini çekelim dedi:çok üzgünüm: amaa anestezisizzzzzzzzzzzsenağlamasenağlama ne dedimse ikna edemedimmm, korkma dedi durduuu, dijital bizim aletlerimiz dedi. 10 dk dedi. offf korkma korkma bişey olmaz dedi durduuuu((( yarın öğleden sonra gidiyorum çektirmeyee ((( ama adetimin 3, günü hani adet bitince çekiliyoduuu:çok üzgünüm: elim ayağım titriyo şuan bide 300 milyonmuşş:çok üzgünüm: offfffff allahımm napcam ben yarın kızlarrrrrr
Ndk makinalar dijital ise canın yanmaz diyolar bunu çok kişiden duydum
doktordan geliyorum, muayene etti bugün adetimin 3, günü ve nerdeyse 10 tane olgun yumurtam varmışş:1shok: hala atılmayan yumurtaların var dedii:1shok:. yumurtaların şua ara çok hassas dedi iğneye inanılmaz tepki veriyo dedi. bu ay dinlenelim hiçbi tedavi uygulamayalım dedi olma şansı yüksek dedi. sonra bu arada rahim filmini çekelim dedi:çok üzgünüm: amaa anestezisizzzzzzzzzzzsenağlamasenağlama ne dedimse ikna edemedimmm, korkma dedi durduuu, dijital bizim aletlerimiz dedi. 10 dk dedi. offf korkma korkma bişey olmaz dedi durduuuu((( yarın öğleden sonra gidiyorum çektirmeyee ((( ama adetimin 3, günü hani adet bitince çekiliyoduuu:çok üzgünüm: elim ayağım titriyo şuan bide 300 milyonmuşş:çok üzgünüm: offfffff allahımm napcam ben yarın kızlarrrrrr
kuzum yaa...bende şaşırdım. bende adet bitiminde diye biliyorum... bide 10 tane yumurta cok fazla değilmi bebişim yaaaaaaaaa:1shok:.. ben ilk dr kontrolune gttiğimde yumurtam olugunu geliştiğini öğrenmiştim. yinede dr bey bana da ilaç verin dediğimde: olmaz kesinlikle.. bu sefer cok sayıda yumurta oluşur.. bu da kist oluşumunu tetikler demişti. büyümeyen cok yumurta olurmuş.. ama olgunlaşan en fazla 3 yada 5 tane olurmuş diye duymuştum dr dan.. canım yaaa.. eğer gitme şansın varsa baska bir dr a da gözüksene sen.. seninki biraz abartmış gibime geldi.. bende yarın gitcemya dr uma bi sorayım bakim senin durumunu bende:1shok:
kızlar bana yardımcı olurmusunuz
doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri (Ağustos 08) adetim düzensiz
adet tarihimi bilmiyorum eski düzene göre 14.12.08 de adet olmam gerekiyordu 11.12.08 de leke geldi okadar, geçen ay düzensizlik var diye doktora gittim düzensizlik yok normal dedi yumurtalık kisti var ama bu adet düzensizliği yapmaz dedi, adetinin bittiği gün gel muhtemelen kisk kaybolacak bi bakayım dedi, halen adet olmadım vucudumda bi değişiklik yok başım dönüyor snki ama psikolojiktir diye düşünüyorum
halsizlik de var ama sanki grip olucam ne bilim biraz tuafım
yumurtalık kistindemi adet olamıorum yoksa hamilemiyim, eczaneden test alsam çıkarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?