ağzın bal yesin deryacım inş.bu ay olur o kadar çok istiyomki sen hatırlıyonmu ilk hamişliğinde belirtilerin neydi
adacım sende h.g senin durumlar nasıl
hosbuldukyerimseniben ıyıdır ne olsun esımı beklıyorum bugun calısma gunumuzdesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey. ben yaklasık ıkı senelık evlıgım bu ıkıncı aymız bakalım. reglım 3 gun once bıttı calısmalara devam yanı. ayyyyyy ıyıce acılmaya basladım onceden bu konuları kımseyle konusamazdım sız yokmusunuz sız actınız vallhı benı:teytey::teytey::teytey:
kızlar ben şimdi çıkıyom 1 saat sonra falan tekrar girerim canlarım
hanimlarr iyi aksamlarr nasilsinizz . ben dun regli oldumm ama hic kendimii umutlandirmadimm gercektenn cokk faydasi olduu oyle soke olmadimm . halbuki dr. a gitmistimm dr. bana tamm zamninda gelmisinn bu aksamm beraber olun demisti bende oldumm ama bebis olmadii bu ay dr. dedigi halde umitlenmedimm ve kendimi okadarr iyi hissdiyorumki sizde oyle yapin ne olurr . gecen ayyy buyukk sarsinti yasamistimm 3 gunn boyunca aglamistimm ama simdii gayet normalmis gibii karsiladimm ..eeee sizlerden haberler nasill birazda sizi dinleyeyimm
canimm deryaa inanirmisinn . kendimiii cokk tuhaff hissediyorumm suann oo ovalasyonn gunune hesaplarina inan inanmiyorumm vee ne yapacagimii bilmiyomm hangi gun yapacagimmii saskin orddek gibiyimm ben 7 senelik evliyimm ve son 6 aydir istiyoruzz artikk sabrimm kalmadi gibi bisey ama ne yapayim inan bimiyorumm .. biliyomusunn eger bu ay hamis olursamm tamm bebisimle dogumm gunumm aynii gune geliyoo bu ne tesaduf degilmii insallahhh oyle olurr :CüvCüv:
senin simdi gunun ne zaman benimkii 15 ocakk ve olursa dogumu 23 eylul tam benim dogum gunumm olur ama ne guzel ana terazi baba terazii bebek terazikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende inanmıyorum canım ve tavsiye ederim inanmayın sizde çünkü geçen ay adetime 3 gün vardı ve ben çalışmayı bırakıp hamilelik belirtisi aramaya başlamıştım üç gün varken akıntım arttı hatta beyaz koyu kıvamlı akıntı bile geldi belkide o gün yumurtladım ama salak gibi belirti ararken kaçırdım o yüzden lütfen sizde öyle yapın adeti göene kadar çalışmaya devam edin bırakmayın sakın
senin simdi gunun ne zaman benimkii 15 ocakk ve olursa dogumu 23 eylul tam benim dogum gunumm olur ama ne guzel ana terazi baba terazii bebek terazikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canimm cokk guzell hayellerr degilmii :ecrin_bebek:tesaduflerde cokk baksana ne guzell bakalimm yaa ben bu ay esimle normall duygusal gercekci seyler yasamakk istiyorumm o yuzden kurulmus makina gibi olmak istemiyorumm oyuzdenn nezaman canimiz isterse ozaman olur herhalde degilmii hadi soz verelimm birbirimizoe hesaplayicilara takili kalmadan bu ayi gecirelim neder sinkaydirigubbakcemile2ceylan 15 ocak senle bir bende ceylanla aynı tarih ama biraz gecikmeli olduğu için 18 ocak alıyorum son tarih ay ne güzel ceylan sen ben birlikte bekliycez günümüzü üç kişiden illaki birimiz hamiş haberi veririz yaw dimi hihoyyythihoyyyt 16 ocakta benim doğum günüm eğer olursa banada doğum günü hediyesi olucakhihoyyyt
aaaaaaaaaaaa katilmak istiyorumda ne demekk katildin bile canim hos geldinn aramizaa bu aksamm pekk kizlarr yokk azinligiz yanii anlasilann . biraz kendinden bahsedersen tanismis oluruzz:1hug:slm mrhb aranuıza katılmak istiyorum
slm mrhb aranuıza katılmak istiyorum
amon amin aminn adacigimm alllahimmm ne olurr en azz bizim sayfadan 20 kisi hamis olsunn bu ayy ne olur yarabbimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sureklı aynı seylerı yazıyorum ama ıcımden gelenler. allhım butun hayellerınızı gerceklestırır ınsaalah. tabı benımkınıde hayellerınızde cok guzel en kısa zamanda hayal olmaktan cıkar gercege doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?