En erken hamilelik belirtileri

slm kızlar ben geldim ndk cım naptın geçmişe bakamadım bugün giremedim misafirim vardı geçmişe bakıp bi geliim bu arada hamiş haberi varmı kızlar

slm kızlar ben geldim ndk cım naptın geçmişe bakamadım bugün giremedim misafirim vardı geçmişe bakıp bi geliim bu arada hamiş haberi varmı kızlar

deryacım bugün yaptırmadım filmi. yarın sabah 9 da zartayı çekiyo olacammkafamçokkarıştı bugün yok maalesef hamiş :çok üzgünüm: sende durumlar ne

neyse yaa geçmişi sonra okurum özledim sizi bugün giremedim çatladım geçmişte önemli bişi varsa söyleyin kızlar çok gitmiş sayfalar şimdi okumak canım istemiyo çok özledim sizi bi günde bile

deryacım bugün yaptırmadım filmi. yarın sabah 9 da zartayı çekiyo olacammkafamçokkarıştı bugün yok maalesef hamiş :çok üzgünüm: sende durumlar ne

çok iyi yapmışsın ndk cım bak inan bana herşey çok daha güzel olucak ben çalışmadayım canım yaa çok var daha hee bu arada hesaplıyım muhtemel günümü listede soru işareti var tarihi söyliyim ceylana yazsınkaydirigubbakcemile5

ay bana noluyo yaa herşeyi tersine okuyorum dün zuzuyuda hamiş yaptım süprizzzzz yaptırmadım yazmışsın pardon yaptırdım okudum ama doktor sakıncası yok dediyse yaptırman daha iyiyse yaptır bitanem yaa bi cesaret et

ndk allah yardımcın olsun meleğini kucağına almak çekilen çile kutsaldır canım ii haberlerınle inşallah gelirsin

ndk allah yardımcın olsun meleğini kucağına almak çekilen çile kutsaldır canım ii haberlerınle inşallah gelirsin

inşallah bitanemmm meleğime kavuşmaya bir adım atacağım için çok mutluyummmm:sm_cool: napiim çekicez acılarııı :çok üzgünüm:ben acılarr çocuğuyumm:çok üzgünüm:

deryacımmm yarın 9 da çektircem bitanemm yazcam size ne olduğunu

ndk cım allah sevdiği kulunun sabrını dener bunu umutma daha iyisini vermek için sabırlı ol öncelikle bitanem ve hep daha kötüleri düşün hani geçen biri demişti rahimi olmayanlar napsın yada herhangi bi nedenden dolayı rahimi alınmak zorunda kalanlar allah korusun seninki sadece bir film ve bu güzel şeyleri yani bebişini bir an önce kucağına almak için hani bazen diyoruzya allah bebişlerimize kavuştursun herşeye razıyım diye şimdi hiç korkma bebişin seni bekliyo gelicek ve sende onun için bir an önce filmini çektir bitanem hiç korkma tamam mı

:1hug:
kıslarr yarın sabah rahim filmine gidiyorumm elim ayağım titriyoooo dua edin bana nolur (

ndk cımmm canım rahat ol sen güçlü birisiiin :1hug: buda atlatılacak ve en inanıyorum hemen hamiş kalıcaksın...oooy kıyamam ben sana yaaa..Yarın seni dört gözle bekliycem gelince hemen yaz bize olurmuu

inşallah bitanemmm meleğime kavuşmaya bir adım atacağım için çok mutluyummmm:sm_cool: napiim çekicez acılarııı :çok üzgünüm:ben acılarr çocuğuyumm:çok üzgünüm:

bak sen bi hayırlısıyla çektir filmini bide film çekilirken hep meleğini canlandır gözünde o sana cesaret vericek emin ol hee bide filmini çektir gelde sonra sen hamiş kalınca burda hep beraber şölen düzenliycez tmm mı hihoyyythihoyyythihoyyyt

Herkes teker teker dökülüyor Bilindiği üzere ben haftasonları giremiyorum Herbirinize iyi haftasonları diler Hamile olmadan gelmeyin derim pazartesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…