En erken hamilelik belirtileri

ndk biz kime seslensek kaçıyor Angel de kaçtı anaaaaa buket ses 1-2
bu ay cidden çok şartladım herhalde belirtim hiç yok

Umutlu09 Nerelerdesin Hiç gündüz girmiyorsun artık sanırım Nasıl gidiyor hayat Soğan kürün Neoldu?Hayırlısı güzelim Akşamları giremiyorum öpüyorum seni

beni yazdınmı listeye 18 ocak en son ayy biliyonmu ceylan 16 ocak benim doğum günüm eğer olursa doğum günü süprizi olucak

Deryacım yaa inş. hamiş oluruz cümleten...28 ocak da benim doğum günümmm inşallah bu ay doğum günü olanın ve d.günü olmayanın çocugu olsun :)

ay kızlar Kasım da eşimin doğum günüydü ona sürpriz yapıcaktım bebeğimizi ...
tabiki hala yapamadım "ehuehuhe :) napim gülüyorum heray beklios...
sağlıklı hayırlı olsun da geç olsun napalım... onları sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimize..

"analı babalı sağlıklı hayırlı "dualarımız böyle tam olsun kızlar...
buradan hamiş haberi bekliyorum .. malum bizim kırmızılar bitmediki çalışma bile yapamıos...

ayy oğlakmısın sende ocakta kocişlere doğum günü kutlaması yaparız kız çift kişi karnımızdakilerle gerçi benimki istiyo istemiyo arası bişey (((( diyoki bitane yeter napıcan kardeşi :)))))) bazen karar veriyo bazen vazgeçiyo

benim bugün olmam lazımdı henüz tık yok ama kasıklarımda olacakmışım gibi ağrılar var fazla ümitlenmek istemiyorum. yine de inşallah olmam die de içimden geçiyor tabii

deryacım naber benim 4 günüm kaldı bekliyom kasıklarımda ağrı ve batma oluyo arada birde göğüslerim sanki uyuşuk gibi bu belirti olabilirmi

cok umıtlenme arkadasım umıtlendıkten sonra olmayınca ınsan kendını zor topluyor. ama umıdınıde kesme allah hepımızın gonlune gore versın. allahım ınsaalah hamılesındır guzel haberlerını beklıyoruz

ağzın bal yesin deryacım inş.bu ay olur o kadar çok istiyomki sen hatırlıyonmu ilk hamişliğinde belirtilerin neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…