En erken hamilelik belirtileri

Güzelgözlüm çok geçmiş olsun... İnsallah sadece kırmızı karttır bir sağlık sorunun da umarım yoktur...
Bize de kırmızılar geldi.. Merak etme yeni yılda hepimizi bebişi olucak.

kızlar merhabaa ben geldimmmm.

cumartesi rahim filmimi çektirdim, filmden sonra anneme gittik orda kaldık oyüzden size yazamadımmm merak ettirdimm affedinn. neyse anlatayım deneyimimiiibenneyaptımki

şimdikk sabah 9 da gittim hastaneye ağrı kesici ve kas gevşetici içecektim hazırlamıştım ama maalesef evden aceleyle çıktığımız için unuttumm:çok üzgünüm: neyse işlemleri tamamladıktan sonra röntgen filmlerinin çekildiği bir odaya girdim. orda geniş bi masa vardı oraya uzandımm sonra doktorum geldii. tabii benim elim ayağım tirtirtitriyorrr. dedimki ben yapamayacağım galiba anestezi mi alsam dedimm. doktorumm hayırrrrrrr dediii. gereksiz yere neden bayılasın dedi 10 dk lık bi işlem için bukadar kasma kendini dedii. adet sancısı gibi bi ağrı olacak sadece dedi. neyse sesimi çıkaramadımm ve işlem başladı :çok üzgünüm: önce maviş arkadaşımın dediği gibi eliyle kontrol etti rahmi. sonra sırasıyla aletleri yerleştirdi önce açtı sonra içine bişiler soktu. ben normal muayenede bile korkan biri olarak bu işlem olurken biraz zorlandım acı hissettim. sonra üzerime emar çekimlerinde olan o beyaz alet geldi ve alt tarafı görmem engellendii.kendimi okadar sıktım ki ayaklarım uyuşmuştu. sonra o malum sıvıyı sıktılarr. adet sancısının bir iki kademe daha fazla bir ağrı oluştuu:çok üzgünüm:ama denildiği gibi dayanılmayacak düzeyde değil. çünkü çok kısa sürüyor o sancı. sağ tarafım açıkmış yalnız solda tıkanıklık gördüler:çok üzgünüm: beni sola hafif çevirdiler ve oraya da ilaç sıktılar sanırım aynı sıvıydı çünkü aynı derecede bir sancı oluştu orda biraz canım yandısenağlamatıkanıklığı açmışlar oyüzden benim işlem olması gerekenden biraz fazla sürdü.çok şükür tıkanıklık açıldı.o an çok fazla kanamam oldu. normal dediler tıkanıklık açılırsa kanama fazla olurmuş. aletleri sırasıyla geri aldılar oda biraz acı veriyor. ama dediğim gibi kısa işlemler olduğu için dayanabiliyorsunuz. 5 dk kadar kalkmadan dinlendikten sonra kalktım işlem bittikten sonra kanama dışında hiçbişey olmadı. topu topu hazırlanmamla birlikte 20 dk kadar sürdü.

işte böyleeeçok şükür atlattımmm-tatlicadiarzu- gerçekten de anesteziye gerek yokmuş ağrı olmuyo diyemem oluyor fakat uzun süreli bir ağrı olmadığı için dayanılıyor. doğum sancısı da o ilacın verdiği sancının bikaç kat fazlasıymışş:1shok: ama bizim gibi aslan kızlar doğumun da altından kalkar allahın izniyleehihoyyyt

Güzelgözlüm çok geçmiş olsun... İnsallah sadece kırmızı karttır bir sağlık sorunun da umarım yoktur...
Bize de kırmızılar geldi.. Merak etme yeni yılda hepimizi bebişi olucak.

canım benim cok tsk ederim.. evet sadece kırmız kartmış.. üşütmüşüm acayip.. o yüzden bu kadar sıkıntılı gecmiş. dr problem yok dedi.. sende miiiiii kart gördün? hayırlısı olsun.. vardır zamanı elbet bizimde..kaydirigubbakcemile2

Ndk cım geçmiş olsun.. tıkanıklık da kalmadığına göre .. cümleten ocak ayında bebeklerimiz gelir insallah..

Evet güzelgözlum 5. ayımız da hüsranla bitti :) ay kızlar dün yeğenim benimle yattı...
ona bakarak ağlamışım.. bir de amca kızım benden sonra evlenmişti.. dün geldi... 5 aylık hamile...
onu öyle görünce hiç kıskanmadım... ama öyle cok üzüldüm ki.. gece hiç uyuyamadım...insallah bizim de artık bebişleirmiz gelir..

kız ndkkkk...cadı... meraktan öldürdün milleti.... cok sevindim bişe olmadıgna.. canım benim bak... 20 dk da oldu bitti... hadi bakalım.. önümüzdeki aya hayırlı haberlerle gelen inşallahhhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt

evet canım insanın morali bozuluyor öyle kendinden sonra evlenenlerin hamile kaldığını görüncesenağlama

canlarım benimm çok sağolunn çok şükür geçti bittiii :)) inşallah umudum daha çok arttı bu ay. yalnız bu ay ilaç vermeyecek doktorum kendiliğinden olursa olsun dedi. yumurtalarım çok hassaslaşmış biraz ilaçsız geçsin bu ay dedi. benim içinde iyi olur iğneler dengemi bozdu hormon sonuçta. biraz rahatlarım bu ay.

senin daha yeni 5. ayın dolmuş tubayok... daha 7 ayın var canım.. zaten kadınların coğu % 90 ı korunmasız ilişkilerde 1 sene içinde hamile kalabiliyormuşş. o yüzden moralini cok bozma tatlım.. adetlerinde düzenliyse yumurtalarında calışıyor demekki.. umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alacagız...

yüzdeyüzakreppp geçmişi biraz okudum da anlayamadım yaa hiçmi ilişki olmuyo bitanemmm. doktora gidin çaresini bulun. ihmal etme basit bi şekilde düzeliyooo. kaç yıllık evlisinn? benimde ilk aylar vardı ama yara varmış oyüzdenmiş

kızlar merhaba yazılarınızı geldim şimdi okudum dün doktordan sonra cok yorulmustum yattım
ndk cok gecmiş olsun hayatım allah bebecikler versin bu agrıyı bidaha dogumda yasarsın insallah
kızlar banada dua etmişsiniz cok tesekkür ederim

ben dün saat 4 de o catala yattım irenc biseydi agladım hüngür hüngür amaliyat elbisesi giydirdiler cok korktum ve beni odama götürüp catala yatırdılar actılar da actılar ben tirtir titriyom bi yerimi kontrol edemiyom doktor geldi sen neden bu kadar korkuyosun dedi anestesi olcak bu arada yan tarafta bi hamile var dogum yapıyo cok etkilendim arada kücükbi perde var anam bende zatı etkilenirim böle seylerden kadın bagırıyo ben bagırıyorum allahım ne buyuksun ben bi aglıyorum ki dogumdan cok etkilendim anestesiyi cabuk yapın nolur dedim doktor dur hazırlık yapıyom hemen yapcam dedi sonra kadın bi bagırdı cocuk cıktı cok zormus ya ben asla dogum yapmam normal yol derler bide git anam git kadından cok bagırdım ben ben sezaryanla olurum valla kücük asılamada bayılıyodum sonra anestesi vurdular bende birden yama mide bulantısı bas dönmesi olustu bunları derken gittim sonra beni uyandırdılar ama hiç ssormuyorum bittimi oldumu diye sanki daha devamı cataldan ayaklarımı söktüler tekerlekli sandalyeyle gidiyom yattım eşim geldi dediki asılama yapmıslar bendede kan akıyo catalda kalkarkende aktım kan var dı oda kızlıkmıs gizlıkda gitti anam avrat olduk sonra yarım saat yattım cıktık hemsireye sordum neden vajiam agrıyo dedim kızlık alındı dedi onun agrısıdır dedi 4 defa söledim sana dedi gülerek anestesi den anlamamıssındır dedi böle kızlar bundanda kurtuldum cok sasırıyorum ama halen inanın ruhum vucudumu kaldıramıyo o korku beni maffetti

tuboyok canım bende aynen öyleyim ben 2o aylık evliyim ve benden sonra evlenenlerin hepsinin bebişi var cok kötü hissediyom kendimi evde bibebek aldım bundan önce ama aynı insan yumusacık altını bile değiştiriyosun hep onunla oynayıp aglıyorum alıp elime aynaya bakıyrum evimde saklıyom kimse daha göredi cok kötü ya cok iyi anlıyorum seni insallah bizimkilerde olur

yuzdeyüzakrepp canımm geçmiş olsunnn umarım sağlıkla alırsın evladlarını kucağınaaaa... inşallah tutar bitanemmm. kaç para tuttu bu aşılama? şimdi napcaksın dinlencekmisinn?

yüzdeyüzakrep canım geçmiş olun. hadi bakalım... kızzz hamiş haberini alırız yakında herhaldehihoyyythihoyyyt.. en garantili sen varsın suan:jeyyar:

ndk canım cok saol ben özel hastanede oldum ama saglık karnem işe yaradı ialaclara felan para verdim toplam 300 gitti hastaneye bişey vermedim sadece ilaçlara para verdim doktoruma cok güvendim eşim saglıkcıya doktor tanıdıgıydı içim rahattı biraz aslında işlem sonunda normal hayata döne bilirsin dedi ama ben o kadar korkmustumki o korku yorgunlugu üzerimde oldugu için yatıp uyudum

ay güzel gözlüm saol canım cok heycanlıyım biliyomusun acaba olurmu yoksa işte şimdi kahrolurum bidaha onları yasatmasın allah
insallah hepimizde hamiş haberlerini ocak ayında verririz kızlar

ndk ve yüzdeyüzakrep kardeşim ikinizede gelmiş geçmiş olsun inşalllah hamile kaldığınız haberlerinizide alırız cnm allah gönlünüze göre versin inşaalllaaah.............

kızlar ben bundan önce tüp bebek merkezine gidip görüsmüstüm oda toplam 1100 dü para sorun değildi cocugumun canı sagolsun ama hem doktorlara güvenemedim hemde tüp bebek merkezine herdefasında nasıl girerim dedim bi gören olsa allaahhhhh bayrak takarlar adama burda hehehehehheeh

slm kızlar ben geldim akrepçim noldu durum aldınmı bebişini emanet :))) ndk cım senin film noldu çekildimi ikinizede çok geçmiş olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…