En erken hamilelik belirtileri

nakresn muhtemel adet tarihin 3 ocak mı..aynı günlerde olucaz,daha doğrusu olmamayı umucaz seninle..bende o günlerde bekliyorumm

Hadi bakalım inşallah adet olmayız.Benimki biraz maceralı.Geçen yıl tam niyetlendik benim tesadüf sonucu öğrendiğim böbrek sorunum çıktı ve ameliyat oldum.1 yıl erteledik.Bu eylül tam niyetlendim kontrollerde yumurtalıkta kis çıktı tedavi oldum.İnşallah artık sorun yaşamam.

nakresn muhtemel adet tarihin 3 ocak mı..aynı günlerde olucaz,daha doğrusu olmamayı umucaz seninle..bende o günlerde bekliyorumm

kızlar merabalar
benimde adet tarihim 2 ocak inşallah olamyız bakalım sizin adet döngünüz kaç gün benim 25 gün sürüyor. bu arada karın deliğimin 2 parmak altında hafif sızlamalar oluyor sizce nedir:içelim:

Son düzenleme:

aslında normalde 28 de bir ama şu sıralar kafasına göre takılıyo..bilemicem yani..karnındakik sızlanmalar için de bişe diyemicem..fisfisfis

aslında normalde 28 de bir ama şu sıralar kafasına göre takılıyo..bilemicem yani..karnındakik sızlanmalar için de bişe diyemicem..fisfisfis

adetin kafasına göre takılıyosa hormonlarıon baya bi aktif hamile kalmadan önce böyle düzensizleşebiliyormuş genelde öyle diyorlar kasıklarım acayip sızlıyor kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar mısafır gelecek ama dayanamadım bı gırıp cıkayım dedım ndk gelmemıs herhalde akrepcıgım senınde allah yardımcın olsun dualarım sızınle. kızlar hamıs yok mu bugun gecmısı okuyamadım .

kızlar .. az önce bi topicte okudum.. cayış yada çayış otu kökü.. bu kurutlup.. balla karıstırılıp bir tatlı kaşığı yeniyormuşş... eskiden anadoluda hamile kalamayan kadınlar yaparmış bunu ... birirninde 10 sene cocugu olmamıl.. bunu denedikten sonra 2 cocugu olmuş:) aktarlardan b soralım ne dersiniz:jeyyar:

valla cok ıyı olur benım memlekette aktarın ası yok. bı sorup bızımlede paylasır mısın.a.s

canim o ot neye yario ki?

yaw hamilelik belirtilerinin arasinda yemek yedikten sonra mide bulantisi var mi? cok deil ama. bide cok az gogus ucu kasintisi. yoksa adet belirtisimi bunlar :S

ya bırde dun aksam cacış otu vardı sohbette aynı sey mı acaba. erkek spermlerı artırıyormus galıba akrep arkadasımız soylemıstı

galıba aynı ot 15 sayfa oncesıne bakarsanız gorursunuz galıba. erkek spermlerını artırırmıs evet cogu kısı esıne ıcırıyormus. yemekten sonra bır fıncan. herkesı optum kızlar mısafırler geldı. onlar gıder gıtmez buradayım.

tünaydın kızlar ohh be gece geçe kadar alemdik burda yeni kalkabildim akşamkileri okudunuzmu kızlar ayy valla hiç bu kadar gülmemiştim akşam bi felaketti yaa hatta bi ara sitenin yöneticilerinden bikaç kişi bile geldi baktı çıktılar sapıttık iyice :)))

ben okudum şekerrrrr... ya canım sana bişe sorcam.. ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.. göbeğin altından vajianaya doğru koyu bir çizgi gibi bir hat oluşur diye dumyuştum gebelikte.. bilgin varmı canım yaaaaa-tatlicadiarzu-

canım geldim göbeğin altındaki çizgi sonraki aylarda yani son aylara doğru oluşuyor ama göbeğin altında cilt renginde koyuluk oluyo diye duymuştum ben senin ne kadar vardı belirtiler nasıl

canım geldim göbeğin altındaki çizgi sonraki aylarda yani son aylara doğru oluşuyor ama göbeğin altında cilt renginde koyuluk oluyo diye duymuştum ben senin ne kadar vardı belirtiler nasıl

canım hattan düştüm yeni girebildim. ben dün adet oldum.. ama cok feci oldum.. tansiyonum 6 ya 4 e düştü.. bel agrım şiddetlendii. sırtıma kadar cıktı.. vücudum titreyip duruyordu.. zaten hastanelik oldum.. gece 2 de cıkabildim. sabah patrıcıa bana dıs gebelik gecirmiş olabilirsin dedi.. hastanede sölemiyolarmış bunu .. rahim bozuk spermi kabul etmiyor ve asır kanama ile atıyormuş.. az önce netten arastırdım.. dış gebelikte tüp patlarsa asırı kanama oluyormuş.. cok kıorktum eger böyle birşey ise..

sol gögsümün altında varis gibi mavi damarlar cıkmış.. gögüs ucu etrafındada kahverengi olan cevrede mavi mavi damarlar var. göbegimden asagı inen koyu kahve bi hat gördüm wc dede..

inşallah dış gebelık gecirmedim. aksama dr a gidecem.. tel actımmsenağlama:

git canım bencede hemen doktora çok çok geçmiş olsun bitanem doktor sana en iyisini söyliycektir en azından kafanda şüphe kalmaz ama korkma yinede benimde adetim bazı ayla çok fazla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…