En erken hamilelik belirtileri

kızlar bide benim sölediğim ÇAKÇIR suyunu sormussunuz bu sadece sipermleri cogaltır erkek sipermleri demedim hani ben erkek cocogu istiyorumya sipermleri daaha cok olsun diye içirdim dedim ve size bi haberim var kızlar benim eşimin sipermi cok normaldi şimdi siperm veriyoya oda asılama için sonuc ne biliyomusunuz normalde 60 milyonla 120 milyon arasıymıs benim eşimin ise 158 milyon siermi cıktı bunalrdan % 71 i hareketliydi ve cok sasırdık herkese öneririm kimi eşinde bi siper azlıgı problemi varsa mutlaka içirin ben arada içirdim ölesine kesinlikle dikkate alın kızlar

ndk cım akrepçim şimdi okudum ikinizede çok geçmişler olsun bende akşam rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgiydi inanamadım bidaha baktım dahada netti bak bu haberleri alıcakmışım bu demekki kızlaarrr sizin bebişler geliyo artık hayırlısıyla çok geçmişler olsun canlarım sizleri seviyorum

ay deryacım insallah hamile kalırız yaaaaaaa saol cesaretin tesellin için biitanem insallah hep birlikte kalırız hamile 2009 a hamile gireriz insallahhhhh

ndk cım şimdi senin bu ayki gebelik ihtimali için ne dedi doktorun bu arada kızlar dün kilitlediler sayfayı biz o akşam konu dışına çıktık ya çok ondandır :))))) sapıttık ta biraz :))))

güzelgözlüm sanada çok geçmiş olsun bitanem ben sana dedim korkma diye bak bişey yokmuş inş bebişlerimize kavuşucaz hepimiz:CüvCüv::CüvCüv:

yüzde yüzakrep ne olsun cnm ya bazen bulantım oluyo bazende kasıklarım ağrıyo işte ama rabbime binlerce şükür olsun ki bu duyguları tadabiliyorum allah sizede en kısa zamanda tattırsın inşallah bizede evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

güzelgözlüm sanada çok geçmiş olsun bitanem ben sana dedim korkma diye bak bişey yokmuş inş bebişlerimize kavuşucaz hepimiz:CüvCüv::CüvCüv:

evet canım yaaa.. ayaklarımı sıcak tutacakmışım.. dr kızdı.. adet agrılarının coğu ayakları üşütmekten oluyormuş..keçe çorap alıcam yarın üşütmeyim bari:jeyyar: dün arkadaslarla oturuyoruz... birinin kızı var 6 yasında.. misafirlerden teki soruyor: 2. yi düşünmüyormusun canımmmmm:roflol::roflol: ay koptum yaaaaa.. evlenirsin cocuk yokmu derler.. 1 tane olur 2. ne zaman derlerrrr... nolucak bu türk milletinin haliiiii

bordurcum insallah canım alahh hepimize versin bebişlerimzi
deryacım hiç deme sayfayı kilitlediler arvat hamamına cevirdik tam hehehehhheeh gidinde yatın demişlerdir hehehehheheheh

merhaba kızlar akrepcıgım ndkcıgım cok buyuk gecmıs olsun. sımdı okudum allah bu ay bebıslerı verecek ınsaallah sıze. taba kı dılegım herkesın bebegı olsun eeeeeee kızlar dun gırdım topık kapandı zannettım bende yazısmıstım benden sonra ıncelenınce eyvah dedım topıgıde kapattırdım ...........

canım bu suyu nasıl içircez.. teferruatını anlatabilirmisin

tabiki gözel gözlümm :)))))))))))))

sabah öle akşam yemekten sonra ve bi kahve fincanı hayatım
aktarlarda var süper bişey siper azlıgı ceken butun erkeklere vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kızlar oğlan sirke istiyor onun için hazırlık yapıyorum götürücez onun için yazamıyorum pek ama siz yazın cevap veririm arada bakıyorum

kızlar nerelerdesiniz saskın ördekler nerelere gittiniz :))))))))))))))))))))

valla arkadasım ben buradayım bı taraftanda netten adını unuttum senın soyledıgın otu arastırıyorum. bızım ne sorunumuz var bılmıyorum daha ıkıncı ayımız daha sonra gıdecegız bıraz daha calısalım:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…