En erken hamilelik belirtileri

kizlarr 2-3 aydir adetim 1 er hafta erken atiodu. yani siklusum 25 gundu. gecen ay 28 kasimda adet oldum. bu ay o mantiga gore bugun olmam gerekiodu ama olmadim. test icin 28 araligimi beklim? karnimin alt kisminda yani yumurtaliklarin oldugu bolgede siskinlik hissediyorum ve kabizligim var :S

selam kızlar bugün adet günümdü hala bişey yok.normalde tam zamanında gelir.sabah test yaptım negatif çıktı.bu aydan gereçkten umutluyum ama testten moralim bozuldu.birkaç gün daha beklicem test de yapmıcam bakalım hayırlısı adet gelmediği sürece umudum var.İnşallah bekleyen herkesin bebişi olur.

canım benimmm inşallah hamilesindirrrr, bence bekle bitanemmm. en azından 3 gün bekle sonra yap test şimdi çıkmazsa aklında kalacak :S

canımm inşallah hamilesindirr bitanemmmmmmmmm, nezamandır deniyosunn tedavi sürecin varmıydı

ya keşke ilişkiden hemen sonra hamile olabilme ihtimalini öğrenebilcemiz bişi icat etseler =)=) beklemek çok zor geliyo bana sabredemiyorum =(=(

merhaba kızlar............... nasılsın ndk cıgım bu ay senı ve akrep arkadasımızı beklıyorum. inan kendımı takıp etmeyı bıraktım sızlerı takıp edıyorum. mavıs kan tahlılı mı vermıstı.

evett canımmm verdii gelcek söylicekk inşallah hamiledir yaaa, canım benimm allah razı olsunnn tüplerim de açıldıı inşalla bebiş yolum da açılmış olurrr hatta hamilelik yolunu da ben açarım sizde peşimden gelirsiniz inşallahhhh...

denizcim sormaa keşke icad edilse de rahat etsek dimii:) ama bitanemm heyecanla beklemekte güsel beee...

deryacım selam bak sana olan aşkımdan geldim yoksa cok kırılmıstım ama ben hep takip ediyorum yazılarınızı böyle bi konu hiç gecmemişti herkes sölesin diye atladımmı acaba dicemm okumadanda gecmemki ceylana cok kırıldım onun için

deryacım ruh halini neseli yapmıssın bende yaparmıyım neseli diye acaba hamile haberini alırsam yaparım anca ya bide kasıklarım bi agrıyoki oturup kalkamıyorum taş gibi asılamadanmı acaba

ohh be geldin şükür hamilelik belirtisi tabii kız sen hiç böle alınganlık yapmazdın ikiz erkekler geliyo heyytt beee :)))) ceylanada kırılma sakın gerçekten ben çok iyi tanıyorum ceylanı içinde hiç kötü niyet yok hangi birini aklında tutsun kızcağız üzme bizi oda okuyunca çok üzülücek eminim alıngan delüüü senii :)))) bebek geliyo bebek ondan böyle hehehe :)))))

akrep arkadasım neye alındı kızlar. ozel degılse ogrene bılırmıyım. ayrıca herkese ıyı aksamlar

canım yaa ceylan onu yazmadı listeye diye alınmış hamilelik belirtisi valla ben diyorum ona hepimizi aklında tutamaz bende söyledim ocağa yaz beni diye hemen yazdı kızcağız bizim delü üzüyo beni alınganlık yapıyo hamile bu hamile ondan öyle :)))

akrep dun esıme dedım kalk antepe gıdıyoruz dedım. baktı baktı hanım kafayı yemıs dedı sonra senı anlattım yanı yenı tanıstım sohbetı guzel dıye. cıddı cııddı tamam memlekete gıderken ugrar tanısırsın demez mı gulmekten oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…