kizlarr 2-3 aydir adetim 1 er hafta erken atiodu. yani siklusum 25 gundu. gecen ay 28 kasimda adet oldum. bu ay o mantiga gore bugun olmam gerekiodu ama olmadim. test icin 28 araligimi beklim? karnimin alt kisminda yani yumurtaliklarin oldugu bolgede siskinlik hissediyorum ve kabizligim var :S
selam kızlar bugün adet günümdü hala bişey yok.normalde tam zamanında gelir.sabah test yaptım negatif çıktı.bu aydan gereçkten umutluyum ama testten moralim bozuldu.birkaç gün daha beklicem test de yapmıcam bakalım hayırlısı adet gelmediği sürece umudum var.İnşallah bekleyen herkesin bebişi olur.
kızlar tebrik ederimhamilelerimizi ama beni hamileler arasına yazmamişınız çok kırıldım walla
deryacım selam bak sana olan aşkımdan geldim yoksa cok kırılmıstım ama ben hep takip ediyorum yazılarınızı böyle bi konu hiç gecmemişti herkes sölesin diye atladımmı acaba dicemm okumadanda gecmemki ceylana cok kırıldım onun için
akrep arkadasım neye alındı kızlar. ozel degılse ogrene bılırmıyım. ayrıca herkese ıyı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?