En erken hamilelik belirtileri

yaaaaaaaaaaaaaaaa bende ocak on kustum ıste. adım yok. ınanmıyorum. saka tabı.......... benı de gor ceylancıgım ocak on

saol kıs derya işte alınganlık birden ismimi görmeyince bosaldım sıgınıyorum size sizde beni listeye almayınca bunlar beni tiii ye almamıs dedim ama sayende gecti kompleksim muck canım

kız sen hiç böyle biri değildin geçen akşam neler yazıştık onlara bile alınmadın hamilesin sen bende böyle olmuştum herşeye alınıyodum hamileyken

kız ada ama gercekten görüselim gelme ihtimaliniz varsa kız azcık birbirimizden utanır sonrada alısırız herelde hehehehehheh:)))))))))))))))))))))))))))) önce peceyle görüsürük sonra yavas yavas gözler gözükür sonra burunlar sonra sırıtan dudaklar sonra cirkin suratlar hehehehheheheh

kızderya beni umutlandırma eşimde diyo sen cok asebileştin diye şimdide canım acı yiyek cekti esim saolsun yaptı biberlerle felan yedim eşim hamilemisin ne canım dedi bende he siteye yazarım hamilelik belirtilerimi dedim hamileliğim ilk günlerinde böle böle oldum hatta ilişkiye girmeden asebilestim derim dedim hehehhehehehhehhe:)

merhaba arkadaşlar, uzun süredir siteyi takip ediyorum. 5 aydır korunmamamıza rağmen bebişim olmuyo. ama bu ay adetim 2 gün gecikti. idrar testi yaptım. ilk önce tek çizgi çıktı tabii moralim çok bozuldu, bi yarım saat sonra tekrar baktım. silik 2.çizgiyi gördüm..
akşam üzeri tekrar test yaptım. yine yarım saat sonra 2. silik çizgi.... sizce umutlanmalı mıyım

geldim kıslarrr

akreppp valla ceylanın yerine ben döfcem seniii, sayfalar okadar hızlı ilerliyo ki ceylanım atlamıştırrr. bi gelsin yazar hemen bitanemm...

deryacımm selammm nasılsınnn???

umutkalll harika bi haber buuuu canım benimm hamilesin işteee silik bile olsa hamilelik var demektir canımmm. ama yarın sabah bi kan testi yaptır içimiz rahat olsunn bize de bilgi vermeyi unutma emiii...

umutkal canım meraba hosgeldin bence umutlan ve kantesti yaptır cünkü benimde 4 gün gectiğinde idrar testi yapmıstım 5 kere anamm sabaha kadar bekledim hiç silik cizgi cıkmadı hep net bişekilde tek cizgidi hiç morelimi bozmadım kan testi yaptırdım oda nnegatif cıkmazmı dedim buda yanlıs ben kesin hamileyim ve 5 gün adet oldum yani idrar testinede inanırım seninkide daha 2 gün gecmişya gec döllenmiiş olabilir silik cızgıde cıkmıs bak hemen sen kan testi yaptır canım marş marş hadeeeeeee

ndk hos geldin canım selam nasılsın
o ceylan gelsin onu ben dövcem:jeyyar: boks yapcam ona lülülülülülü
kız biraz sadece masum bişekilde sinirlenmiştim ama gecti :sm_cool:

inşallah ndk,
5 ay önce doktora gitmiştim, ilk önce gebe kalamazsın rahimde anomallik var bebek gelişemez dedi... ben yıkıldım tabii. daha sonra değişik tetkikler yapıldı.. rahimde perde olduğu saptandı..bebeğimin olabileceğini söyledi ama bi türlü olmadı inşallah bu sefer de üzülmem..

ndk hos geldin canım selam nasılsın
o ceylan gelsin onu ben dövcem:jeyyar: boks yapcam ona lülülülülülü
kız biraz sadece masum bişekilde sinirlenmiştim ama gecti :sm_cool:

canım benimmmm bende şaka yaptığını düşünüyodum zatenn. bizim içimizde kırgınlık olmasss herbişeyi diyebiliris birbirimiseee :lepi:

nası gidiyo çalışmalarrr:jeyyar:

canım yaa üzülmiceksinn olacak tabikiiii. rahim anormalliği rahim filminde mi belli oldu canım. ben pek bilmiyorum perde nası oluyo tedavisi falan yokmu bunun. hay allah yaa olmaz diye bişey yok canımmm mutlaka bi çaresi vardırrr. ve inanıyorum ki olacakkk.

bak buraya yeni gelenler hemen hamiş kalıyooo uğurlu topiğiz bizz ona göree :jeyyar:

ndk calışma aşılamaydı 3 gün gecti şimdilik beklemedeyim kasıklarım cok agrıyo kalkıp oturamıyorum oturdum yerde bile kasıklarımda bi agrırlık var (bebek kilolu mu ne kısssssssssss))))))))))))))))))

Kızlar masallah site kalabalıklaşmış... Ben de bu aralar sırf bu sayfaya giriyorum açıkcası...

Maviş tebrik ederim canım ( Ben şimdiden tebrik ediyorum pozitif düşünelim de)

Darısı bebiş isteyen hepimizin bşına

:) inşallah canım... bana da uğur getireceğine inanıyorum.. Rahimdeki perde ameliyatla anıyormuş ama doğal olarak hamile kalabilirsem gerek kalmıyacak ....

ooffffffff ya sayfam donup kalıyor. kızlar ya bu ay ıkncı ayımdaha ama reglı baslama tarıhınden ıtıbaren onbes gun oldu. doktora bı gıdıp gozukeyım yumurta var mı yok mu. gelısıyor mu dıye. cokmu erken dersınız.

ndk calışma aşılamaydı 3 gün gecti şimdilik beklemedeyim kasıklarım cok agrıyo kalkıp oturamıyorum oturdum yerde bile kasıklarımda bi agrırlık var (bebek kilolu mu ne kısssssssssss))))))))))))))))))

ayy canımm özür dilerimmmmmmmmm aşılamanı nası unuttumm :S banads küsme sakınnnn valla aklımdassın ama ceylana küstüğünü görünce aklımı başımdan aldınn. aman kalkma yat bitanemmmmmmmmm. geldi bebiş geldiiiiiiiii:teytey:

canım valla bende burdan başka hiçbiyere girmiyorummkaydirigubbakcemile3

mavişim gelecek verecek haberleri birazdan bekliyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…