En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben kaçtım mesai bitti. kendinize dikkat edin ceylan fazla yorma arkadaşım kendini iş bu nasıl olsa bitmez:) hadi kalın sağlıcakla.

kızlar merhaba; bişi sorucam adetlerim düzenliydi ama bu ay şaştı. hatta hamileyim sandım mesajları okuyan varsa bilir.deminde sordum ama cevap alamadım. geçen ay 16sında regl oldum ama bu ay 23 ünde oldum . şimdi yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıcam? bidahaki ay ne zaman adet olucam 16 mı 23 mü? şimdiden teşekkürler.

kaçgünde bir adet olurdun?düzenliyken..

ovulasyon testi al.aynı durumu ben yaşadım anladığım kadarıyla psikolojik geçikme yaşadık biraz rahat ol..

şöyle söyleyim olduğum günden hep 2 yada 3 gün öncesi olurdum mesela şöyle olmuşum 23 eylül-20 ekim-18 kasım-23 aralık

kba sende ankaradaymışsın neresinde?

cnm ben kayıt yaptığımda ankaradaydım öle yazmıştım şimdi erzincandayım...eşim saolsun getirdi beni buralara..iş dolayısıyla eşim gelince bende peşinden geldim tabi..

cnm ben kayıt yaptığımda ankaradaydım öle yazmıştım şimdi erzincandayım...eşim saolsun getirdi beni buralara..iş dolayısıyla eşim gelince bende peşinden geldim tabi..

zor!!!allah kolaylık versin......ankaradan selam ozaman.....

Arkadaşlar adetime daha 8 yada 9 gün var bugün acayip belim ağrıyor.Ama bütün hastalıkların belirtileri hep aynı.Normalde bel ağrısı hiç olmaz bende.Nedendir acaba?

bugün göğüslerimi görünce korktum vallahi....koyu kısımda bile mavi damarlar vardı....o koyu kısımlarda sanki şiş gibi.......hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…