kızlar ben kaçtım mesai bitti. kendinize dikkat edin ceylan fazla yorma arkadaşım kendini iş bu nasıl olsa bitmez:) hadi kalın sağlıcakla.
kızlar merhaba; bişi sorucam adetlerim düzenliydi ama bu ay şaştı. hatta hamileyim sandım mesajları okuyan varsa bilir.deminde sordum ama cevap alamadım. geçen ay 16sında regl oldum ama bu ay 23 ünde oldum . şimdi yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıcam? bidahaki ay ne zaman adet olucam 16 mı 23 mü? şimdiden teşekkürler.
kızlar merhaba; bişi sorucam adetlerim düzenliydi ama bu ay şaştı. hatta hamileyim sandım mesajları okuyan varsa bilir.deminde sordum ama cevap alamadım. geçen ay 16sında regl oldum ama bu ay 23 ünde oldum . şimdi yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıcam? bidahaki ay ne zaman adet olucam 16 mı 23 mü? şimdiden teşekkürler.
şöyle söyleyim olduğum günden hep 2 yada 3 gün öncesi olurdum mesela şöyle olmuşum 23 eylül-20 ekim-18 kasım-23 aralık
ben genelde gecikme yaşasamda hep olduğum günün üzerine 30 eklerim ne zaman adet olacağımı belirlemek için..30günde bir adet olurum çünkü..ama seninkinin hesabını yapamadımCADIARZU o yüzden ovulasyon testi alabilirsin belki...daha garanti olur senin için..
kba sende ankaradaymışsın neresinde?
cnm ben kayıt yaptığımda ankaradaydım öle yazmıştım şimdi erzincandayım...eşim saolsun getirdi beni buralara..iş dolayısıyla eşim gelince bende peşinden geldim tabi..
zor!!!allah kolaylık versin......ankaradan selam ozaman.....
Arkadaşlar adetime daha 8 yada 9 gün var bugün acayip belim ağrıyor.Ama bütün hastalıkların belirtileri hep aynı.Normalde bel ağrısı hiç olmaz bende.Nedendir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?