acaba nasıl korunuyordun eger ilaç ile ise bir müddet daaha seni koruyor kullandığın ilaçlar
rüzgar bende bir buçuk yıılık evliyim bu 3 ay olacak inşala bu sefer tutar anlıyorum canım senı
kızlar arada belim ve kasıklarım ağrıyo gebelik belirtisi olabilirmş
yarın regli günüm ve regli olmak istemiyorum senağlama
Dilerimki tez zamanda Allah hepimize nasip eder bende çok seviyorum evlendiğimde korunmam derdim ama malesef öyle olmadı 1 seneyi aşkın hapla korundum doktorum beklemekte ısrarla senin gibi ndk mızda korunmuyorum demiş en iyisi eşimi ikna edip başka doktora gitmekte nasıl ikna edeceğim bekleme konusunda dr ikna etti
Herşey Hayorlısını versin Allah hepimizin kucağını doldursun:1hug:
rahim filmi çektirdinmi??
bu gün adetimin geçemsinin 11 günündeyim va hala bi haber yok bakalım aksama kadar size haber veririm ama anne adayımıyım değilmiyim dua edin kızlar
yok canım çektirmedim doktor yumurta takibi yapalım bişey çıkmazsa sonra da rahim filmi çekeriz demişti inşallah çekmeye fırsat kalmadan hamiş olurum ben bu ay bir de ateş ölçümü yaptım dört gündür 36.7 idi bu günde 36.9 çıktı yüksek olması beni birazcık umulandırıyo ama allah bilir işte inşallah dualarımız kabul olur da hepimiz hamiş kalırız canım
bu gün adetimin geçemsinin 11 günündeyim va hala bi haber yok bakalım aksama kadar size haber veririm ama anne adayımıyım değilmiyim dua edin kızlar
kızlar rahim filmi çok ağrılı bir yöntem bayılanlar bile varmış filim sırasında gözünüzü korkutmak istemem ama öleymiş ama filim den sonra ilişkiye giressen kanalların açıldığı için hamile kalma olasılığın artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?