İnşallah canım ateş ölçümün düzenli yaptınmı??Ateş ölçme yöntemine yazarsan herkes yorumlar Bende ölçüyorum okadar heveslenme adetin gelmeye yakın 1 saat öncesi bile düşüş gösteriyor senağlama Geçen ay nedendir bilinmez geçikti herkes çok umutkuydu benden ama sonu hüsranlıkla bitti:teselli:
canım bende ateş ölçme yöntemine yazmak istiyorum ama nerde olduğunu bilmiyorum yeni üye olduğum için acemiyim bana yardımcı olurmusun hayatım
ben neden yokum diye ceylanı bunaltmak yerine bikez daha hatırlatıwerin kızlar aa amma da alıngan oldu herkes hee :mymeka: yawrum kaynamış arada demekki,kızın burda tek işi liste güncellemek diilkii..ayrıca hiç de yapmıyabilir bi hoşluk yapıyo,üzmiyelim..a.s.
ayyhh ağladım ağladım geldim..senağlamabi rahatladım bi sersemledim..
ben kendi adıma diyim yokum diye takıldım alındınmı ceylancım? bu senin işin değil tabiki hepimizi aklında tutmazsın canım şaka yapmıştım ben.
Teşekkür zuzummmmmmmmmmm Sen çok güzel renklendirmiştin bir ara alıp listeyi bir renklendirsene işin yoksa :1hug:
Neden ağladın ağlamakaydirigubbakcemile bebişim çok duygusallaştın yoksa hamilemisinlülülülülülü
Yok canım benim alınmadım sen tarihini yaz ki hemen ekleyeceğim seni önümde sayfa açıkken:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?