adacımmm adayağı diye bişi duydunmuuu senin isminle adaş bir yağkaydirigubbakcemile3 adayağı da iltihabı söktürücü özelliğe sahipmişş patricia arkadaşım söylemişti. bende bugün almayı düşünüyorumm. ada yağını pamuğa döküyosunuz sonra makatınıza koyuyosunuz sabaha kadar kalıyoo bu mentollü bir yağmışş ve hem sıcak tutuyomuşş hemde iltihabı söktürüyomuşş. deneyen arkadaşlar var faydasını görmüşler... bilginiz olsunn.
su torbaları da yumurtaları canlandırırmışş. çalışmalardan önce koymakta yarar varmış. onu da ceylandan öğrendimmyerimseniben
arkadaşlar yaklaşık 1 hf kadar önca ilişkiden sonra pembemsi kan geldi yaklaşık 2 gün kadar da koyu renkte akıntım oldu 2 gün üst üste mide bulantısı hissettim ama adetimede daha var 5 ocak sizce ben hamilemiyim lüften cvp bekliyorum
Çok güzel 6 ayda testlerinizi nasıl yaptırdınız bende 6.aya girmek üzereyim doktorum 8 ay daha bekleyin diyor zaman geçiyor nasıl bir taktik uygulamak gerekir sence..:1hug:
canikom ben 2,5 yıllık evliyiz hiç korunmadım dedim bunu annem söyledi yeni başladık deme yoksa ilgilenmezler dedi ben de annemin sözünü tuttum işe yaradı özel hastane ve doktorum çok ilgileniyor biraz yalan oldu :1no2:kaydirigubbakcemileama napim çok istiyorum hayırlısı ile anne olmayı çocukları okadar çok seviyorum ki bu yüzden anasınıfı öğretmeni oldum bekarken bile çocuk hayelleri kurardım önceleri eşim istemiyordu şuanda o daçok istiyor
canikom ben 2,5 yıllık evliyiz hiç korunmadım dedim bunu annem söyledi yeni başladık deme yoksa ilgilenmezler dedi ben de annemin sözünü tuttum işe yaradı özel hastane ve doktorum çok ilgileniyor biraz yalan oldu :1no2:kaydirigubbakcemileama napim çok istiyorum hayırlısı ile anne olmayı çocukları okadar çok seviyorum ki bu yüzden anasınıfı öğretmeni oldum bekarken bile çocuk hayelleri kurardım önceleri eşim istemiyordu şuanda o daçok istiyor
rüsgarrr shinminaa hoşgeldinis canlarımm sayfalar atlıyoo göremedimmm.
shinmina bugün yeni hamiş yokk.
dünkülerle idare et :))
çok teşekkür ederim ama test yapmaktanda çok korkuyorum sonuç negetif çıkar diye ben bu aralar tam 9 saat uyuyorum ama yinede sabah kalkamıyorum bütün bunlar gebelik belirtisi gibi görünüyor ama yinede korkuyorum
haklısın galiba canım psikolojik galiba birazda aslında ailemizde kimse çocuk istemiyor daha erken diyor ama ben ve eşim çok istiyoruz ve bu istiğimizden de aileden kimsenin haberi yok:dance:herkesten gizliyoruz bebişimiz gelincede biraz yalan dolan olacak ama süpriz oldu demeyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım
çok üzüldüm rüzgar yağmur inşallah canım allah seninde gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda anne olduğun haberini burada bizlerle payşaşmanı isterim canım bir mahsuru yok ise nekarlık evlisin
o bişey değil zuzu hamile kalsa kimse inamicakk kıza:roflol:
önceki tebriklerini kullanır ozaman artıksırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?