En erken hamilelik belirtileri

desene farkında olmadan yumurtaları canlandırdım:sm_cool::sm_cool:. bende alayım ozaman ya ılac kullanmak ıstemıyorum. ama ara ara oluyor yıne bu en ıyısı bebısler ıcın. adımı pıtıkıma sureyım yatyım:roflol:

daha adetine çok var canım 1 hafta önceki pembemsi kan da acaba yara falanmı vardı. ilişkide ağrı hissediyomusunn. geçen aydan hamile kalıp üstüne görmüş olmayasın. test yap dicem ama çok erken daha beklemekten başka çare yok gibi :çok üzgünüm: inşallah rabbim gönlüne göre verir canımmmm

Çok güzel 6 ayda testlerinizi nasıl yaptırdınız bende 6.aya girmek üzereyim doktorum 8 ay daha bekleyin diyor zaman geçiyor nasıl bir taktik uygulamak gerekir sence..:1hug:

canikom ben 2,5 yıllık evliyiz hiç korunmadım dedim bunu annem söyledi yeni başladık deme yoksa ilgilenmezler dedi ben de annemin sözünü tuttum işe yaradı özel hastane ve doktorum çok ilgileniyor biraz yalan oldu :1no2:kaydirigubbakcemileama napim çok istiyorum hayırlısı ile anne olmayı çocukları okadar çok seviyorum ki bu yüzden anasınıfı öğretmeni oldum bekarken bile çocuk hayelleri kurardım önceleri eşim istemiyordu şuanda o daçok istiyor

bende 1 yıldır deniyoruz demiştimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim ama test yapmaktanda çok korkuyorum sonuç negetif çıkar diye ben bu aralar tam 9 saat uyuyorum ama yinede sabah kalkamıyorum bütün bunlar gebelik belirtisi gibi görünüyor ama yinede korkuyorum

Dilerimki tez zamanda Allah hepimize nasip eder bende çok seviyorum evlendiğimde korunmam derdim ama malesef öyle olmadı 1 seneyi aşkın hapla korundum doktorum beklemekte ısrarla senin gibi ndk mızda korunmuyorum demiş en iyisi eşimi ikna edip başka doktora gitmekte nasıl ikna edeceğim bekleme konusunda dr ikna etti
Herşey Hayorlısını versin Allah hepimizin kucağını doldursun:1hug:
rahim filmi çektirdinmi??

Ben bu topicte eskiyim kimler geldi geçti neler yaşadık sakın çok bilmiş olduğumu zannetme ama canım her isteyen her belirtiyi yorumluyor kendine göre Kafanı rahat tut yoksa her ay o belirtileri hissediyorsun üzülmeni istemem :1hug:

kızlar ya benim ayaklarım aşırı üşüyo ne yaparsam yapayım bi de üstüne çalışıyorum dükkanda.idrar yollarım iltihaplı olabilir bu hamişliğe engel mi bileniniz var mı ?benimde 3 senedir olmuyo bebişim.herşeynormal olmasına rağmen

haklısın galiba canım psikolojik galiba birazda aslında ailemizde kimse çocuk istemiyor daha erken diyor ama ben ve eşim çok istiyoruz ve bu istiğimizden de aileden kimsenin haberi yok:dance:herkesten gizliyoruz bebişimiz gelincede biraz yalan dolan olacak ama süpriz oldu demeyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım

fıstıklar allah gönlünüze göre versin inşallah. tüm şüpheleriniz bebek içindir umarım.bende bu ay çok umutlandım ama olmadı. inşallah önümzdeki aya.:)

kızlar inşala bu ay umutlarımız boşa çıkmaz kızlar inanın çok zor böyle yaşamak hergün bebek görüyorum artık rüyamda psikolojım bozul

çok üzüldüm rüzgar yağmur inşallah canım allah seninde gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda anne olduğun haberini burada bizlerle payşaşmanı isterim canım bir mahsuru yok ise nekarlık evlisin

eşinle isyorsanız olay bitmiştir.Siz çekirdek ailesınız.Ebeveynlerınızın isteklerı 2.plandakaydirigubbakcemile2

infertilitemin en büyük düşmanı stres ama akkanarya sen böyle çok düşünürsen olmazki mümkün değil biliyorum ama birazcık düşünme herşeyi kendi haline bırak evletlık alan çok kişiyi tanıyorum ben bebek aldıktan 1-2 sene sonra hamila kaldıklarını bunun sebebi nedeir artık eskisi kadar bebeği düşünmedikleri başka hiçbir şey değil allah kolaylık versin

canım inşallah hepimize. yok canım ne mahsuru 1,5 yıllık evliyim 2 aydır da korunmuyorum daha yeni aslında ama işte ümitlenmek ve hayal kırıklığına uğramak çok kötü.

ço teşekkür ederim ceylancım evet bizde öle düşündük ve korunmayı bıraktık

acaba nasıl korunuyordun eger ilaç ile ise bir müddet daaha seni koruyor kullandığın ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…