slm kızlar benım en son adetım 28 kasım bugün 25 ii yanı 28 gündeyim belim ara rara ağrıyor kasıklarıma rada bir kramp giriyor göğüslerim şişiti ama fazla ağrımıyor sık idarar çıkıyorum kafam çok ağrıyor uyuşyk gibiyim arada salandığımı hissediyorum dengem kayboluyor gibiyim kızlar inşallah hamileyim bana lütfen cvp verın hamile olabılırmıyım ama fazlada umutlanmak istemiyorum
hepınıze bısey anlatcam...annemın komsusunun 13 bı bebegı var adetı 12 gun gecıkmıs test yapmıs negatıf...sonra doktora gıtmıs neden adet gormuyo dıye doktor test yapmıs pozıtıfffffff......anlayacagınız bu testlere fazla guvenmeyın....
nakresn canımcım benimde bu ay başıma bu dert oldu idrar yolu enfeksiyonu ve bende antibiyotik kullandım. 22 sinde beklediğim adetim gelmedi kafam iyice karıştı antibiyotik mi yoksa hamile olma olasığım var mı diye.dediğin gibi ikisinde belirtileri birbirine çok benziyor ama sende bilirsin bir sürü tahlil yapıyorlar idrar, kan, röntgen falan acaba diyorum hamilelik olsaydı o tahlilerde çıkmaz mıydı gerçi 22 kasım da olmuştum geçen ay adeti 6 aralıkta da hastanedeydim yani 14 geçmiş oluyor adet üstünden olsa bile o kadar erken çıkmazdı herhalde diye düşünüp bende ümitleniyorum. ama allah herşeyin hayırlısını versin inşallah şimdilik gün sayıyorum on gün sonunda gelmezse bende kan tahlili yaptırcam allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
bu arada listeye beni de ekler misiniz günüm geçti gerçi 22 aralıkta bekliyordum şimdi gün sayıyorum
GULMEKTEN OLUYORUM YA. ne hale gelmısım gercekten haaaaaaa deseler tebrık etmeye baslıyorum. ya kızlar ıdrar yolları ıltıhabını yenı atlattım. acıdan agladım bıle cok kotuydum. ama ılac kullanmadım ayaklar ozellıkle cok sıcak tutun bırde sacma belkı ama makat bolgenızı sıcak tutmaya bakın. pet sıseye sıcak su doldurup bır hafta falan aksam makat bolgeme onu koyarak uyuyabıldım. bana kayınvaldem verdı bu onerılerı yanı ben boyle atlaattım. bu sorunu olan cok galıba paylasayım dedım.
zuzuuu bukadar tebriğin hatrına yine hamile kalamassan pes dicem sana yanii :))))
ay ndk allah senı ne yapmasın. bende sazan gıbı atladım zuzucum kusura bakma. allah soylettı bana kısa zamanda guzel haberlerını beklıyorum
ceylan rüyanda uçtuğunu yada melek olduğunu gördüğün zaman bu rüyanı kimse ile paylaşma çünkü bu ve bunun gibi rüyalar kimse ile paylaşılmazmış
slm kızlar benım en son adetım 28 kasım bugün 25 ii yanı 28 gündeyim belim ara rara ağrıyor kasıklarıma rada bir kramp giriyor göğüslerim şişiti ama fazla ağrımıyor sık idarar çıkıyorum kafam çok ağrıyor uyuşyk gibiyim arada salandığımı hissediyorum dengem kayboluyor gibiyim kızlar inşallah hamileyim bana lütfen cvp verın hamile olabılırmıyım ama fazlada umutlanmak istemiyorum
ndk canım benı çok umutladırıyorsun ama test yapmıyacam geçen ay çok hayal kırıklığına uğradım eğer inşalah hamileysem size il burda söyleyecem canım ben şimdi test yapsam çıkmazkı hem çok korkuyorum
arkadaşlar yaklaşık 1 hf kadar önca ilişkiden sonra pembemsi kan geldi yaklaşık 2 gün kadar da koyu renkte akıntım oldu 2 gün üst üste mide bulantısı hissettim ama adetimede daha var 5 ocak sizce ben hamilemiyim lüften cvp bekliyorum
birde vajınamın ağrıdığını hissediyom ondan korkuyom bana umut oldunuz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?