En erken hamilelik belirtileri

rüsgarrr shinminaa hoşgeldinis canlarımm sayfalar atlıyoo göremedimmm.

shinmina bugün yeni hamiş yokk.
dünkülerle idare et :))

GULMEKTEN OLUYORUM YA. ne hale gelmısım gercekten haaaaaaa deseler tebrık etmeye baslıyorum. ya kızlar ıdrar yolları ıltıhabını yenı atlattım. acıdan agladım bıle cok kotuydum. ama ılac kullanmadım ayaklar ozellıkle cok sıcak tutun bırde sacma belkı ama makat bolgenızı sıcak tutmaya bakın. pet sıseye sıcak su doldurup bır hafta falan aksam makat bolgeme onu koyarak uyuyabıldım. bana kayınvaldem verdı bu onerılerı yanı ben boyle atlaattım. bu sorunu olan cok galıba paylasayım dedım.

canım benimmm söylediklerin harika hamilelik belirtilerii inşallah hamilesinn günün ilk hamilesi sen olacaksınnn:sm_cool: hadi bi test yapta sonucunu yaz bizeee:lepi:

ceylan rüyanda uçtuğunu yada melek olduğunu gördüğün zaman bu rüyanı kimse ile paylaşma çünkü bu ve bunun gibi rüyalar kimse ile paylaşılmazmış

inşallah benim dün akşam yaptığım test de yanlışdır bu durumda... :1rolleyes:

evet dün akşam dayanamadım ve test yaptım ama maalesef sonuç negatifti. silik çizgi bile yoktu yaw.

adet günüm gelmeden koyu kahve hatta siyaha yakın akıntı gelmeye başlamıştı, arada da pıhtılar. belki yerleşmeden dolayıdır yada üstüne görme falandır diye heveslenmiştim ama dün akşam hevesim kursağımda kaldı. senağlama

bu arada bu akıntım hala devam ediyo onu da anlamış değilim yani :sm_confused:

Canım bugün antibiyotikle beraber karnıbahar kürü var ona başladım.Benim iltihap direk böbreğe sancı yapıyor bundan acilen kurtulmam lazım21 günde geçiriyormuş tamamen

adacımmm adayağı diye bişi duydunmuuu senin isminle adaş bir yağkaydirigubbakcemile3 adayağı da iltihabı söktürücü özelliğe sahipmişş patricia arkadaşım söylemişti. bende bugün almayı düşünüyorumm. ada yağını pamuğa döküyosunuz sonra makatınıza koyuyosunuz sabaha kadar kalıyoo bu mentollü bir yağmışş ve hem sıcak tutuyomuşş hemde iltihabı söktürüyomuşş. deneyen arkadaşlar var faydasını görmüşler... bilginiz olsunn.

su torbaları da yumurtaları canlandırırmışş. çalışmalardan önce koymakta yarar varmış. onu da ceylandan öğrendimmyerimseniben

zuzuuu bukadar tebriğin hatrına yine hamile kalamassan pes dicem sana yanii :))))

:mymeka: çatlak insann kaydirigubbakcemile3

ay ndk allah senı ne yapmasın. bende sazan gıbı atladım zuzucum kusura bakma. allah soylettı bana kısa zamanda guzel haberlerını beklıyorum

a.s.a.s.a.s.

ceylan rüyanda uçtuğunu yada melek olduğunu gördüğün zaman bu rüyanı kimse ile paylaşma çünkü bu ve bunun gibi rüyalar kimse ile paylaşılmazmış

Canım ne güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sitede yeni olduğun nasıl belli yafrum melek dediğim bebek görüyorum benim için onlar melek olduğu için hep meleğim diyorumkaydirigubbakcemile3

ndk canım benı çok umutladırıyorsun ama test yapmıyacam geçen ay çok hayal kırıklığına uğradım eğer inşalah hamileysem size il burda söyleyecem canım ben şimdi test yapsam çıkmazkı hem çok korkuyorum

walla güzelim belirtilere bakılırsa öyle gibisin..hadi bi test yap da geeellhihoyyyt

bence günün geçmeden umutanma yinede.çünkü ben çok yaşadım o belirtileri ama hüsrana uğradım.inşaallah senin öyle olmaz canım.bence gününün geçmesini bekle.

arkadaşlar yaklaşık 1 hf kadar önca ilişkiden sonra pembemsi kan geldi yaklaşık 2 gün kadar da koyu renkte akıntım oldu 2 gün üst üste mide bulantısı hissettim ama adetimede daha var 5 ocak sizce ben hamilemiyim lüften cvp bekliyorum

evet daha çok yeniyim ama yinede sen güzel rüyalarını kimse ile paylaşma kendin yorumla çünkü başkası senin istediğin gibi yorumlayamaz

çıkar hayatımm çıkarrr yap hatrımız içinnn:lepi:

insan acaba piskolojık olarak hissediyor ben son 10 gündür çok üşüyorum üşümekte hamılelık belirtisiymiş insan umut dünyasında yaşıyor

canım test yapmamak benım için daha üü negatif çıkarsa daha kötü olcaakk en azından böyle mutuluyum birseyi bilmeden beklemek inanaın çok istiyorum hamile olmayı çok üzülüyorum

Canım benim bence bir doktora git eğer bebişin varsa düşük tehlikesi atlatmışta olabilirsin
5 ocakta inş.güzel haberlerinle gelirsin
birde vajınamın ağrıdığını hissediyom ondan korkuyom bana umut oldunuz canlarım

Yok yok sen şu zillinin (ndk) dolduruşuna gelme canım :1hug:
Bekle canım enaz 5 gün geçtikten sonra test yapılması gerekiyor ama biz sabırsızlanıyoruz diyene bak bende aynıyımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…