En erken hamilelik belirtileri

hepiniz saolun arkadaşlar 2 senedir deniyoduk ama 2 sene evvel bi düşüğüm var o yüzden eşimle daha kimseye söylemedik ilk siz....Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etin inşallah

canımm inşallah bu meleğin sımsıkı tutunacak sanaa alacaksın kucağınaaa. şimdi napcaksınn eşine söyledinmii ayy çok heyecanlııı:sm_cool:

hepiniz saolun arkadaşlar 2 senedir deniyoduk ama 2 sene evvel bi düşüğüm var o yüzden eşimle daha kimseye söylemedik ilk siz....Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etin inşallah

allah hayırlısyla bebişini sağlıklı bir şekilde kucağpına veriri inşallah
darısı başımıza süprizzzzz

nilhan tebrik ederim allah kucağına sağlıkla almanı, ve sağlıkla büyütmeni nasip etsin ne güzel ya darısı başımıza. bende hayal kuruyorum sizden duydukça ne yağarım ilk kime söylerim kocişime nasıl derim diyeeee.tekrar tebrikler canım.

öfff benimde adetimin bitimine 2 gün falan kaldı ama sabırsızlanıyorum şimdiden. böle ocak ortası olsun adetim geciksin sonra test yapayım pozitif çıksın emin olmak için dr a gideyim evet hamilesiniz desin öffffffffffffffffffffffffffffff

Uyhh kızLar banada bi fikir verin nolar : ( 28 aralık günüm,ama bir haftadır kasıklarıma tatlı tatlı ağrılar girio akşamları daha sık.Çok çok fazla akıntım var böyle yapışkan :S klomen kullandım bu ay,acaba hamile olabilirmiyim :S

nilhan bizler için bol bol dua et senin yazını bekliyorum neler neler yaptın çabaladınız hamilelik için

nilhan tebrik ederim allah analı babalı büyütsün salik ile kucağınıza almak nasip etsin inşallah test yapmadan önce ne gibi belirtiler yaşadın bizlerle paylaşırmısın

Canım inşallah dilediğin gibidir.

canım benim İnşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile

beyazcımm olabilirsin tabii neden olmayasınn :) yumurtluyo da olabilirsin canımm çalışmalara aralıksız devam ett )

Arkadaşlar şaka maka derken 1 hafta kaldı sonucu öğrenmeme.Daha önceden talihsiz bir durumdan dolayı bu mutluluğu yaşayamamıştım.Artık evimde bir neşe istiyorum

beyaz inşallah gebesindir ama senide çok fazla umutlandırmak istemiyorum ama söylediğin belirtiler aynı zaman da adet belirtileridir ama inanın ki herkesin hamile kalması için dua ediyorum çünkü infertiliteleri çok iyi anlıyorum

Bu aralar o kadar fenaki çalışma mevzusu ndk cım Eşim gece çalışıyo,ben gündüz,akşam 2 saat yan yana kalabiliyoruz.Onda da kayınvalide bizde,hiç bişey yapamıyoruz : ( Kısmet artık doktorun söylediği günlerde oldu ama bakalım..Umarım hamişimdir artık =)

ah beyazcım ayn dert bende de var benim eşimde gece çalışıyor o gidiyor ben eve geliyorum ben sqbah evden çıkıyorum o geliyor sevgililer bile bizden daha fazla görüşüyor

Canım kayınvaliden ne kadar anlayışlıymış!!!! öyle.Allah yardımcın olsun.

canım yaa ne zormuşş:çok üzgünüm: üzüldüm senin adınaa kaynananı bağla bi odaya al kocanıı yanınakaydirigubbakcemile3 inşallahh ilk klomeninde turnayı gözünden vurursunn:1hug: yumurtlama problemi mi vardı sende neden klomen verdi doktorun?

nakresnnnnnnnn inşallahhh olacakkk, sabır bizim ilacımızzz sabrın sonu selametttgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…