yakınlarda doktora gidecek olan varsaaa hepimiz için şu soğan suyunu bi sorsanızzz??? soğan suyu kistleri yokediyormuşş peki gebelik planlayanlarda işe yararmııı?? gebeliğe engelmii??? sadece kisti olanlar mı kullanmalıı?? bebek düşünenler de kullanabilirmii??? kafam çok karışık bu konudaa.. yardım ederseniz sevinirimm. bende gidince soracağımm ama daha doktora gitmeme 20-25 gün var :S
yardımcı olalım bu konuda birbirimizee...
kesinlikle haklısın beyazcım çünkü bir arkadaşım oğlu olacağını öğrendiği gün kocası benimle konuşmasını engelledi nedeni de nasıl gebe kaldın bir pratiği varsa banada söle dediğim için galiba nazar değmasindan korktu da ben arkadaşıma onun bebişine zarar verecek kadar kötü değilim inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte banada bir bebiş verirde bir daha böle bir şeyle karşılaşmam
kesinlikle haklısın beyazcım çünkü bir arkadaşım oğlu olacağını öğrendiği gün kocası benimle konuşmasını engelledi nedeni de nasıl gebe kaldın bir pratiği varsa banada söle dediğim için galiba nazar değmasindan korktu da ben arkadaşıma onun bebişine zarar verecek kadar kötü değilim inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte banada bir bebiş verirde bir daha böle bir şeyle karşılaşmam
canım benimm özel hayatını anlatmasından hoşlanmamıştır eşi. maalesef böyle hasta erkekler de var...
öle oldu diyelim anlatma desin bu bizim özelimiz desin neden bana msj atıyor bir daha karımı arama diye çok saçma ben aslında arkadaşıma kızıyorum kocasına değil iki kişinin konuştukları 2 kişi arasın da kalıır benim bildiğim kadarıyla arkadaşımda benim mahremimi kocasıyla paylaştı ona kalırsa
ayy ne dengesizlermişş allah vermesin böyle bişeyyy.senin eşin kızmadımı pekii bana birinin eşi böyle msj çekecek eşim arar s... a.. naa
off nası sinirlendimmmmklava:
belkide evlenmeden hamile kalmışlardır. bu asabiyet onun ortaya çıkacağındandır :jeyyar:
eşimin haberi yok ben işteyken msj geldi eşim gece çalıştığı için birbirimizi pek göremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?