En erken hamilelik belirtileri

kesinlikle haklısın beyazcım çünkü bir arkadaşım oğlu olacağını öğrendiği gün kocası benimle konuşmasını engelledi nedeni de nasıl gebe kaldın bir pratiği varsa banada söle dediğim için galiba nazar değmasindan korktu da ben arkadaşıma onun bebişine zarar verecek kadar kötü değilim inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte banada bir bebiş verirde bir daha böle bir şeyle karşılaşmam

canımben de ibrahim saraoğlu nun kitabı var..soğanı piyazlık doğrayıp üzerine bol sumak serpiyosun bunu sadece akşamları yiyosun..bi de bununla beraber incir küünü yapıyosun onu duymuşundur.. ok

Üzücü bi olay canım benneyaptımki Ki yanlışda yapılmış çok saçma bence.
Allah yokluğunu göstermesin kimsey ne diyelim..

canım benimm özel hayatını anlatmasından hoşlanmamıştır eşi. maalesef böyle hasta erkekler de var...

canım benimm özel hayatını anlatmasından hoşlanmamıştır eşi. maalesef böyle hasta erkekler de var...

öle oldu diyelim anlatma desin bu bizim özelimiz desin neden bana msj atıyor bir daha karımı arama diye çok saçma ben aslında arkadaşıma kızıyorum kocasına değil iki kişinin konuştukları 2 kişi arasın da kalıır benim bildiğim kadarıyla arkadaşımda benim mahremimi kocasıyla paylaştı ona kalırsa

çok akolay hamile kaldı evliliğinin 2. hf olması gerekiyor hesablarımıza göre

kızlar hoşçakalın kızımı okuldan almaya gidiyorum Rabbim gönlünüze göre versin .....

ya ben anlayamıyorum tacavüze ugrayanlar yada zifaf gecesinde nasıl hemen hamile kalabiliyorlar anlamıyorum

ayy ne dengesizlermişş allah vermesin böyle bişeyyy.senin eşin kızmadımı pekii bana birinin eşi böyle msj çekecek eşim arar s... a.. naa

off nası sinirlendimmmmklava:

belkide evlenmeden hamile kalmışlardır. bu asabiyet onun ortaya çıkacağındandır :jeyyar:

kıssslar aslında biz psikolomizi bozuyoruz düşenmesek herşey yolunda olacak ama aklımızdan da çıkartamıyoruzki.pozitif düşünelim lütfen!!!bu siteye üye arkadaşların hepsi hamişşşşşşşşşş kalır inşallah şu mübarek perşembe günü dualarımızı kabul et yarabbim.(amin)

Hay sen çok yaşa canım yaa =)) Benimde aklımdan geçmişdi şimdi o delikafadulden

eşimin haberi yok ben işteyken msj geldi eşim gece çalıştığı için birbirimizi pek göremiyoruz

yaa kizlar bu bugün test yaptim negatif cikti. negatif cikipta yinede hamis olanlar varmi. Yoksa ben negatif olsada israrla hamilelik var diye kendimimi kandirmaya calisiyorum.

amin gülhaşcım inan ki çok istiyorum anlatamam bu olaydan sonra daha çok ister oldum

zennure sen idrar testine pek güvenme kan testi yaptır 2 günlük gebede olsan kanda çıkıyor moralin bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…