En erken hamilelik belirtileri

İnşallah canım,iyi niyetle edilen dualar her zaman kabul olurmuş.Allah isteyen herkese versin inş.Kendimi çok kaptırmak istemiyorum bende,çünki biliyrmki psikolojikde oluyo bi çok şey.Adet zamanım geldiğinde en fazla 3 gün önce başlıyodu sancım,hadi bilemedin 5 gün.ama şuan 7 gündür sancım var vede adet günüme 3 gün var,Her ayda 4-5 gün ileri attığını dşünürsem adetimn,çok erken başlamış oluyo sancılar.Akıntımda bu kadar çok hiç olmadı benim bu güne kadar :uhm: Yani bakalım artık ya..Hayırlısı..

arkadaşlar bende bugün üye oldum siteye. harika bir site. çok beğendim . ben 1.5 yıldır evliyim geçen yıl aralık ayında düşük yaptım ondan sonra hiç korunmadım ama hamiş kalamıyorum dr gittim hiçbir sorunum yok çok sağlıklısın dedi.inşallah bu ay hamiş kalmışımdırrrrrr.2 ocak adet günüm inşallah hamişdirim dua edin lütfen

Son düzenleme:
yakınlarda doktora gidecek olan varsaaa hepimiz için şu soğan suyunu bi sorsanızzz??? soğan suyu kistleri yokediyormuşş peki gebelik planlayanlarda işe yararmııı?? gebeliğe engelmii??? sadece kisti olanlar mı kullanmalıı?? bebek düşünenler de kullanabilirmii??? kafam çok karışık bu konudaa.. yardım ederseniz sevinirimm. bende gidince soracağımm ama daha doktora gitmeme 20-25 gün var :S

yardımcı olalım bu konuda birbirimizee...

beyaz imşallah gebe kalmışsındır sonrada bizler için dua et olurmu gebe kişinin duaları kabul olurmuş

merhaba kızlar.nasılsınız.
ceylancım yanlış hatırlamıyorsam umutsuz09 kırmızı kartı gördü başka bir topicte okumuştum.canım uzun zamandır uğramayanları listeden çıkart gitsin.gelip bir isim yazdırıyorlar sonrada bidaha uğramıyorlar.ayrıca sitem edenlerede fazla takılma her dakika takip edemezsin ki.sonuçta senin tek işin bu liste değilki.

canım benimm hoşgeldinnn yeni üyeler hemen hamile kalıyo bilesinn. uğurlu topiciz bizzzhihoyyyt

inşallah olacak inşallah inşallahh dualarımızı hep ediyoruz birbirimizee sende bize et canımm ne güsel sorunun da yokmuşş gelecek en kısa zamandaa:1hug:

Canım ben sormak isterdim ama gittiğim 2 doktordan da memnun değilim.Özel olmasına rağmen odadan bi yollasam şeklinde aceleciler ve ben sormadan yönlendirme yapmadılar.Folik asiti bile bir doktora ben söyledim.

Ndk cım soğan suyunu nasıl içiyorsun canım.? tek seferde mi..
. Ben 1 kere kaynattım öyle cok midem bulandıki..
hala soğan suyu diyince iştahım kesiliyor resmen...... içemiyorum yaa gözümü kapatım yıne de içemiyorum.. faydasını gerçek bir örnek de görmedim

Nilhan cım tebrik ederim cnm.... Kızlar Kazık Çakan Bizler inşallah biz de sağlıkla hamiş oluruz..

:lepi: Tembellik vardı canım ya,bu ay gittiğimde doktora 18ml.bi tane yumurtan oluşmuş çok iyi dedi.Ki 12.veya 13.günümde gitmem gerekiyodu ama bayrama denk geldi,gidemedik.18.günde gittiğimde pek görmeyi beklemiyodum diye şaşırdı doktor.İnşallah bu ay olur bakalım cnım yaa

ben de acayip derecede kasık ağrısı var daha adetime çok .2 ocak.acaba hamişmiyim kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrr

tam enin değilim ama ya bu stede yada üyü olduğum diğer stede rasladım bekli sizlerede denk gelmiştir bayanın biri soğan suyu ve maydonoz suyunu içmiş ve hamile kalmış faydasının olduğunu yazmıştı adetinin başladığı gün maydonoz suyunu başlamış sorada sogan suyuna

nilhan bizler için bol bol dua et senin yazını bekliyorum neler neler yaptın çabaladınız hamilelik için

canım benim kusura bakmayın arkadaşar namaz için gitiştim şimdi geldim.....aslında düzenli ilişki arkadaşlar...bi de eşlerinize keçi boynuzu kürü yapın ...Allah ın işi tabii ama farklı olaak bunlar yani 12. günden başlayıp 21. güne kadar devam.... Ayrıca hepiniz iyi dileklerniziçin saolun sizin için de inanın dua edecem Rabbim e

canım ben hiç içmedimm ceylan içiyoo... gel ceylann bilgi ver soğanla ilgiliiikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…