beyaz inşallah gebesindir ama senide çok fazla umutlandırmak istemiyorum ama söylediğin belirtiler aynı zaman da adet belirtileridir ama inanın ki herkesin hamile kalması için dua ediyorum çünkü infertiliteleri çok iyi anlıyorum
Canım kayınvaliden ne kadar anlayışlıymış!!!! öyle.Allah yardımcın olsun.
arkadaşlar bende bugün üye oldum siteye harika bir siteyi çok beğendim. ben 1.5 yıldır evliyim geçen yıl aralık ayında düşük yaptım ondan sonra hiç korunmadım ama hamiş kalamıyorum dr gittim hiçbir sorunum yok çok sağlıklısın dedi.inşallah bu ay hamiş kalmışımdırrrrrr.2 ocak adet günüm inşallah hamiştirim dua edin lütfen
canım yaa ne zormuşş:çok üzgünüm: üzüldüm senin adınaa kaynananı bağla bi odaya al kocanıı yanınakaydirigubbakcemile3 inşallahh ilk klomeninde turnayı gözünden vurursunn:1hug: yumurtlama problemi mi vardı sende neden klomen verdi doktorun?
nakresnnnnnnnn inşallahhh olacakkk, sabır bizim ilacımızzz sabrın sonu selametttgamyoncuiremsu
tam enin değilim ama ya bu stede yada üyü olduğum diğer stede rasladım bekli sizlerede denk gelmiştir bayanın biri soğan suyu ve maydonoz suyunu içmiş ve hamile kalmış faydasının olduğunu yazmıştı adetinin başladığı gün maydonoz suyunu başlamış sorada sogan suyunayakınlarda doktora gidecek olan varsaaa hepimiz için şu soğan suyunu bi sorsanızzz??? soğan suyu kistleri yokediyormuşş peki gebelik planlayanlarda işe yararmııı?? gebeliğe engelmii??? sadece kisti olanlar mı kullanmalıı?? bebek düşünenler de kullanabilirmii??? kafam çok karışık bu konudaa.. yardım ederseniz sevinirimm. bende gidince soracağımm ama daha doktora gitmeme 20-25 gün var :S
yardımcı olalım bu konuda birbirimizee...
beyaz imşallah gebe kalmışsındır sonrada bizler için dua et olurmu gebe kişinin duaları kabul olurmuş
nilhan bizler için bol bol dua et senin yazını bekliyorum neler neler yaptın çabaladınız hamilelik için
Ndk cım soğan suyunu nasıl içiyorsun canım.? tek seferde mi..
. Ben 1 kere kaynattım öyle cok midem bulandıki..
hala soğan suyu diyince iştahım kesiliyor resmen...... içemiyorum yaa gözümü kapatım yıne de içemiyorum.. faydasını gerçek bir örnek de görmedim
Nilhan cım tebrik ederim cnm.... Kızlar Kazık Çakan Bizler inşallah biz de sağlıkla hamiş oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?