En erken hamilelik belirtileri

zaten söylemeyi de düşünmüyorum çünkü o dayanamaz bu tar konulara delirir küçük çaplı kıyamet kopar

inşallah olazsın :Saruboceq:diğer adet tarihe bekleyenlerde inşallah olmaz :Saruboceq:ve inşallah bende olmam:Saruboceq:

kızlar ben bu aralar rüyamda bir sürü şeyler görüyorum netten bakkıklarımın hemen hemen hepsinin sonucu hamilelik çıkıyor ve inşallah o şekildede çıkar çünkü ben o şekilde yorumladım bildiğim kadarıyla rüya nasıl yorumlanırsa o şekilde çıkar miş

Ndk cımm bak ben de bu soğan suyu nu yaptım.. Hadi pişirken bile baydı o sorun değil.. ama bir yudum da bile tüm midem ayağa kalktı... Yani özetle.. doğum sonrası kilolarım için yapacagım :))
öyle bir iğrendim ki.. dogum sonrası bir onunla kilo veriririm heralde ..

( tabi hamile kalabilirsem :)))) inşallah Rabbbim cümlemiz gelsin bebişlerimiz

yaaa bu sogan suyu denilen hakkatten ise yariyomu. test edip hamile kalanlar varmi arkadaslar. benimde migdemin kaldiracagini hic sanmiyorum.

ben daha öncede yazmıştım kadının biri soğan suyu ve maydonoz suyu içerek hamile kalmış denemekte fayda var bu ay olmassa bebiş bende deneyeceğim

vallahi o kadarımı bilmiyorum bu yazıyı yazan kadın adetin başladığı gün maydonoz suyuna başlamış sonrada soğan suyuna sonuç:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: benim bildiğim kadarıylada maydonoz suyu iltihap içindir CADIARZU

arkadaşlar genelde gündüzleri yoğun olduğum için ara ara takip ediyorum sizi, dün regl olmam gerekiyordu olmadı, akşam test yaptım 2.çizgi silik çıktı,inanamadım biraz ara verip tekrar yeptım, yine aynı sonuç tabi çok sevindin bebk geliyo diye, sabah doktorumu aradım,o kadar moralimi bozduki,bana 1 hafta geçmeden yapılan idrar testleri doğru değil,hele 2.çizgi ilki kadar kırmızı değilse sonuç negatif dedi, tabi ağlamaktan gözlerim şişti, öylemidir gerçekten, bu arada ben hala regl olmadım, hamile değilmiyim gerçekten? nolur yardım edin...

tek bir çaresi var kkan testi seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin yarın ilk işin kan testi yaptırmak olsun

ya yaptırdım test negatif çıktı doktora gittim oda idrar testi istedi kan testi yapmadı oda neagtif ama ben hala 11 gündür regl olmadım bi kaç gün içinde olurmuyum acaba
konuyla pek ilgili yazamadım kusura bakmayın kızlar

kan testi yaptırmayan ikik arkidiişş..ya sormayın canım doktorlarınıza..bi özel polikliniğe gidin,hamilelik şüphem war diyincek oranın kadın doğum doktoru tahlil isteğinde bulunuyo,5-10 ytl fark ödeyip yaptırıyosunuz..bikaç saat içinde de elinizde sonuçlar..

ya kıslar bağlantım koptu 10 dk kadar giremedim sonra sizi ararken bugünkü msjlara bakiim dedim kızın biri 3.5 aylık evliymişş kocası aldatmışş (( şoka girdimm tüylerim diken diken olduuuu bidaha sizden başka yere girmemmsenağlama kurban olurumm bebek için uğraşan mutlu evliliklereeeeeeeeeeŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…