En erken hamilelik belirtileri

iyi akşamlar kızlar ben bişi soracam adetim geçeli 3 gün oldu bugün test yaptı idrarda negatif çıktı sizce hamile değilmiyim benim adetim hiç geçmezdi

bence yarın tekrar test yap. O testler o kadar güvenilmez ki bende geçen sene çift çizgi çıktı ikincisi silikti ama hamile diilmişim. Bide sabah ilk idrarınla yapmaya ve idrarı teste koymadan önce oda sıcaklığına gelinceye kadar beklemeye dikkat et.

yaa aklim cok karisik. 3 aydir 1 er hafta erken oluyodum adeti. gecen ay 28 kasimda oldum en son bu ay 23 unde bekliodum ama olmadim daha. bugun test yaptim negatif cikti kabizlik ve haliyle karnimda siskinlik belirtim var.goguslerimde hafif sisti. bide akintim var.onceden adet zamani akinti olmazdi bende ama.adet mi olucam sizce? hamile olsam cikardi dimi. gecen ay sogan suyu icmistim ondan mi boyle oldu acaba.

slm kızlar ben burdayım...gören olursa bi cevaplasın lütfen..benim pazartesi yumurta akıntısı seklinde akıntım oldu ama bugünde oldu hangi gün yumurtladım acaba pazartesi tam 14. gündü bugünde 17. gün normalde 28 günde bi adet olurum bi kere geçen ay 13 gün gecikti bu ay ne zaman yumurtlarımki..

selam canım tamam yumurta akında akıntı geldi ama bi bak sümüksü gibimi yapıskan gibi sünüyomu kontrol et eger öyleyse sen dün yumurtlamıssın ve 5 -6 gün devam eder bu yumurtlama
şimdi sana bişi dicem
daha duruyomusun kos eşinin yanınaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kıs hem koş diyon hemde kimse yokmu diyon ben gidiyorumm yarın görüşürüz iyi geceler herkese:asigim:

gece ve sabah yine ağrılar beni rahat bırakmadı 2 ocakta adet olucam acaba bu ağrıların sebebi bebiş mi ne olur öyle olsun.....

Günaydın Kızlar. Dün akşam silik çıkan 2. çizginin hatrına bugün kan verdim. 2 saat sonra sonucu alıcam. Buarada deli gibi başım dönüyor. Dua edin Kızlar sonuç pozitif olsun...

günaydınnnn zillii kuşlarrrrrrrrrrrrr:sm_cool: napıyosunuss varmı yeni hamişlerrr gelişmelerrhihoyyyt

mozijikuuummm tabiki pozitiff çıkacakkkk ayy arayıp mı öğreneceksin sonucuuuudelikafadulden

gülşahcım adetine çok var daha ağrıları şimdi başlamazz umarım hamilelik ağrılarıdırr, ya da yumurtluyosundur belkii çalışmalara devam ett durmak yokk :) nası bi ağrı buu???

Günaydın ndk cım. Cnm telefonla öğrenmeyim diyorum. Gidip alayım kağıdı elime gözlerimle göreyim. Başım çok dönüyo arabayı nasıl kullancam bilmiyorum ama bi şekilde gidicem hastaneye. Eğer hamişsem yakarım len bu dünyayı yakarımmmm :roflol:

Günaydın Kızlar. Dün akşam silik çıkan 2. çizginin hatrına bugün kan verdim. 2 saat sonra sonucu alıcam. Buarada deli gibi başım dönüyor. Dua edin Kızlar sonuç pozitif olsun...

delikafaduldendelikafaduldenHArika bir haber tabii ki pozitif çıkacak delikafaduldendelikafadulden
Sabah sabah ilk hamiş ...Bugün çok güzel geçecek günlaelaelaelaelaea.s.
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin

GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:[/QUOTE]

demiş arnavutgüzeli84 siz denedinizmi acaba faydası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…