En erken hamilelik belirtileri

Ceylancım saol bitanem. Ayy kızlar ağlıyorum ben ya. İnş. hamileyimdir. Hastaneden gelirken bi tane daha idrar testi aldım. Şimdi yine bakıcam ona. delirdim sanırım delikafadulden

babyyyyyy Kahveyi şekersiz enaz 2 saat önce eşine içirirsen spermleri harekete geçiriyormuş buay gün aşırı içiriyorum birde küçük fincanla değil..napıyım herşey meleğimiz için.....

Ceylancım saol bitanem. Ayy kızlar ağlıyorum ben ya. İnş. hamileyimdir. Hastaneden gelirken bi tane daha idrar testi aldım. Şimdi yine bakıcam ona. delirdim sanırım delikafadulden

Duysallıklar başladı ağlama bizim içinde dua et inanıyorum herşey olumludur içini biraz ferah tut a.s. bence ara öğren hemen bizimle paylaş haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1hug:

İdrar testini yaptım kızlar silik çizgim hala orda duruyo. Sanırım hamileyim yaaaaa :) Dua etmemmi ceylancım. Bütün isteyen herkese versin Allahım. Önce sonucu bi öğreneyimde :)

kızlar stenin birinde okumuştum cinsel pehriz çok iyiymiş gebe kalma olasılığını artırıyormuş denemekte fayda var

muzijiku tebrik ederim inşallah öyledir ++++++ inşallah iyi haberlerini güzel haberlerini bekliyorum kedi adıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah tkucaklarına almayı nasip etsin bize en kısa zamanda o duyguyu yaşatsın AMİİİNNN inş.

demiş arnavutgüzeli84 siz denedinizmi acaba faydası olurmu[/QUOTE]

k.polen demişsin k'nın açılımı ne denemekte yarar var :teselli:

uyanamamışımmmmm buldum kaşıkmış :)))))))))))))))))))))))

1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA.
bunu denemekte fayda var demiştim ceylancığım

arkadaşlar bide kuru incirin faydalı olduğunu biliyorum ben... ki eşim bayağı bi yedi.. hatta suyunu içmek çok daha faydalıymış

shekercim suyunu içiyor derken kuru inçiri kaynattığın suyumu içiriyorsu açıklarsan sevinirim

yawrularr naaberrrr...war mı sewindirik haberlerrrkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

zuzummm inşallah 1 saat sonra sevincez çifter çifter sevincessss 2 arkadaş var beklemedee

shekercim suyunu içiyor derken kuru inçiri kaynattığın suyumu içiriyorsu açıklarsan sevinirim

canım 9-10 tane kuru inciri yarım litre suda 20 dk kadar kaynatıyorsun ve biraz soğutup içiyorsun tadı pek iyi değil ama spermin kalitesini arttırıyormuş, bi kaç tane kitapta okumuştum, eşim suyunu çok fazla içemedi, tadı çok güzel değil, ama benn de ona kuru incirin yarıp içine ceviz koyup yedirdim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…