En erken hamilelik belirtileri

canım seni anlıyorum bende liste yaparken işimizi görsün birbirimize adet gününü sorup durmayalım diye yapmaya başladım ama zaman içinde bazen o kadar anlayışsız arkadaşlarla karşılaştım ki çileden çıktım.hem listeye ekle diyorlardı tarih falan yok hangi aya ekleyeceğimi bilemiyordum defalarca mesaj atıp tarih sormama rağmen cevap vermiyorlardı birde beni eklemiyorsun diye sitem ediyorlardı.ben medyum değilimki senin tarihini nerden bileyim değilmi.hamile olunca daha çabuk strese girebiliyorum aslına bakarsan bu nedenle bıraktım listeyi.biliyormusun ben listeyi ilk yaptığımda 4-5 tane hamilemiz vardı.İnşallah o hamile listesine en kısa zamanda kendinide eklersin.

suazncığım bebeğin hayırlı olsun ilk zamanlarda ne gbi belirtilerin oldu söylermısın canım merak ediyorum bana çok yardımıcı olacak

suazncığım bebeğin hayırlı olsun ilk zamanlarda ne gbi belirtilerin oldu söylermısın canım merak ediyorum bana çok yardımıcı olacak

sağol canım.benim belirtim göğüslerde şişli ve hızlı tempoda yürüdüğüm zaman bile nasıl zonkluyordu anlatamam.benim daha önce hiç göğüslerim şişmemişti.gece bulantılarım ve başımda ağrı oluyordu.birde havalar sıcak olmasına rağmen ellerim ve ayaklarım çok üşüyordu.şimdilik hatırladıklarım bu.ama belirtiler kişiye göre değişiyor canım.

Canım harikasın çok saol dileklerin için İnşallah Herbirimiz annelik duygusu tadar..:1hug:
Dualarını esirgeme yerimseniben

Ben birazdan çıkacağım suzancım iyi Akşamlar
Hamiş olmayan arkadaşlarıma da tekrar diyorum BAŞARACAĞIZ

sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım 7 ay.sekizinci ayımda hamile kaldım.herzaman aklımdasınız canım.ilk aylarda psikolojim o kadar çok bozulmuştuki ilişki biter bitmez ben ağlama krizine giriyordum yazık eşimde panik oluyordu çünkü durduk yerde ağlamaya başlıyordum.ama kendimi toparladım ve son 2 ay takmıyordum artık.çünkü en büyük desteğim eşimdi ve onun için önemli olan bendim bunu bana fazlasıyla hissettirdi.

görüşürüz ceylancım bende çıkıcam şimdi.kendine çok iyi bak canım.en önemli şey ne biliyormusun beyninde çelişkiye yer bırakma bu ay hamile kalıcam de ve buna gerçekten yürekten inan.ve İnşallah bu ay hamile kal.

ஐ♥ஐ ▒░░ ♥♥ ░░▒ ஐ♥ஐ

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

:::::::::::: Hadi Kızlar Hamiş Haberlerinizi Bekliyoruz!!! :::::::::::

“”””ARALIK LİSTEMİZ””””
ravzanur---------------------18 Aralik
Serdi--------------------------4 Aralık
Kedi79-----------------------5 Aralık
Selenaa---------------------8 Aralık
Pınar7-----------------------7 Aralık
Yeşildeniz-----------------10 Aralık
Arzu38----------------------12 Aralık
Ylmzhatice----------------12 Aralık
Umutsuz09---------------13 Aralık
LAdy Tempo-------------14 Aralık
The_Fts---------------------14 Aralık
Krizalit------------------------12 Aralık
Shinmina-------------------19 Aralık
Nilufersahh------------------20 Aralık
Sweetbaby-------------------1 Aralık
Leylim-------------------------8 Aralık
Sebnemgun-----------------8 Aralık
Xara---------------------------27Aralık
Simenay---------------------28 Aralık
Asu1984---------------------30 Aralık
Akkanarya------------------28 Aralık
Magicstar--------------------22 Aralık
Assprin-----------------------??

“””” OCAK LİSTEMİZ””””

Zuzuu-----------------------01 Ocak
Nakresn---------------------03 Ocak
Ada_32----------------------10 Ocak
Baharcan-------------------06 Ocak
Ceylan-----------------------15 Ocak
Shinmina--------------------15 Ocak
Ndk---------------------------16 Ocak
Güzelgözlüm--------------16 Ocak
Eslemim-------------------18 Ocak
Patricia---------------------14 Ocak
Xxmavisimxx--------------???????
Zeynep1978-------------- ????????
Derya002------------------18 Ocak
Ruzgaryağmur-----------20 Ocak

“””” GÜZEL HAMİŞLERİMİZ””””
Gelgit..................................Hamilemiz
Nilhan………………………Hamilemiz
maviş83……………………. Hamilemiz
Max09 ...............................Hamilemiz
Yasemink ...........................Hamilemiz
Ankakuşu ............................Hamilemiz
Alew2187 .............................Hamilemiz
Feyzannn .............................Hamilemiz
Mercury_S ............................Hamilemiz
Desirebel ..............................Hamilemiz
Sebeyza ...............................Hamilemiz
Nur82 ............................... Hamilemiz
Suzan ............................... Hamilemiz
Tubacik ............................... Hamilemiz
Kubrass .............................. .Hamilemiz
Ayseney ...............................Hamilemiz
Nevergiveup18 ........................Hamilemiz
Zuzumurti ...............................Hamilemiz
Teacher_Rose .........................Hamilemiz
Hatay1977 ...............................Hamilemiz
Annembirmelek .........................Hamilemiz
232823 ............................... Hamilemiz
Şeker_Şey .............................Hamilemiz
Jasmincin ...............................Hamilemiz
Özge ............................... Hamilemiz
Cicimcim.............................. .Hamilemiz
Özgül44................................ Hamilemiz
Handan2546………………… Hamilemiz

Allah Hamilelerimizi Nazarlardan Korusun ( Amin)
ஐ♥ஐ ▒░░ ♥♥ ░░▒ ஐ♥ஐ

ceylancım benide eklermisin listeye 26 aralık adet tarihim..inşallah olmammmm...nolur dua edin çok istiyorum bu bebeği...Allah isteyen herkese nasip etsin...

Suzancım cümlelerin öyle tanıdık ki.. ben de şimdi bunları yaşıyorum.. 5 aydır.. 6. ayda inşşaallahh hepimiz hamiş listesine yazılabiliriz..Sonra cümleten sağllıklı bebeklerimiz olsun.

ben Ceylan a beni listeye yaz bile demiyorum... günüm geldikçe strese giriyorum.
sırf hamiş listesi oluruz inş.

kızlar benide yazın lütfen benim 2 günüm gecti ama test yapmıyorum cıkmaz diye hamileysem haber vericem

:sm_cool:
shekercim bence hayırlı olsun ne gibi belirtilerin oldu kaç gün oldu adet olmayalı bende şüpheleniyorum yazacakların bana çok yardımcı olacak

canım çok teşekkür ederim,inşallah allahım sana da nasib etsin... adet olmayalı 2 gün oldu, ama 4-5 gün önce yaptığım testtede çok silikte olsa çıkmıştı ama ben 15 gün öncesinden de hissetmiştim, son adet tariim 26 kasım dı, 5 ile 12 aralık yumurtlama tarihim olarak biliyordum ama inanın arkadaşlar sakın bu tarşhe güvenmeyin, be daha önce tamamen kurallara uyuyordum, işte ne biliyim son adet tarihinden 10 gün say,10 ile 17 günlerin arası vs. bunlar genelleme, arkadaşlar adet bitiminden 1-2 gün sonradan başlayın bence,inanın hiç belli olmuyor, ki bende erkenb yumurtlama oldu, 12 aralıkta hafif bir lekelenme oldu, ne kan ne akıntıydı,kahverengi bir iki damla birşey ve bu lekelenmenin bir kaç gün öncesinde kasıklarımda daha önce hiç yaşamadığım bir ağrı,tıpkı adet sancısı gibiydi. ve bu ep decam etti, ateşim hep yüksekti ki aslında son 2 haftadır falan ölçmeye başladım hep 36.8 tan yüksekti, bir kaç gün ishal yaşadım , ama üşütmediğime emindim çünkü son zamanlarda çok dikkatliyim, bide ilişkiden bir iki saat önce genelde eşime koyu bir kahve yptım ama tabi ona nedenini söylemedim,allahtan kahveyi çok sever :) bide sonrasında ayaklarımı hep havaya kaldırdım ve belimin altına yastık koyup yattım yarım saat kadar ve sabaha kadar kalkmadım yerimden:)sositososito

saol canım bende bu sefer çok umutluyum içimden bir his hamileyim gibi geliyor inşallah hamileyimdir canım bebğine dikkat et
çok öptüm teşekürler

hamilesin canim hayirli olsun

tatlim Koyu Kahve yazmissin. Kahvenin spermler üzerinde bir etkisimi oluyor. Bizi bu konuda aydinlatirmisin ilk kez duyuyorum bilmiyordum nasi yapmak gerekiyor

iyi akşamlar kızlar ben bişi soracam adetim geçeli 3 gün oldu bugün test yaptı idrarda negatif çıktı sizce hamile değilmiyim benim adetim hiç geçmezdi

canım benimde adetim hiç gecikmezdi hatta erkenden gelirdi ama bu son ay 2 gün gecikti artık hamileyim diodum o psikolojiye girmiştim test yapmayı düşünüodum kiiiiii... kötü son inşaallah sen hamilesindir canım birkaç gün daha bekledikten sonra test yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…