Çok teşekkür ederim evet sayfa açık ama işler bir ara yoğun olduğu için topice hiç bakamadım desteğin için hayriyetten çok saol..Her zaman diyorum Suzan hamiş diye yeniliyorum yoksa asıl sen çok güzel yürütüyordun ama tatlı hamişimizsin diye yorulmanı istemem :1hug:
nasıl kıpırdamalar başladı mı acaba bu ay başarabilcekmiyim?Bayram hediyem olacağına çok umut etmiştim ama sanırım psikolojik geçiktim biliyorsun
Dualarını esirgeme
Allah seni de nazarlardan korusuna.s.
suazncığım bebeğin hayırlı olsun ilk zamanlarda ne gbi belirtilerin oldu söylermısın canım merak ediyorum bana çok yardımıcı olacak
canım seni anlıyorum bende liste yaparken işimizi görsün birbirimize adet gününü sorup durmayalım diye yapmaya başladım ama zaman içinde bazen o kadar anlayışsız arkadaşlarla karşılaştım ki çileden çıktım.hem listeye ekle diyorlardı tarih falan yok hangi aya ekleyeceğimi bilemiyordum defalarca mesaj atıp tarih sormama rağmen cevap vermiyorlardı birde beni eklemiyorsun diye sitem ediyorlardı.ben medyum değilimki senin tarihini nerden bileyim değilmi.hamile olunca daha çabuk strese girebiliyorum aslına bakarsan bu nedenle bıraktım listeyi.biliyormusun ben listeyi ilk yaptığımda 4-5 tane hamilemiz vardı.İnşallah o hamile listesine en kısa zamanda kendinide eklersin.
sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım 7 ay.sekizinci ayımda hamile kaldım.herzaman aklımdasınız canım.ilk aylarda psikolojim o kadar çok bozulmuştuki ilişki biter bitmez ben ağlama krizine giriyordum yazık eşimde panik oluyordu çünkü durduk yerde ağlamaya başlıyordum.ama kendimi toparladım ve son 2 ay takmıyordum artık.çünkü en büyük desteğim eşimdi ve onun için önemli olan bendim bunu bana fazlasıyla hissettirdi.
shekercim bence hayırlı olsun ne gibi belirtilerin oldu kaç gün oldu adet olmayalı bende şüpheleniyorum yazacakların bana çok yardımcı olacak
:sm_cool:
canım çok teşekkür ederim,inşallah allahım sana da nasib etsin... adet olmayalı 2 gün oldu, ama 4-5 gün önce yaptığım testtede çok silikte olsa çıkmıştı ama ben 15 gün öncesinden de hissetmiştim, son adet tariim 26 kasım dı, 5 ile 12 aralık yumurtlama tarihim olarak biliyordum ama inanın arkadaşlar sakın bu tarşhe güvenmeyin, be daha önce tamamen kurallara uyuyordum, işte ne biliyim son adet tarihinden 10 gün say,10 ile 17 günlerin arası vs. bunlar genelleme, arkadaşlar adet bitiminden 1-2 gün sonradan başlayın bence,inanın hiç belli olmuyor, ki bende erkenb yumurtlama oldu, 12 aralıkta hafif bir lekelenme oldu, ne kan ne akıntıydı,kahverengi bir iki damla birşey ve bu lekelenmenin bir kaç gün öncesinde kasıklarımda daha önce hiç yaşamadığım bir ağrı,tıpkı adet sancısı gibiydi. ve bu ep decam etti, ateşim hep yüksekti ki aslında son 2 haftadır falan ölçmeye başladım hep 36.8 tan yüksekti, bir kaç gün ishal yaşadım , ama üşütmediğime emindim çünkü son zamanlarda çok dikkatliyim, bide ilişkiden bir iki saat önce genelde eşime koyu bir kahve yptım ama tabi ona nedenini söylemedim,allahtan kahveyi çok sever :) bide sonrasında ayaklarımı hep havaya kaldırdım ve belimin altına yastık koyup yattım yarım saat kadar ve sabaha kadar kalkmadım yerimden:)sositososito
:sm_cool:
canım çok teşekkür ederim,inşallah allahım sana da nasib etsin... adet olmayalı 2 gün oldu, ama 4-5 gün önce yaptığım testtede çok silikte olsa çıkmıştı ama ben 15 gün öncesinden de hissetmiştim, son adet tariim 26 kasım dı, 5 ile 12 aralık yumurtlama tarihim olarak biliyordum ama inanın arkadaşlar sakın bu tarşhe güvenmeyin, be daha önce tamamen kurallara uyuyordum, işte ne biliyim son adet tarihinden 10 gün say,10 ile 17 günlerin arası vs. bunlar genelleme, arkadaşlar adet bitiminden 1-2 gün sonradan başlayın bence,inanın hiç belli olmuyor, ki bende erkenb yumurtlama oldu, 12 aralıkta hafif bir lekelenme oldu, ne kan ne akıntıydı,kahverengi bir iki damla birşey ve bu lekelenmenin bir kaç gün öncesinde kasıklarımda daha önce hiç yaşamadığım bir ağrı,tıpkı adet sancısı gibiydi. ve bu ep decam etti, ateşim hep yüksekti ki aslında son 2 haftadır falan ölçmeye başladım hep 36.8 tan yüksekti, bir kaç gün ishal yaşadım , ama üşütmediğime emindim çünkü son zamanlarda çok dikkatliyim, bide ilişkiden bir iki saat önce genelde eşime koyu bir kahve yptım ama tabi ona nedenini söylemedim,allahtan kahveyi çok sever :) bide sonrasında ayaklarımı hep havaya kaldırdım ve belimin altına yastık koyup yattım yarım saat kadar ve sabaha kadar kalkmadım yerimden:)sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?