En erken hamilelik belirtileri

inşallah boşuna üzülmüümdür kızlar ya, ilk kez bu kadar sevindim ve umutlandım. zaten bu ay çok farklı şeyler yaşamıştım o yüzden bekliyordum ama sabahki doktor sinir etti

11 gün geçti adetimin üstünden ben ne zaman adet olurum tahminen bi kaç içinde olurmu acaba

hiç üzülme boşuna ağlamışsın canım benim çünkü slik çıkan herkeste gebelik çıktı tekrar yap lh hormonların her yükseldiği için gebelikte çizgi daha da net çıkabilir
Sevgilerimle

canım sen drun söylediklerine bakma benimde adetim 1 gün gecikmişti ve hemen test yaptım.ikinci çizgi silik çıkmıştı.bayram tatilinde olduğumuz için kan testi yaptırana kadar 4 defa test yaptım ve hepsindede ikinci çizgi silikti.kantesti yaptırdım ve hamile olduğum ortaya çıktı.sen canını sıkma ve keyfini çıkar çünkü hamilesin bana göre.

Suzancım hoşgeldin nasılsın bugün geç geldin bugün hayırdır ne öreceğine karar verdin..

ben burdayım canım suzancımm nasılsın dedim iletiyi görmedin sen gelipte gidermiyim hiç tatlı annemiz

Suzancım hoşgeldin nasılsın bugün geç geldin bugün hayırdır ne öreceğine karar verdin..

aslında geç gelmedim daha önce geldim ama sen yoktun canım.eşime söyledim bugün model kitabı getirecek oradakilerin üzerinde oynamalar yaparak değişik birşey yapmaya çalışırım artık.
sen nasılsın canım.liste için sitem edenlere bakma sen.sonuçta senin tek işin liste değil yani.

tebrik edeim canım seni.. allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin..i,nşallah ben de senin gibi hamileyimdir... ne biliyim doktor öyle deyince çok bozuldu moralim...

Çok teşekkür ederim evet sayfa açık ama işler bir ara yoğun olduğu için topice hiç bakamadım desteğin için hayriyetten çok saol..Her zaman diyorum Suzan hamiş diye yeniliyorum yoksa asıl sen çok güzel yürütüyordun ama tatlı hamişimizsin diye yorulmanı istemem :1hug:
nasıl kıpırdamalar başladı mı acaba bu ay başarabilcekmiyim?Bayram hediyem olacağına çok umut etmiştim ama sanırım psikolojik geçiktim biliyorsun
Dualarını esirgeme
Allah seni de nazarlardan korusuna.s.

tebrik edeim canım seni.. allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin..i,nşallah ben de senin gibi hamileyimdir... ne biliyim doktor öyle deyince çok bozuldu moralim...

canım bence sen o drunu hemen değiştir.sana moral vereceğine moralini bozuyor.ne kadar bilinçsiz ve bilgisiz drun varmış.

evet gerçekten o kadar çok moralim bozulduki,,, düşünsene canım ya aylardan beri bunun hayalini kuruyorsun ve bir anda boş hayaller kurma diyo.. üstelik biçok kişi dr olmadığı halde inanın bazı şeyleri daha iyi biliyo...

shekercim bence hayırlı olsun ne gibi belirtilerin oldu kaç gün oldu adet olmayalı bende şüpheleniyorum yazacakların bana çok yardımcı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…