arkadaşlar genelde gündüzleri yoğun olduğum için ara ara takip ediyorum sizi, dün regl olmam gerekiyordu olmadı, akşam test yaptım 2.çizgi silik çıktı,inanamadım biraz ara verip tekrar yeptım, yine aynı sonuç tabi çok sevindin bebk geliyo diye, sabah doktorumu aradım,o kadar moralimi bozduki,bana 1 hafta geçmeden yapılan idrar testleri doğru değil,hele 2.çizgi ilki kadar kırmızı değilse sonuç negatif dedi, tabi ağlamaktan gözlerim şişti, öylemidir gerçekten, bu arada ben hala regl olmadım, hamile değilmiyim gerçekten? nolur yardım edin...
kızlar ben giderr..ii akşamlar hepinize..
arkadaşlar genelde gündüzleri yoğun olduğum için ara ara takip ediyorum sizi, dün regl olmam gerekiyordu olmadı, akşam test yaptım 2.çizgi silik çıktı,inanamadım biraz ara verip tekrar yeptım, yine aynı sonuç tabi çok sevindin bebk geliyo diye, sabah doktorumu aradım,o kadar moralimi bozduki,bana 1 hafta geçmeden yapılan idrar testleri doğru değil,hele 2.çizgi ilki kadar kırmızı değilse sonuç negatif dedi, tabi ağlamaktan gözlerim şişti, öylemidir gerçekten, bu arada ben hala regl olmadım, hamile değilmiyim gerçekten? nolur yardım edin...
Suzancım hoşgeldin nasılsın bugün geç geldin bugün hayırdır ne öreceğine karar verdin..
canım sen drun söylediklerine bakma benimde adetim 1 gün gecikmişti ve hemen test yaptım.ikinci çizgi silik çıkmıştı.bayram tatilinde olduğumuz için kan testi yaptırana kadar 4 defa test yaptım ve hepsindede ikinci çizgi silikti.kantesti yaptırdım ve hamile olduğum ortaya çıktı.sen canını sıkma ve keyfini çıkar çünkü hamilesin bana göre.
ceylancım çok teşekkür edrim ya inşallah dediğin gibidir...
aslında geç gelmedim daha önce geldim ama sen yoktun canım.eşime söyledim bugün model kitabı getirecek oradakilerin üzerinde oynamalar yaparak değişik birşey yapmaya çalışırım artık.
sen nasılsın canım.liste için sitem edenlere bakma sen.sonuçta senin tek işin liste değil yani.
tebrik edeim canım seni.. allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin..i,nşallah ben de senin gibi hamileyimdir... ne biliyim doktor öyle deyince çok bozuldu moralim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?