- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
delikafadulden süper 4 haftalık ha. Eğer benimkide pozitifse sanırım 4 haftalık olcak. İnş. Allahım :Saruboceq:
aynı ağrılardan bende de vardı.. ve yaklaşık 10 gün devam etti:) şu an hamileyimkaydirigubbakcemile3
inşallah canım, pazartesi doktora gidicem,ultrasonla bakıcak bakalım, inşallah bebişimin ilk vesikalık fotoğrafını görürümhihoyyyt
shekcim tebrik ederim seni allah salıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah
evet 4 haftalık :sm_cool::sm_cool: acayip duygu, allahım isteyen herkese tattırsın o duyguyu:Saruboceq:
inşallah ben de hamileyimdir nasıl bir ağrıydı seninki canım
kızlar bende de midemde sanki çok büyük bir yük taşıyorum ve kasık bölgemde de bir ağrı var şuan ama çok hafif dün gece saat2 gibi eşim işten erken geldi yataga girdiğimizde eşim karnımı okşadı ve "ben hissedebiliyorum hayatım sen hamilesin "dedi çok heycanlıyım inşallah hamileyimdir
Ayyy inş. tatlım ya. Tüylerim kalktı gözlerim dolu dolu süper bişey bu ya. Mucize ya başka ne diim. :CüvCüv:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok sevindimmmmmmmm allah kucağına almanı nasib etsinnnnnn harika haber yaa hergün birer ikişer hamileler çıkıyoo boşumuz yok çok şükürrrrrrr:sm_cool::sm_cool:
canımcım anlatsana bize hikayenii???
yumurtlama dönemimde başladı ara ara belime vuruyordu ağrısı ama sancı şeklindeydi, ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyordu özellikle yatarken döndüğümde çok oluyordu
Aynen benimde canım yaaa :1rolleyes: Bide sabahları ve akşamları çok yoğun oluyo,aynen yataktan kalkarken,bide böyle akşamları uzanınca dönerken filan oluyo ufak ufak sancılar.doktrn ilişki önerdiği günlerden beri var,10 gün olucak artık 2 gün sonra ağrılar başlayalı nerdeyse Alllahım inşallah bizde hamişisdir yaaaa kaydirigubbakcemile3
çok teşekkürler canım... 3 aydır uğraşıyorduk bizde çok şükür bu ay nasip etti allahım sırnaşık şey
İnş. hamilesindir ebrucum. Regl ine ne kadar var?
canım ya çok soru sordum ama kusura bakma pekiii adetinin zamanı mı geçti yoksa sen önceden mi yaptın bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?