En erken hamilelik belirtileri

kızlar bende de midemde sanki çok büyük bir yük taşıyorum ve kasık bölgemde de bir ağrı var şuan ama çok hafif dün gece saat2 gibi eşim işten erken geldi yataga girdiğimizde eşim karnımı okşadı ve "ben hissedebiliyorum hayatım sen hamilesin "dedi çok heycanlıyım inşallah hamileyimdir

evet 4 haftalık :sm_cool::sm_cool: acayip duygu, allahım isteyen herkese tattırsın o duyguyu:Saruboceq:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok sevindimmmmmmmm allah kucağına almanı nasib etsinnnnnn harika haber yaa hergün birer ikişer hamileler çıkıyoo boşumuz yok çok şükürrrrrrr:sm_cool::sm_cool:

canımcım anlatsana bize hikayenii???

shekercim çok tebrik ederim seniii =) .senin belirtiler nelerdi ? günün geçmişmiydi,akıntın varmıydı? =)
Söylüceğin herşey bana yeni bi ümit olucak =) Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım.Darısı başımıza:dance:

İnş. hamilesindir ebrucum. Regl ine ne kadar var?

çok teşekkürler canım... 3 aydır uğraşıyorduk bizde çok şükür bu ay nasip etti allahım sırnaşık şey

yumurtlama dönemimde başladı ara ara belime vuruyordu ağrısı ama sancı şeklindeydi, ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyordu özellikle yatarken döndüğümde çok oluyordu

Aynen benimde canım yaaa :1rolleyes: Bide sabahları ve akşamları çok yoğun oluyo,aynen yataktan kalkarken,bide böyle akşamları uzanınca dönerken filan oluyo ufak ufak sancılar.doktrn ilişki önerdiği günlerden beri var,10 gün olucak artık 2 gün sonra ağrılar başlayalı nerdeyse Alllahım inşallah bizde hamişisdir yaaaa kaydirigubbakcemile3

inşallah beyazcımm inşallahhhh bugünn 5 yapalım hamile sayısınıı:sm_cool:

Uyhh bu kadar hamiş haberinden sonra dahada bi iştahlandımkaydirigubbakcemile3
gülşah sende aynı ağrıları çekiyosun dimi? başka kim vardı böyle daha adet gününe zaman olan ve sancı çeken ? =)

canım ya çok soru sordum ama kusura bakma pekiii adetinin zamanı mı geçti yoksa sen önceden mi yaptın bu testi

2 gün varken idrar testi yaptık çok ama çok silik çıktı, adet günümde yaptım biraz daha belirgindi, 2 gün geçince çok net belliydi.. kızlar bide şu 2 milyonluk testler var ya çok daha güvenilir, 20 milyonluk testten aldım güya çok hassasmış, alakası bile yok, 2 gün geçince aqdetimi o pahalı testi yaptım , inan adet olmam gereken günde yaptığım 2 milyonluk test kadar değildi netliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…