En erken hamilelik belirtileri

o duyguyu bend e yaşadım kaç ay ama inşallah bu ay canım ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah yeni hamişler bizim için dua etsinler onların duaları daha çabuk kabul olurmuş

elbette.. isteyen herkese dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq: hamilenin duası kabul olurmuş benim arkadaşımda geçen ay öğrenmişti hamile olduğunu bir aydır hep dua ediyo bana ve mutlu sonhihoyyythihoyyyt

ya neden bana cvp yazmıonuzzz klava: 3 aydır duzenli olan adetim yaklasık 1 er hafta once gelmeye baslamıstı. yani siklusum 25 gündü. son adetim 28 kasım.hesaplayıcılarda 23 aralık cıkıodu olmam gereken adet zamanı.ama olmadım halaa. dun test yaptım negatif. 28 aralıgı mı beklim yani pazar gününü. biraz kabızlık haliyle şişkinlik gögüslerde hafif sisme ve birazda akıntı varrrr. yorumlarınız neeeee:bbo::bbo:

Son düzenleme:
addetinin gecikmesine sebep olan bir ilaç aldın mı hiç bide biliyorsun ki stres adet gecikmesi yapıyor ama imanki hamile olmanı isteriz allahım gönline göre versin inşallah

canım saol hoşbuldum...a.s. ya ben buraya takıldıkça fikirlerimde değişiyo ciddi ciddi bebek düşünmeye başladım yani haa yoldan çıkardınız beniklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kan testi yaptır istersen buket..kesin sonuç için....

valla canımmm ben düzensiz adet olduğum için ne desem sana boşşfisfisfis
ama bence pazarı bekle canımmm inşallah hamilesindirrrrrrr :1hug:

bi rahatsızlık geçirdin mi bu ay?

Shekercimm-- Mojiikuu çooook tebrik ediyorum..... İnşşallah saglıkla doğurun...

Darısı biz bebiş isteyen kulların başına... İnş. bize ettiğiniz dualar da kabul olur..

kızlar addetime 10 gün var ve ben meraktan ölecem test yapsam acaba sonuç çıkarmı bu ay ve geçen ay o kadar sanssızdım ki eşim hep gece çalıştı ooooooooooooofffffffffffffffffff zaten aşağı yukarı 1-1,5 aydır korunmuyoruz ama ben yinede o birkaç deneme ve yaşadığım bazı belirtilerden dolayı hamiş olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz

sat 28 kasımdı ama 3 aydır 1 er hafta erken geliyodu adetim yani adet hesaplayıcılara gore 23 aralık. en iyisi 28 i beklim ama adet olacakmısım gibi bi belirtide yok ki. düzenim iyice sastı sanırım :))

saol hayatım.. inşaallah allahım size de nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar ben geldim..shekercimm ve mojiikuu tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayıda nasip etsin kızlar.Darısı bizim başımıza.

Bu arada dün gece istifra ettim ama ilk defa sevindim belki belirtidir diye...

canım inşallah ama en erken kan testinde çıkıyor. bence bira daha bekle bakalım belirtilerin snasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…