canım saol hoşbuldum...a.s. ya ben buraya takıldıkça fikirlerimde değişiyo ciddi ciddi bebek düşünmeye başladım yani haa yoldan çıkardınız beniklava:
Kızlar testin sonucunu almaya gidiyorum. Dua edin bnm için. Yarım saate kadar gelirim bebişler. Öpüyorum sizi o zamana kadar :)
aynı belirtiler bende vardı geçen ayyy off ne kadar ümitlenmiştimm otururken itiliyodu içimde bişey sızlıyoduu hepp. ama maalesef diskalifiye oldumm :çok üzgünüm: bize de dua ett bihadaki aya hepimis birden patlama yapalımm :CüvCüv:
amin inşallah yeni hamişler bizim için dua etsinler onların duaları daha çabuk kabul olurmuş
Güzel haberlerle dön canım. inşallah hamişsindir.:teytey:
canım saol hoşbuldum...a.s. ya ben buraya takıldıkça fikirlerimde değişiyo ciddi ciddi bebek düşünmeye başladım yani haa yoldan çıkardınız beniklava:
ya neden bana cvp yazmıonuzzzklava: 3 aydır duzenli olan adetim yaklasık 1 hafta once gelmeye baslamıstı. yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasım.hesaplayıcılarda 23 aralık cıkıodu.ama adet olmadım halaa. dun test yaptım negatif. 28 aralıgı mı beklim yani pazar gününü. biraz kabızlık haliyle şişkinlik gögüslerde hafif sisme ve birazda akıntı varrrr. yorumlarınız neeeee:bbo::bbo:
ya neden bana cvp yazmıonuzzzklava: 3 aydır duzenli olan adetim yaklasık 1 er hafta once gelmeye baslamıstı. yani siklusum 25 gündü. son adetim 28 kasım.hesaplayıcılarda 23 aralık cıkıodu olmam gereken adet zamanı.ama olmadım halaa. dun test yaptım negatif. 28 aralıgı mı beklim yani pazar gününü. biraz kabızlık haliyle şişkinlik gögüslerde hafif sisme ve birazda akıntı varrrr. yorumlarınız neeeee:bbo::bbo:
ya neden bana cvp yazmıonuzzzklava: 3 aydır duzenli olan adetim yaklasık 1 er hafta once gelmeye baslamıstı. yani siklusum 25 gündü. son adetim 28 kasım.hesaplayıcılarda 23 aralık cıkıodu olmam gereken adet zamanı.ama olmadım halaa. dun test yaptım negatif. 28 aralıgı mı beklim yani pazar gününü. biraz kabızlık haliyle şişkinlik gögüslerde hafif sisme ve birazda akıntı varrrr. yorumlarınız neeeee:bbo::bbo:
Shekercimm-- Mojiikuu çooook tebrik ediyorum..... İnşşallah saglıkla doğurun...
Darısı biz bebiş isteyen kulların başına... İnş. bize ettiğiniz dualar da kabul olur..
herhangi bir rahatsızlık gecirmedim. ama sogan suyu kullanmıstım ondan mı acep?
saol hayatım.. inşaallah allahım size de nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar addetime 10 gün var ve ben meraktan ölecem test yapsam acaba sonuç çıkarmı bu ay ve geçen ay o kadar sanssızdım ki eşim hep gece çalıştı ooooooooooooofffffffffffffffffff zaten aşağı yukarı 1-1,5 aydır korunmuyoruz ama ben yinede o birkaç deneme ve yaşadığım bazı belirtilerden dolayı hamiş olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz
sat 28 kasımdı ama 3 aydır 1 er hafta erken geliyodu adetim yani adet hesaplayıcılara gore 23 aralık. en iyisi 28 i beklim ama adet olacakmısım gibi bi belirtide yok ki. düzenim iyice sastı sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?