En erken hamilelik belirtileri

sehekercim... tebrikler ....................Sağlıklı kucağına al sabah dediğim gibbi bol hamiş çıkacak sanırım

Yaaaa bende yapıcam artık testttt =) Çatlıcam meraktan yaaa =) Daha gn geçmeden silikde olsa çıkıyosa benim neden çıkmasınki dimi =(

evet ben de aynı ağrıları yaşıyorum şu an bile var hayırlısı ya offfffffffffffffffff dene dene nereye kadar her ay 6 günlük çalışmalardan gına geldi hadi bebişler gelin artık hayırlısı ile lütfennnnnnnnnnnnnnn

Uyhh bu kadar hamiş haberinden sonra dahada bi iştahlandımkaydirigubbakcemile3
gülşah sende aynı ağrıları çekiyosun dimi? başka kim vardı böyle daha adet gününe zaman olan ve sancı çeken ? =)

Cnm benimde yumurtlama günümden itibaren o sancılar geçmedi. Hatta pırpır bişiler oluyodu kasıklarımda. Regl günüm dündü. Akşam test yaptım. İdrar testim pozitif. Az sonra kan testi sonucunu almaya gidicem.hihoyyyt

shekerciiimmmm tebrikler canım ya..hihoyyytsen dün test yapmıştın da doktorunu aramıştın demi?? o da moralini bozmuştu,yannış mı hatırlıyorum?? çok güzel ya...bi de son yrm saatini bekliyen bi arkidiş war sanırsam..güselim bi güsel haber de sen wer bise hadi..shekercim annatmışsındır belki ama geriyey bakamıyciim şimdi acıcık anlatsan belirtilerini??

Kızlar testin sonucunu almaya gidiyorum. Dua edin bnm için. Yarım saate kadar gelirim bebişler. Öpüyorum sizi o zamana kadar :)

saol canım evet dün dr um moralimi çok bozmuştu ama ben haklı çıktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yumurtlama tarihimden itibaren ara ara şiddetli ama genelde hafif bir kasık ağrım oldu,17. günde hafif bir kanamam oldu, o zamanda korkmuştum baya bi, ama sanırım yerleşme kanaması yada yumurtlama belirtisiydi, bide şişlik vardı karnımın alt kısmında, yatakta sağa sola dönerken bişey batıyodu kasıklarıma

mozijikuu da birazdan bise hamile haberini verirrrrrrrrrrrrrr.:sm_cool:

ilk ben tebrik ediyorummmmmm hoşgeldin bebekkk:teytey::teytey:

Kızlar testin sonucunu almaya gidiyorum. Dua edin bnm için. Yarım saate kadar gelirim bebişler. Öpüyorum sizi o zamana kadar :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah mevlam gönlüne göre verir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqama sonuç olumsuz çıkarsada nolur üzülme en büyük düşmanımız o moral bozukluğu senağlamasenağlama

aynı belirtiler bende vardı geçen ayyy off ne kadar ümitlenmiştimm otururken itiliyodu içimde bişey sızlıyoduu hepp. ama maalesef diskalifiye oldumm :çok üzgünüm: bize de dua ett bihadaki aya hepimis birden patlama yapalımm :CüvCüv:

amin inşallah yeni hamişler bizim için dua etsinler onların duaları daha çabuk kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…