- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
5 ocak regli günüm:Saruboceq:
ya hamilelerimize soruyorum hakkaten göğüslerin ucu kararıyomu öyle diyolar ya hep
Uyhh bu kadar hamiş haberinden sonra dahada bi iştahlandımkaydirigubbakcemile3
gülşah sende aynı ağrıları çekiyosun dimi? başka kim vardı böyle daha adet gününe zaman olan ve sancı çeken ? =)
Yaaaa bende yapıcam artık testttt =) Çatlıcam meraktan yaaa =) Daha gn geçmeden silikde olsa çıkıyosa benim neden çıkmasınki dimi =(
sehekercim... tebrikler ....................Sağlıklı kucağına al sabah dediğim gibbi bol hamiş çıkacak sanırım
ya hamilelerimize soruyorum hakkaten göğüslerin ucu kararıyomu öyle diyolar ya hep
shekerciiimmmm tebrikler canım ya..hihoyyytsen dün test yapmıştın da doktorunu aramıştın demi?? o da moralini bozmuştu,yannış mı hatırlıyorum?? çok güzel ya...bi de son yrm saatini bekliyen bi arkidiş war sanırsam..güselim bi güsel haber de sen wer bise hadi..shekercim annatmışsındır belki ama geriyey bakamıyciim şimdi acıcık anlatsan belirtilerini??
Kızlar testin sonucunu almaya gidiyorum. Dua edin bnm için. Yarım saate kadar gelirim bebişler. Öpüyorum sizi o zamana kadar :)
Kızlar testin sonucunu almaya gidiyorum. Dua edin bnm için. Yarım saate kadar gelirim bebişler. Öpüyorum sizi o zamana kadar :)
saol canım evet dün dr um moralimi çok bozmuştu ama ben haklı çıktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yumurtlama tarihimden itibaren ara ara şiddetli ama genelde hafif bir kasık ağrım oldu,17. günde hafif bir kanamam oldu, o zamanda korkmuştum baya bi, ama sanırım yerleşme kanaması yada yumurtlama belirtisiydi, bide şişlik vardı karnımın alt kısmında, yatakta sağa sola dönerken bişey batıyodu kasıklarıma
Herkeste aynı belirti olmaz canım benim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?