En erken hamilelik belirtileri

canım benimmm daha 10 gün varmışş çıkmaz be bitanemm dayan kısss azcık dahaahihoyyyt

hoşgeldin canımmmm. reglin geçmemişti henüz senin dimii? inşallah hamileliktendir canım yaa oyyyyyy hadi patlat sende bombayıı:sm_cool:

2 gün var Shekercim benneyaptımki

benim 2 gün varken yaptığım test siilikte olsa çıkmıştı, üstelik en ucuz testi almıştım, acura diye bişeydi sanırım ama daha sonra aynı testen aldım yine bide 20 milyona aldım o dandik test daha belirgindi klava: istersen yarın sabah bi dene ama biliyorsun bu hormon seviyenle ilgili çıkmazsada moralini bozma bekle tamammı

Uyhh inşallah bende aynı şekilde belirti veriyorumdur canım yaaa =) Valla 2 dakka bakmadım dolmuş bi sürü sayfa kızlar bu ne hız =)
Sende umarım kesin sonuçla dönersin canım,şimdiden hayırlı olsun =)

canım benimmm daha 10 gün varmışş çıkmaz be bitanemm dayan kısss azcık dahaahihoyyyt

evet aslında biliyorum çıkmayacağını ana yaşamış olduğum belirtiler inşallah adet belirtisi değil ise gebelik belirtisi o nedenle meraktan çatlıcam belirtiler ise sabah kalkmakta çok zorlanıyorum sürekli birşeyler yamek istiyorum karnımda anlam veremediğim bir ağrı var ama çok hafif adet sancısı gibi değil işe giderken 2 gün üst üste bir kaç dak süren mide bulantısı yaşıyorum ara sıra sırtımda mütüş bir yanma oluyar bilmiyorum artık hayırlısı allahtan :Saruboceq:

hoşgeldin canımmmm. reglin geçmemişti henüz senin dimii? inşallah hamileliktendir canım yaa oyyyyyy hadi patlat sende bombayıı:sm_cool:

yok canım daha 9-10 gün var ay inşallah hamileliktendir bak şimdide bulandı midem 1 bardak çay içtim daha yoksa midemimi üşüttüm?

Evet canım biliyorum,bende moralimi bozmucam diye hazırlıyorum kendimi ama,pekde elde olan bişey deil bu gibi =( Bakalım artık ruh halime bağlı akşam belki alırım giderken eve.Bi yapıcam diyorum,bi beklicem diyorum.İnsanınn dengesi bozuluyo ya =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…