günaydın kızlar ben geldim..shekercimm ve mojiikuu tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayıda nasip etsin kızlar.Darısı bizim başımıza.
Bu arada dün gece istifra ettim ama ilk defa sevindim belki belirtidir diye...
kaç gün var reglinefisfisfis
kızlar addetime 10 gün var ve ben meraktan ölecem test yapsam acaba sonuç çıkarmı bu ay ve geçen ay o kadar sanssızdım ki eşim hep gece çalıştı ooooooooooooofffffffffffffffffff zaten aşağı yukarı 1-1,5 aydır korunmuyoruz ama ben yinede o birkaç deneme ve yaşadığım bazı belirtilerden dolayı hamiş olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz
teşekkürler canım senin ne kadar var gününe
günaydın kızlar ben geldim..shekercimm ve mojiikuu tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayıda nasip etsin kızlar.Darısı bizim başımıza.
Bu arada dün gece istifra ettim ama ilk defa sevindim belki belirtidir diye...
2 gün var Shekercim benneyaptımki
9-10 gün var canım ama benimki umut işte..bu kadr erken belirti olmaz ama dün gece böyle çok umutlandım işte
Cnm benimde yumurtlama günümden itibaren o sancılar geçmedi. Hatta pırpır bişiler oluyodu kasıklarımda. Regl günüm dündü. Akşam test yaptım. İdrar testim pozitif. Az sonra kan testi sonucunu almaya gidicem.hihoyyyt
canım benimmm daha 10 gün varmışş çıkmaz be bitanemm dayan kısss azcık dahaahihoyyyt
beyazz sende mi 28 aralıgı bekliosun
hoşgeldin canımmmm. reglin geçmemişti henüz senin dimii? inşallah hamileliktendir canım yaa oyyyyyy hadi patlat sende bombayıı:sm_cool:
inşallah içine doğmuştur canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım sen yeni hamişsin dua et hepimize
benim 2 gün varken yaptığım test siilikte olsa çıkmıştı, üstelik en ucuz testi almıştım, acura diye bişeydi sanırım ama daha sonra aynı testen aldım yine bide 20 milyona aldım o dandik test daha belirgindiklava: istersen yarın sabah bi dene ama biliyorsun bu hormon seviyenle ilgili çıkmazsada moralini bozma bekle tamammı
Evet canım sendemi =) kaydirigubbakcemile3
evet canım ben de. yarın bi test yapsam mı acaba
kızlar şu an test sonucunu bekleyen biri varmıydı ya.
Şuan bende aynı şeyde kararsızım canım,Gel beraber karar verelim yarın sabah yapaLım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?