En erken hamilelik belirtileri

uff ne zor yaa ..bekle bekle 1 ay test gününü beklemek .. sonra da 2 dakika da negatifi gör.. sonra da kırmızı kart....
neyse kızlar pozitif görenlerimize çok seviniyorum.. o umutla biz de 1 ayı geçiriyoruz.

kızlar şimdi bir aktarı aradım gebe kalmayı kolaylaştıran bir karışım hazırlatıyorum hayırlısı artık

kızlar inşallah hepiniz mutlu haberleri alırsınız ama lütfen kendinizi kötüsüne de hazırlayın ben bu ay 5 gün gecikince çok heveslendim tüm belirtiler vardı göğüslerim şişti sırtım ağrıyodu bulantı vardı kasık ağrım vardı ama olmadı sonra çok üzüldüm demem o ki lütfen testi yapın ama kan testine de mutlaka gidin allah hepimize bebek sahibi olmayı nasip etsin aminnnnn

şimdi tekrar aradım içeriğini vermiyorlarmış ama biz bu ürünlerle 100 yıldır bir çok kişinin gebe kalmasını sağladık dediler

seni de eşini de tebrik ediyorum muzijiku hayırlı olsun canım çok sevindim allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallah eşine haber verdin mi acaba çok merak ettim de

Mozijiiku değerin iyidir mutlaka merak etme.. Doktora gidince rahatlarsın..
sen stres yapma.. Darısı başımıza...

Tebrik ederim mojikuuuuu üsülme bitanem degerin düşük olmasıın sebeb, yeni döllenmiş olman bebegin çok küçük daha o yüzden:)) benimde 47,75 çıkmıştı rebrik ederimmmmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnn

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten insanın içini çok rahatlatıyosunuz. İyiki varsınız. Allah isteyen herkese versin. Hepinize dua etmeye devam edicem tek tek. Şükürler olsun Rabbime :))

seni de eşini de tebrik ediyorum muzijiku hayırlı olsun canım çok sevindim allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallah eşine haber verdin mi acaba çok merak ettim de

Ebrucum akşam haber vericem eşime. Ne tepki vercek çok merak ediyorum şaşkınım benm.:1hug::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…