En erken hamilelik belirtileri

nasıl dayanacaksın ben dayanamazdım herkesi arayıp söylerdim herhalde

arkadaşlar günaydın anne adayları hadı gozunuz aydın. rabbım tamamına erdırsın. tabıkııı darısıda bızlerın basına...

mozijikuuumm tekrar tebrik ederim canımmm rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsinnn :))

Mozijiko tatlım valla bende düşünüyorum hep acaba hamile olsam nasıl haber veririm die,bi fikrin varmı bu konuda ne düşünüyosun =)

Annemle ablamı aradım dayanamadım. Ama eşime çok özel bi şekilde haber vermek istiyorum. Yoksa çıldırıyorum şuanda ona bu haberi vermek için ama sabredicem akşama kadar delikafadulden

bende eşime hamileliğimi haber verirken çok güzel bi sofra hazırlayarak söylemek istiyorum masada 3 servis olacak bana misafirmi var diye dordugunda daha önceden almış olduğum biberonu ona göstermek istiyorum ama dayana bilirsem tabiki inşallah:Saruboceq:

Mozijiko tatlım valla bende düşünüyorum hep acaba hamile olsam nasıl haber veririm die,bi fikrin varmı bu konuda ne düşünüyosun =)

Tatlım valla burda okumuştum sanırım. Akşam sofraya bir tabak daha ilave edicem. Üstünede ''Rezervedir. Babacım ben yola çıktım geliyorum'' yazıcam. Test sonucumuda altına koyucam. kaydirigubbakcemile5

Saol bitanem. Sanırım aynı zamana gelicek doğumumuz. Allahım bebeklerimizi korusun inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Hemen doktordan randevu alayım. :sm_cool:

evet hayatım, sanırım aynı zamanda olacak doğumumuz:) kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu oldum anlatamam 1 sattir merakla bekliyordum :CüvCüv:

evet hayatım, sanırım aynı zamanda olacak doğumumuz:) kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu oldum anlatamam 1 sattir merakla bekliyordum :CüvCüv:

Cnm bnm Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim. Ben hala şoktayım ya Sanırım onu görmeden ultrasonda inanamıcam bir süre daha delikafadulden

Tatlım valla burda okumuştum sanırım. Akşam sofraya bir tabak daha ilave edicem. Üstünede ''Rezervedir. Babacım ben yola çıktım geliyorum'' yazıcam. Test sonucumuda altına koyucam. kaydirigubbakcemile5

Waoww !
Süper fikir =) Ama ne yazıkki ben yapamıcam =( Kayınvalide bizde saolsun 4.Tabağı koymam lazım delikafadulden Zaten kaynanaya kalsa hiç düşünme hiç dikkat etme,nolcak biz nası doğurduk bilmem ne hergün çileden çıkartıyo beni kötükedihüso

Boşver cnm ya sen kendi bildiğinden şaşma. Ona karşı saygınıda koru. Sende evde değilde dışarıda bi yemek ayarlarsın öyle verirsin haberi be güzelim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…