Şuan bende aynı şeyde kararsızım canım,Gel beraber karar verelim yarın sabah yapaLım =)
nasıl dayanacaksın ben dayanamazdım herkesi arayıp söylerdim herhalde
Kıslarrrrrrrrr hamileyimmmmmm sanırımda ama kafamı kurcalayan bişi var 37.42 değerim sizce çokmu düşük
canım hayırlı olsun.insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin.:CüvCüv: adetin kac gun gecikmişti?
tamam canım o zaman yarın sabah yapıoruz delikafadulden
Kıslarrrrrrrrr hamileyimmmmmm sanırımda ama kafamı kurcalayan bişi var 37.42 değerim sizce çokmu düşük
Tamam yarın sabah sende gelip sonucuu söylüyosun bende.Hadi bakalım hayırlısı canım benim.Allah büyüktür..:dance:
tebriklerrrr... hayırlı olsun canım :) çok ama çok mutlu oldum:)
Annemle ablamı aradım dayanamadım. Ama eşime çok özel bi şekilde haber vermek istiyorum. Yoksa çıldırıyorum şuanda ona bu haberi vermek için ama sabredicem akşama kadar delikafadulden
Mozijiko tatlım valla bende düşünüyorum hep acaba hamile olsam nasıl haber veririm die,bi fikrin varmı bu konuda ne düşünüyosun =)
Saol bitanem. Sanırım aynı zamana gelicek doğumumuz. Allahım bebeklerimizi korusun inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Hemen doktordan randevu alayım. :sm_cool:
evet hayatım, sanırım aynı zamanda olacak doğumumuz:) kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu oldum anlatamam 1 sattir merakla bekliyordum :CüvCüv:
Tatlım valla burda okumuştum sanırım. Akşam sofraya bir tabak daha ilave edicem. Üstünede ''Rezervedir. Babacım ben yola çıktım geliyorum'' yazıcam. Test sonucumuda altına koyucam. kaydirigubbakcemile5
Waoww !
Süper fikir =) Ama ne yazıkki ben yapamıcam =( Kayınvalide bizde saolsun4.Tabağı koymam lazım delikafadulden Zaten kaynanaya kalsa hiç düşünme hiç dikkat etme,nolcak biz nası doğurduk bilmem ne hergün çileden çıkartıyo beni kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?